Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
Ááh ez nagyon beteg volt
Sonimmmal és Defyvel csináljátok ezt meg -
bepe79
addikt
Azt hiszem, hogy az én életvitelemhez tökéletesen megfelel a Samsung M110-em, és mostanában megint inkább ezt használom elsődleges telóként, miután az N95-öm hangszórója kezdi megadni magát. Mikor még kint dolgoztam Lincolnshire-ben, akkor ugye kapott a kis M110 madársz@rt, vizet, sót (keményen), mióta idehaza vagyok is jól jön gyakran, tegnap voltam a barátnőmmel közös ismerősöknél Budafokon egy kertes-házban, és a cseresznyés-meggyes-szedres kézzel fogdosás szintén nem jelenthet gondot ennek a kis túlélőnek, ezeknél sokkalta többet is ki kell bírnia, bár leejteni még nem ejtettem le, és direkte sem dobálom nagyon. Úgyhogy nekem nagyon bejön, a nagy N szériás méregdrága Nokia-k hangminősége néhol sajnos közelít a sokat szidott M110 hangminőségéhez, viszont nekem az utóbbival semmi bajom (hallom a másik felet, és ő is hall engem), míg az N95-ömön a múltkor alig értettem (minden 2. szó kiesett, recsegett) a hívott felet. Ha a B2100 is karcálló és ütésálló üveggel jött volna ki, mint az M110, akkor komoly esélyes lenne nálam utódnak, de így szóba sem jöhet. Talán egyszer a Nokia és az SE is elkezd majd ezen a fronton is erősíteni, mert a szétmálló, gombleválós 5140o, 5500, és az abszolút nem strapateló (csak annak nevezett) C702 sajnos nem elég ebben a szegmensben.
-
bepe79
addikt
Mostanaban a munkaba megintcsak az M110-es strapa-telomat viszem, es nem pedig az N95-ot. Mar varom az utodjat, a B2700-at, ha lesz abbol egyaltalan valami. Ha tenyleg megjelenik, akkor megvan a munkaba-hordos mobilom utodja (marha az is utesallo lesz).
-
littlelion21
addikt
Csak most olvastam a tesztet, nem tudtam, hogy itt ekkora "állatok" is vannak...
-
AMD Power
titán
válasz
Mulderpapa #128 üzenetére
Ez engem is meglepett egy kicsit.
-
bepe79
addikt
Remelem a Bog-ektol hamarosan varhato az iPhone 3G strapa-teszt is, ilyen kovel zuzos meg dobalos formaban.
-
bepe79
addikt
válasz
Mulderpapa #128 üzenetére
Egyszeruen jobban birta a strapat a Samsung M110.
-
bepe79
addikt
Sonim XP1 versus Samsung M110 strapa-teszt / video:
( http://www.portablegear.nl/testen/samsung-m110-versus-sonim-xp1.htm )
-
Nokia......
tag
Miegy Nokia 3510i-t vertünk szét így..Hát az is kb. ilyen volt
-
válasz
dragontiger #124 üzenetére
Nem kíméled a telefonod...
-
dragontiger
tag
viewtymra is már ráférne egy házcsere
az nem strapateló és mégis bírta nekem a vizet,felgyujtást,esést,kutyaszart is(
),wc-t
stb,hát néha iszok egy "csöppet"
-
bepe79
addikt
Ma kenytelen voltam delelott megmosni az M110-esemet, mert ha hiszitek, ha nem, telibe szarta egy qrv@ madar, amikor elohuztam a zsebembol. Ilyen `szerencsem` is csak nekem lehet... Ugyhogy eddig mar kapott sot, jegoldot, vizet, meg jo, hogy ezt vittem ma is magammal a munkahelyre. Ha az N82-ot szarta volna le a madar, akkor azt hiszem kicsit idegesebb lennek.
-
bepe79
addikt
Na, nekem azota is megvan a Samsung M110, sot, tobbnyire ezt hasznalom elsodleges telonak, es nem az N82-ot vagy az N95-ot. Betonstabil, nem nyikorog, nem recseg, nem csuszkal, nincs holtjatek, nem kopik, kibirja az eseseket (bar en meg nem ejtettem le), egy feltoltessel elmegy egy-masfel hetig, es a fekete szinben (az enyem hala a jo egnek, fekete szinu) nekem meg tetszik is. Fagyni azota sem fagyott le meg soha. Ugyhogy bejovos, remeljuk lesz folytatasa a Samu reszerol.
-
jodován
tag
a felhajigálós rész alatt mi az a cimbalommuzsika?
