- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz greeneye166 #100 üzenetére
Gondolom nincs lépcsőház ablak, ha Viktor azt mondta hogy mindenhová be kell kéredzkedni. A sütis dologban egyetértek, ráadásul imádom az almás pitét.
-
janitor01
tag
Kedves Mobilarénás tesztelők!
Nagyon jó hogy van ilyen cikk is, nagyon jó az ötlet is. Remélem lesz még ilyen "extra írás" is itt a Mobilarénán.
Pár észrevétel:1.) süppedős homokos talajon teljesen mindegy gyakorlatilag, hogy ráléptek vagy áthajtotok rajta, mivel a telefon "eltűnt a homokban" sokkal érdekesebb és életszerűbb let volna "számomra" hogy mondjuk egy beton úton, hogyan is viseli a telefon ha éppen csak rálépek! (arra van tippem hogy beton úton a kocsi mit művelne vele...)
2.) a vizes tesz SOKKAL fontosabb bármlyiknél, ugyanis sokkal több esélyem van vízbe ejteni a mobilomat, mint mondjuk áthajtani rajta egy kisteherautóval! Sajnálom, hogy a víz már csak akkor került a képbe mikor gyakorlatilag, nem volt működőképes egyik készülék sem!
Legközelebb jó lenne, ha előbb az életszerű próbatételeknek vetnétekl alá a készülékeket:
pl1-2- méterről szőnyegre/betonra(köre) esés
vízbe esés
rálépés (szőnyegen betonon kövön)
jól beporozás és utána, hogy működik (mondjuk az megvolt)és csak miután az átlagos felhszanáló által "normális" használat közben elkövetett baklövéseinek szimulálásán túl vagytok, akkor mennétek ki a bányatóra bulizni!
(van egy olyan rossz gondolatom, hogy ez azért nem így történt, mert attól féletetek, hogy ezeket nem élnék túl megfelelő állapotban telefonok, és akkor ebben a gyönyörű téli nyárban nem jutottatok volna ki a tóra! Egyébként ezt meg is értem!)
Extrán jó, hogy a amagyarországi képviselet hajalndó volt "feláldozni ezt a készüléket" és vállalni a kockázatot, hogy akár le is szerepelhet a strapamodell!
Javaslat a legközelebbi ilyen helyzetre, egy hasonló teszt elkészítéséhez:
Fogni kell a strapa és a nem strapa készüléket! Ezekután elindulni egy kellemes kocsmázásra a két tesztelőnek figyelnie kell arra, hogy az azstalon pihenő készülékeket érje kilöttyenő rövid és sör/bor egyaránt! (itt lehetne párhumzamot vonni, hogy akkor egy adag koccintós vagy egy jó üveg Gere féle rozé tesz-e nagyobb kárt a készülékben.) Majd az ivászat végeztével, haza indulni, természetesen gyalog. Lehetőleg el kell jutnotok arra szintre, hogy párszor elessetek/ dúrvábban lehuppanjatok a betonon/ pakon / padon / kövön! Ezután a telefont el kell veszíteni, így lemérhetjük, hogy
ad1: elég nagy-e hogy egy félrészeg ember a készüléke elvesztése felet érzett méla búval megspékelve az eddigi útvonalát (már ha emlékszik rá) bejárva megtalálja-e!
ad2: elég ronda-e ahoz hogy az esetleges megtalálló visszaszolgáltassa ahelyett, hogy megtartja magának -
bepe79
addikt
válasz janitor01 #102 üzenetére
Hat pedig pont ezeket kell inkabb kibirnia az M110-nek (1