-
palm treo 75
tag
Soha nem lennék egy n95 képes szétzuzni de samsungot jó érzés lehet meg az 1filléres k300i a samsung nem igazi utésálló én alca 565-öt csúztattam le egy hosszú csúzdáról megtaláltam a balatomba nem rommlott el bár a billentyüzetét azóta sem találom
-
CSorBA
őstag
hűű, én egyszer az LG KE800as prémium csoki telomat ejtettem le, vagyis 2 méter magasról lecsúszott a kő padlóra... Semmi baja sem lett, több karcot sem találtam rajta.. meglepődtem.. (mondjuk karcokbol 1 év alatt elég sokat szedett össze... )
-
-
Liz@
csendes tag
Szegény mobilok...durva teszt!
-
nepper
csendes tag
Nekem (nekünk) is megvan még a 3510i telcsim, eddig mindent kibirt, szerintem a nokia egyik legjobban sikerült telcsije. Eddig még sosem hagyott cserben, Igaz ma már más típusu nokiát használok főtelefonként, de az említett 3510i-s telcsi a mai napig használtban van egy családtagnál, és semmi gond nincs vele.
-
AMD Power
titán
Miért nem tudtok egy kicsit örülni is? Mindenki csak a szálkákat keresi állandóan mindenben.
-
pilsner
aktív tag
fenti eset kis albérletünkben történt, egy SE készülékkel
//a képen látogatóba jött haverom(kicsit beteg a srác) látható, aki véletlenül ejtette bele, khm....
(egyébként megjegyezném, hogy a nokia 5140i tulképpen bármit kibír, az enyém legalábbis eddig mindent túlélt)
-
csonszi95
csendes tag
uuuuuuuuh hát ez eszméletlen durva volt
hülyere röhögtem magam
még több ilyen tesztet mondjuk egy k750i vs k550i teszt????
-
Miért csak most olvasom?
Nagyon tetszett a teszt, végig röhögtemEz nálam nagyot ütött:
Az első szikladöntés után, a kis Samsung ki szeretne mászni
Látom magam előtt, ahogy a kis Samsung készül kimászni a kő alól, de PUFF, mégegyszer ráesik...Bog: Rob Dougan, nem Zombie...
Tényleg jó teszt, szereti a nép az ilyet.
Nekem is van egy K300-am tartalékba, szegény jól megázott két éve augusztusban (nagy vihar a tüzijáték idején)... Mikor kivettem a zsebemből világított a kijelzője, de nem reagált semmire. Kiszedtem az akksit, vissza, bekapcs., nem csinált semmit. 2óra elteltével kiszáradt annyira a belseje, hogy be tudtam kapcsolni. Nagynehezen megtalálta a hálózatot és lehetett is vele telefonálni. Most lesz 3 éves, bár néha nem akarja fogadni a hívásokat... Valszeg antenna hiba... Amúgy tökéletes
-
greeneye166
aktív tag
...ebből a hszből véletlenűl kimaradt, hogy van egy N95-ösöd is ha még valaki nem tudná
...
-
bepe79
addikt
válasz
janitor01 #102 üzenetére
Hat pedig pont ezeket kell inkabb kibirnia az M110-nek (1-2 meterrol ejtes, vizbe-ejtes, ralepes szonyegen, stb.), mint a 8 meterre valo felhajitast meg a sziklaval valo szetverest. Ugyanis erre van tervezve. Az MP54 besorolasnak megfeleloen kozel 2 meterrol valo ejtesnek ellenall (1.75 meter korul), a csap-vizet birja (gondolom a napokon keresztul valo furdokadban vagy banyatoban valo aztatast nem), a port birja. Szoval ezek utan az otthon elvegzett tesztek utan nyugodtan kimehettek volna meg a szabadba a tesztelok utana, ugyanis nem halt volna meg az M110. Ha nem lattad a ket altalam berakott alabbi videot, akkor ajanlom neked is a figyelmedbe oket. Az meg, hogy 8 meterrol valo leeses utan eltorik a SIM foglalat, szerintem normalis, ugyanis 1.75 metert garantal a Samsung hivatalosan, es valoszinuleg a legtobb telefonnak szejjelmenne valamilye 8 meterrol valo eses utan.
-
janitor01
tag
Kedves Mobilarénás tesztelők!
Nagyon jó hogy van ilyen cikk is, nagyon jó az ötlet is. Remélem lesz még ilyen "extra írás" is itt a Mobilarénán.
Pár észrevétel:1.) süppedős homokos talajon teljesen mindegy gyakorlatilag, hogy ráléptek vagy áthajtotok rajta, mivel a telefon "eltűnt a homokban" sokkal érdekesebb és életszerűbb let volna "számomra" hogy mondjuk egy beton úton, hogyan is viseli a telefon ha éppen csak rálépek! (arra van tippem hogy beton úton a kocsi mit művelne vele...)
2.) a vizes tesz SOKKAL fontosabb bármlyiknél, ugyanis sokkal több esélyem van vízbe ejteni a mobilomat, mint mondjuk áthajtani rajta egy kisteherautóval! Sajnálom, hogy a víz már csak akkor került a képbe mikor gyakorlatilag, nem volt működőképes egyik készülék sem!
Legközelebb jó lenne, ha előbb az életszerű próbatételeknek vetnétekl alá a készülékeket:
pl1-2- méterről szőnyegre/betonra(köre) esés
vízbe esés
rálépés (szőnyegen betonon kövön)
jól beporozás és utána, hogy működik (mondjuk az megvolt)és csak miután az átlagos felhszanáló által "normális" használat közben elkövetett baklövéseinek szimulálásán túl vagytok, akkor mennétek ki a bányatóra bulizni!
(van egy olyan rossz gondolatom, hogy ez azért nem így történt, mert attól féletetek, hogy ezeket nem élnék túl megfelelő állapotban telefonok, és akkor ebben a gyönyörű téli nyárban nem jutottatok volna ki a tóra! Egyébként ezt meg is értem!)
Extrán jó, hogy a amagyarországi képviselet hajalndó volt "feláldozni ezt a készüléket" és vállalni a kockázatot, hogy akár le is szerepelhet a strapamodell!
Javaslat a legközelebbi ilyen helyzetre, egy hasonló teszt elkészítéséhez:
Fogni kell a strapa és a nem strapa készüléket! Ezekután elindulni egy kellemes kocsmázásra a két tesztelőnek figyelnie kell arra, hogy az azstalon pihenő készülékeket érje kilöttyenő rövid és sör/bor egyaránt! (itt lehetne párhumzamot vonni, hogy akkor egy adag koccintós vagy egy jó üveg Gere féle rozé tesz-e nagyobb kárt a készülékben.) Majd az ivászat végeztével, haza indulni, természetesen gyalog. Lehetőleg el kell jutnotok arra szintre, hogy párszor elessetek/ dúrvábban lehuppanjatok a betonon/ pakon / padon / kövön! Ezután a telefont el kell veszíteni, így lemérhetjük, hogy
ad1: elég nagy-e hogy egy félrészeg ember a készüléke elvesztése felet érzett méla búval megspékelve az eddigi útvonalát (már ha emlékszik rá) bejárva megtalálja-e!
ad2: elég ronda-e ahoz hogy az esetleges megtalálló visszaszolgáltassa ahelyett, hogy megtartja magának -
nike_
addikt
válasz
greeneye166 #100 üzenetére
Gondolom nincs lépcsőház ablak, ha Viktor azt mondta hogy mindenhová be kell kéredzkedni. A sütis dologban egyetértek, ráadásul imádom az almás pitét.
-
greeneye166
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #99 üzenetére
Vagy csak egyszerűen kinyitogatod a lépcsőház ablakát az adott szinten, bár ez így túl egyszerű és kézenfekvő.
Inkább kéreckedj be és akkor a néniktől kapsz almáspitét is ha mázlid van
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Viktor0610 #97 üzenetére
Tényleg erre nem is gondoltam hogy be kellene kérenzeni mindenkihez... Hát akko kellene egy mobilhajito csuzli-parittya, oszt azzal felküldeni vagy 50 méterre
-
mrlujoak
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #96 üzenetére
De megkérhetnénk az európai új autókat bevizsgáló szervezetet is (EuroNCAP) hogy törje a telefonokat a személyautókhoz hasonlóan.
40MPh (64km/h) félátfedéses frontális teszt, energiaelemésztéses tömbbe vezetve a mobilt, majd egy rollover teszt, aztán egy pózna teszt 30 km/h-val...mrlujoak
-
válasz
LEFTHORSE1 #96 üzenetére
A mi házunkban ezt csak úgy vitelezhetnéd ki, h. minden emeleten bekéredzkedsz egy-egy lakásba.
Megtennéd? Engedné mindenki? -
LEFTHORSE1
őstag
Tetszett hogy végre töréstesztre is sor került, de én nem igy teszteltem volna, egész egyszerüen fejmagasságbol lepotyogtattam volna 3 centis vizlepte padlocsempére (legalábá 100-szor), vagy egy focimecset lejátszani melyben a tel a labda, vagy magasságbol ledobás gyepre (tömbházbol, emeletenként egyre följebbröl)
-
DankaR
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #75 üzenetére
Üdv!
Most, hogy jobban belegondolok. Tényleg ha kicsit jobban összenyomod zörög, lötyög, ropog. De ne mond azt nekem, ha ledobod egy 4 emeletes ház tetejéröl párszor, hogy nem éli tul. Az enyém már szökökutakat is megjárt, focilabda híján játékezközzé fokoztuk a rangját.
Nem egyszer a kapufát zörgette, de még él és virul.
Sztem van annyira strapa mint a K300. Vagy még jobban.
-
dacsek
csendes tag
nekem az egyik ismerosom erdesz es vmikor decemberben az erdo kozott elhagyta a nokia 3510i-jet, kereste kereste de mivel nagy ho volt nem kapta meg.3 honapig nem volt meg a telefon de egyszer marciusba, mikor mar a ho el volt olvadva, az erdo kozott jart meglatta a foldon a 3510i-t!!hazavitte, kiszaritotta felotoltotte az akksit es a telefon azota is gond nelkul uzemel
-
EczkE
veterán
Én csak azt sajnálom h a videó végén nem volt a sziklás zúzás
xD xD
-
joey04
titán
ebből a tesztből nekem az jött le hogy jobban bírja egy strapatelefon a nyúzást de közel sem annyival mint amit én várnék tőle.(természetesen nem arra gondolok hogy egy sziklát is túl kéne élnie.)Én azért sem vennék strapatelót mert nagyon vigyázok minden készülékemre minegyik max 1szer esett le a P1 még egyszer sem.ha dolgozok akkor meg ott a J230 minimáis esést meg port meg pár csepp esőt az is bír.(legalábbis ezeket próbáltam, de a K300ból kiindulva bírna még mást is.)
-
se4ever2
aktív tag
Szerintem érdemes lenne egy SE W200i-t is kivinni egy ilyen tesztre!
-
pabadam
aktív tag
Még ilyen tesztet kérünk!
-
Skynet258
veterán
A videó elején a Mobilarsenal logó jóval nagyobb, mint a kicsiben ott lévő Mobilaréna. Ugye ez nem vetít előre semmit?
-
invidia
tag
fater anno lenézett egy gépészeti aknába és elfelejtette, hogy szokása szerint ha siet csak ingzsebbe dobta a 3210et...lemászott érte 10 métert, aksi helyére, előlap-hátlap visszapattint, bekapcs és minden tovább
azért van még olyan teszt amit ritkán él túl bármi is: www.willitblend.com
valahol ott egy iPhone is
-
lunaticz
tag
Én olyan tesztekre lennék kiváncsi hogy iphone-t k850i-t N95-öt zuznának le srácok
-
Egzee
őstag
Áh pitik vagytok végső kivégzés szinten!!! (mármint az olvasóközönség) BE VELÜK A MIKRÓBA!!!
-
bepe79
addikt
Hat pedig de. Az elozo M110 topikban nem neztetek meg a 2 youtube-os M110 videot, amit belinkeltem nektek? Ott ugyanis rendesen van viz-teszt (csap), auto-teszt (beton+kerek kiporgetese pont a telefonon...), es hajitas / tores-teszt is. Az M110 ezeket is kibirja, ha gondolod, belinkelem ide is azokat a videokat.
-
twollah
nagyúr
Az esztelen brutalitas ujra gyozedelmeskedett a jozan esz felett.
-
DarkByte
addikt
Grat! Látom vérszemet kaptatok a sok copy-paste-s tucatteszt után
Mondjuk egy észrevételem azért van: ha a kocsival nem homokon hanem betonon mentetek volna át a mobilokon, meg valamivel gyorsabban, szerintem nem sok maradt volna belőlük.
Egyébként tényleg hihetetlen meddig bírta a K300. Havernak megy is a link. Tudom hogy nem olcsó dolog hüly.. pardon, tudományos teszteket végezni mobil eszközökkel.. de ilyen agyamentebb tesztek jöhetnek még.
-
-kdM-
senior tag
erdekelne hogy mit mondtak amikor visszavittetek a telokat garanciaztatni
-
(Kolombusz)
veterán
-
Olcsi
senior tag
"ha már ennyi embernek tetszett"
Megkockáztatom, hogy az utóbbi idők legjobban sikerült és legnépszerűbb tesztje ez! De nem is csoda: mindig azok a száraz adatok és jellemzések!Na de tényleg, egy jó kis színfolt...
-
hemaka
nagyúr
hahaaa
Nagyon jó, végre egy kis strapateszt
Állat volt. :]
-
DankaR
csendes tag
Üdvözletem!
Nagyon jo a cikk. Én a végéböl annyit hiányoltam, hogy a kisvideoból ki lett hagyva a maroknyi kö/szikla ráejtése a telefonokra. Szivesen megnéztem volna.
Tekintve, hogy a csuszka és a kinyithato telefonok (általában) nem valami olcsók, az én ötletem az lenne, ha egy Nokia 3310-est tesztelnétek, és egy Siemens M35i-t. Az M35i elvileg csepp-por-ütésállo, a 3310 pedig köztudottam nagyon jol összerakott telefon, sokat bir. Szerintem kivitelezhetö a "teszt", nem dárga telefonokrol van szo. (egyetlen akadáj hozzájutni az M35-öshöz, Nokiával nem hiszem hogy gond lenne)Tudom, az esély, hogy urja elötör belöletek a zuzhatnék vágy, és csináltok megint ilyen tesztet, egyenlö a nullával, de el lehet rajta gondolkozni, ha már ennyi embernek tetszett
by
Danka -
Algieba
őstag
"Szemetek, megölték Kenny-t!"
-
bendzso
senior tag
Grat!
én kb tavaly nyáron dobáltam a t290i-met, mert úgy gondoltam h az már kicsit gáza kijelzője bedobta a törcsit kb 8-10 dobás után füves terepen.
azóta úgy vigyázok a w850i-re hogy elővenni se merem
iskolába behozta a barátom a telóját, vmi 1000 éves motorola, és elkeztünk focizni vele. na az durva volt... neki b@sztuk a pad vslábának, falnak, padlónak.a t290-el is ez lesz. de akinek kell, annak eladom
-
bepe79
addikt
válasz
paramedic #45 üzenetére
Hat nekem meg fekete, masodik szerias van (hatlapon lyukak a kamera alatt), es egyaltalan nem fagyogat, miota megvan ez az M110, meg egyetlen egyszer sem fagyott. Az akksija 1-1.5 hetig !!! kibirja, es strapa-phone-nak nekem kivalo. Nem az N95-ot hordom meloba, hanem ezt, es teljesen meg vagyok vele elegedve. A fekete raadasul, ami nekem van, szerintem jol is nez ki.
-
Olcsi
senior tag
Igazából a szokásos, amiket lehet olvasni az e50 topikban: lefagyás, spontán újraindulás, önmagától kihangosítás, aztán ennek "visszacsinálhatatlansága"... Ilyenek. Egyébként nagyon bejön, csak ezek a problémák ne fordulnának elő ilyen gyakran.
Jaja...még érdekes lenne egy kinyithatós vs. szétcsúsztatható telefonok strapatesztje.
-
ZoZa™
senior tag
Alig várom a kinyithatós telefon nyitogatási tesztet..
Ha meg strapatesztet akarok, akkor m#dia mar#t és ott kiderül mi mit bír.
Bocs mindenkitől, csak nekem ez nem jött be. Gondolom ebben az is benne van, hogy az általam bírtokolt igencsak nagyértékű telefonok mind rendeltetésszerüen voltak használva, persze karcmentesek is maradtak.
-
peterszky
őstag
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Igen
Bátyám barátnőjének a 3510i-je nagyon bírta a kiképzést. Leejtette a gangról (3. emelet), a betonon csattant szét, kijelzőjének nem lett baja, összerakva üzemelt. Még aznap rátett egy nyakbaakasztót, hogy ne legyen mégegy ilyen baleset. Még aznap főzte az ebédet, a nagy kóstolgatásba belefeledkezve a nyakában lógó telefon megmártózott a húslevesben. Kiszárította és működött tovább, aztán fél év múlva lecserlélte.
-
ZoZa™
senior tag
Gratula hozzá! Részemről szánalmas a teszt. Mindenesetre jót játszottatok. Klasz teszt, nyílván köze van a valósághoz, de legalább tönkrement 2 telefon. Ami eredmény. Tényleg grat.
-
törölt tag
OMG , nemtudtam sírjak vagy nevessek ,gratz
-
RpPRO
őstag
Mellesleg ha lattatok volna a Rambo 4-et a strapateszt elott, akkor rogvest a 20kilos kovel kezdtetek volna.
En pont tegnap neztem es most nagyon harcias vagyok.
-
Nortid
aktív tag
Anno a K300i-m gokartozás közben a zsemben törött szét x)
-
lunaticz
tag
Nagyon tetszett a tesz!
Ilyet komolyabb telefonokkal is kéne csinálni
-
greeneye166
aktív tag
Jó lenne egy kép az M110ről, belűlről.
Már régóta érdekel, hogy mitől lesz szerintük ütésálló. Vastagabb ház, plexi, csavaros akkufedél: OK, de vajon alkalmaztak rugalmas felfügesztéseket a kijelzőnek, panelnek stb? Szerintem ez az igazán lényeges!
-
rekid
addikt
Hello!
Tetszett a teszt
Meglepo a kis sony
Errol a samus dologrol az m35 öm jut eszembe terem vegeböl megküldve falon csatt --> "Sim hiba" de ott kivettem beraktam es voálá ujra ment a draga) mondjuk egy ido utan minden kisebb esesnel eljatszotta ezt a vegen meg eses nelkul is nemtudom ez ficsor vagy bug volt e
de mukodott
-
Szép volt fiúk
Szétröhögtem magam... -
elit_hun
őstag
Ilyen jó teszt rég volt a mobilarenán
A Prohardveren is kéne 1-2 ilyen teszt, pl: Melyik a strapabíróbb? HD3870 vs 9600GT -
opera11
tag
Nekem is volt szerencsém egy hasonló teszthez, Felvidéken kirándulva mélyebbnek bizonyult a patak, mint gondoltam, szegény SE F500 uszkált egy picit a gatyómban, az meg a patakban. Utána jól bepárásodott a kijelző környéke, erre feélig leszedtem az elejét és nem volt gond. Aztán pár hét után elkezdett vicces dolgokat csinálni a teló, a naptárban magától navigált, pedig nemakadt be a joysztik és egyébb paranormális jelenségeket produkált. Elvittem, hogy csináljanak már egy szoftverfrissítést, meg is csinálták, meg szét is szedték, csináltak valamilyen alkatrészéről mikroszkópos képet, hogy bizony ez nemkevés víznek a nyoma és ezért nem jó. Hát a garancia ugrott, de valamit csináltak vele, mert magjavult (talán a vízkövet szedték le
) és azóta is működik
-
3310-es kislabdahajító módszerrel repült kb 50 métert, majd az aszfalton csattanva az örök vadászmezőkre távozott.
Egy kis LG készülék, nem tudom a típusát sajna.. :S kb 5 éve volt.. Leesett egy 30 méter magas toronyból a földre. Aksi kiesett, de visszarakva tökéletesen működött.
Nokia 6030-asom kijelzője nem igazán tudta elviselni a halhoz kenést (nem dobást), azóta nagyon halvány a képernyő közepe.. De még műküdik.
3410-es nokiának csak a kijelzőt védő műanyag lap repedt meg egy lépcsőn legurulás következtében.
samu e210 külső kijelzője (nem a burkolat) repedt el, egy első zsebben, mert a zsebhez tartozó élőlény nekidőlt a bolt pultjának. -
kisninja
őstag
Jó a teszt
-
zoo8800
veterán
Érdekes teszt
Egy N95-K850i-G800 strapateszt még érdekesebb lenne
-
Olcsi
senior tag
Nekem is nagyon tetszett a "strapateszt"! Ilyenkor sajnálom, hogy nincs feláldoznivaló telefonom.
Kedvet kaptam, de lehet, hogy az e50-em nem lenne a legmegfelelőbb alany. Bár sokszor szívesen elvégezném rajta ezt a néhány műveletet, sajnos bányató, ill. nagy kövek hiányában kénytelen lennék "csak" a magasrahajítást alkalmazni az udvar betonos részén.
-
Hebry
senior tag
Érdekes, és tanulságos.
Tetszett...
Azt hiszem kiélhettétek egy kicsit a perverz vágyaitokat... -
sztyui2
őstag
Jó lett a teszt. Ilyen alkalom is ritkán adatik meg a mobiltesztelőkkel, hogy ilyen módon megvizsgálhassanak egy telefont. Szemmel láthatóan jól éreztétek magatokat
Azért a SE az SE. Elég jól bírta, de ha már kimentetek, akkor vihettetek volna magatokkal egy Nokia 3210-et isIgaz az nem strapatelefon, de nagyon jól van összerakva és tbbszöri leejtés után is alig-alig lesz baja. Kipóbálhattátok volna, hogy egy nokia meddig bírja
Grat a teszthez -
Ulkesh
őstag
R310-nél én sem láttam még strapabíróbb készüléket..
Építkezésen 10 emeletes panel tetejéről lett leverve, fém konténerre esett, majd lepattant a sáros, vizes útra, ahol, mire leértünk, már átment rajta pár teherautó jó mélyen beledöngölve a sárba..
Víz alatt lemostuk és pár karcon kívül semmi baja nem lett.. -
törölt tag
75 ezer volt előfizetéssel a westelnél 2000-ben. Lehet, hogy a cégnek veszteség, volt, de aki megvette, az nagyon jól járt vele. Főleg ugye mikor a Pannon 20 ropiért kínálta.
Nekem személy szerint nem fontos, hogy az általam vásárolt telefon profitot termeljen, sokkal inkább fontos a megbízhatóság.
Amúgy tényleg nem érdemes a kettőt összehasonlítani, semmilyen téren.
-
Jégkokó
veterán
Hú ez a teszt nagyon állat lett
-
paramedic
aktív tag
Nem is az M110 borításával van gondom, hanem a belsővel. Strapabíró és szvsz nem néz ki rosszul, de fagyogat és a hangminőség is lehetne (sokkal) jobb!
Kamera nélkül, mondjuk egy N6233 tudásával bíró M110 burkolat...
Nem gondolkodnék egy másodpercet sem! -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat atapasztalatok fenyeben en nem vagyok annytir ada a r310-tol:- ( /pedig en is remenyekekl telve vettem/
1 db kek-et meg a vaci uti panontol /hat ekkor akocsg bandat azota sem lattam mint ami ott volt, ugy cuzaman az egesz tarsasag/ szoval fagyasok baromkodask meg minden az elso masfel honapban amihez max annyti mondtyak, hogy mutassam a fagyast es huzzak a francba asztan vveletneul vki elmondta hogy mennyek a duna plazaba mert van gyorsszervit tenyleg volt, a kisoreg fw-t frissitett majd szedszedte osszerakta es alswsa csodat tenygl mukododtt. majd eltetl masfel ev... elszaltt az rf:- ( /vagy vot terero vagy nem, de inkabb nem/ rf ara meg aprokat huzos vot:- ((( asztan a bill is megadta magat es a lecserelodott elosszro egy fekete me45-re majd tarsult hozza mg egy bezs is a bezs egeszen tavajj ev vegeig birta /5 ev/ a fekete ellenebn ma is muxik /nagy srrapanal ki bugokkal.../ es a me45 nem annyit volt srapalva mint a r310 hanem napi szinten 4-5* volt a terheles.udv
neduddki
-
WOLFISHNET
csendes tag
Kellene csinálni egy Ericsson R250 + Ericsson R310 strapatesztet. Ugyanazzal a rendszerrel tesztelve, mint a Samsung SGH-M110 lett.
Sztem elég érdekes lenne, mivel sehol nem találtam ilyen tesztet. -
Élmény volt ez a teszt. (Még olvasni is, hát akkor véghezvinni milyen lehetett.) Ahogy mások előttem, úgy én is emelem kalapom a SE előtt.
Az R310 vs egyéb strapateló flame-hez pedig csak annyit, hogy nincs értelme a kettőt összehasonlítani. Az R310 egy hatalmas veszteség volt a cégnek. Nagyon jó strapatelefonnak készítették, el, de túl drága lett. a végén azért adták 19.990-ért a készüléket, mert féltek, hogy a raktárban ragad a készlet. Jó telefon volt, de üzleti kudarc. Az M110 és társai pedig kevesebbet bírnak, de profitot termelnek. Az átlwg júzernek pedig elég ennyi "strapaság" is. Ha valakinek nem elég, akkor nem átlag felhasználó, ezen személyek részére készítenek igazi strapamobilokat is.
(Egy 1 tonnás autó ha végighajt egy készüléken, az nem akkora megterhelés, mintha valaki egy lábon ugrál a készüléken...)
-
Zewa
senior tag
Én is, én is!!!!
Én egy 33/3410-est is bevetettem volna. nekem nagyon sokáig bírta..
Pedig leeresztett medencében fociztunk vele, 3emelet zuhanás csempére és kibírta!
(max kiugrott az aksi és a hátlap elszökött.)Nem vagytok ti már öregek ehhez?
Prohardveren is lesz ien?Ha nem akkor muszáj lesz nekem csinálni egyet.
-
Gebriel
veterán
-
Oiblood
tag
Mobilkínzók!
Nagyon jó a cikk, viszont az M110 kevésbé az. A K300i pedig bámulatos. -
baluka
tag
Nem kötözködni akarok, csak a rend kedvéért jegyzem meg: az első képen nem bogáncs (BOG-áncs) került a kameralencse elé, hanem a csattanó maszlag nevű, egyébként erősen mérgező és hallucinogén (a magvait sokan drogként használják) növény egy egyedét sikerült lefényképeznetek!
Amúgy a cikk szuper, minden elismerésem!
-
total90
veterán
Jó teszt lett
A többi tesztre kapott telóval is lehetne strapatesztet készíteni... -
törölt tag
Egy R310-essel akár egész nap is "eljátszhatnátok" így, meg sem kottyanna neki. Eddig az volt a legdurvább, amit csináltam vele, hogy hógolyóba gyúrtuk a haverokkal, és felhívták. Kicsöngött.
Semmi baja nem lett.
Igazából az R310-es volt az utolsó valóban víz-, por-, és ütésálló telefon. Az első pedig az R250 volt. Mindkettő legenda lett mára.
-
mrlujoak
veterán
Minden elismerésem a kis K300i-nek, hogy nem strapatelefon létére ily derekasan állta a megpróbáltatásokat. Ráadásul megőrizte telefon mivoltát - a teljes szétveréséig - azaz telefonálni és nem utolsó sorban vész esetén segítséget hívni is lehet vele.
mrlujoak
-
attisx
addikt
-
törölt tag
a taposós teszt reálisabb lett volna egy 140kilós hosszúhajú figurával acélbetétessel a lábán, valami gitárzenével a háttérben, amire rázta volna a haját ugrálás közben
de enélkül is moráljavító jellege volt a cikknek
thx srácok -
BloodRay
veterán
Hát ez jó kis teszt lett így hétfő reggelre.
Szerintem is vízhatlanságra kellene gyúrni még, a masszívsággal nem volt gond.
SE-k meg mindig is strapabíró kis kockák voltak. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Alca 715-öm szánkázott le egy betonlécsőn, majd még aznap belehelyeztem egy tál paprikás krumpliba. Túlélte.
-
-
AMD Power
titán
Ez komoly lett.
Végre kiélhetted magad Bocha...!?
Az SE meg SE.
-
Bog
HÁZIGAZDA
A Samu M110 hivatalosan is strapatelefon. Végre adódott lehetőségünk, hogy erről meggyőződhessünk. Teszt pedig már volt róla.
Direkt fokozatosan haladtunk a szenyázásban, hogy nagyjából behatároljuk azt a pontot, ahol a készülékek feladják a harcot. Így az mindenképpen elmondható, hogy közepes eséseket könnyedén túlélnek a telefonok, a kocsi sem okoz gondot, sőt, a Samu a kőkemény földhöz csapást is bírta volna, ha a fránya SIM foglalat nem dobta volna fel a talpát. -
-
Bibby
addikt
Nekem nem tetszik, el kellett volna dönteni hogy most tényleg teszt lesz vagy csak játékból szétvertek valamit. Mert onnan hogy teljes erőből földhöz lett vágva, onnan már nem sok értelme maradt.
Mondjuk én alapból sem látom sok értelmét a szétütésnek, inkább sorsoltátok volna ki az olvasóknak. -
niti
aktív tag
Egy volt osztálytársamnak volt k300-a, és betört a kijelzője, amikor leesett az ágyról (nem emeletes), méghozzá szőnyegre.
A kettő közül az egyik nem lehet átlagos -
Gebriel
veterán
Kijelzőkön nem volt engyenlő teszt végezve.
-
balintka
addikt
annak a számnak mi a címe, ami a telefonok vízbe áztatása alatt megy?
-
-
peterszky
őstag
Kieresztettétek a fáradt gőzt?
Nagyon jó cikk, több ilyet!
Mondjuk következhetne egy BengEndOlofszen kagyló
-
Nagyon jó lett a cikk.
Jókat mosolyogtam rajta néhol.Az autóval való keresztülhajtás már szinte nekem fájt. Örülök, h. a telefonok kibírták...
erdoke:
Azért ennyire nem hiszem, h. nagylelkű a Samsung... -
erdoke
titán
Több azonos (pl. Samsung M110) készülékre lett volna szükség, hogy kideríthető legyen, a SIM keretének törése tervezési hiba, vagy csak szerencsétlenül esett a készülék, és hasonló esetben 10-ből 8-szor megmaradna.
-
bepe79
addikt
Grat a cikkhez!
En a sajat M110-emet nem fogom - direkt - ilyen probanak kitenni azert.
-
tothmaxy
csendes tag
Én azt reméltem, h a végén azért (biztos ami biztos) fel is gyújtjátok őket egy kis benzin, vagy egyébb gyúlékony anyag degítségével! Már csak a mélyen bennetek rejlő emberi brutalítás végett is! Én tuti azt csináltam volna! Egyébként látom élveztétek a dolgot! A cikk pedig nagyon jó!
-
MTbc
senior tag
Hát ez király volt
(ott a pulcsim)
-
kavicssli
addikt
Jó cikk! Habár már az olvasás elején azt vártam mikor fogjátok a kalapácsot is elővenni
-
VD
őstag
Hogyis mondjam...
Sikerült feldobni a hétfő reggelem!!!!
Ultra jó a cikk!!!
Ezért a samsungtól többet vártam...
Az SE-től meg kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Magunk sem gondoltuk volna, hogy ekkora élmény szétzúzni egy mobiltelefont.
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest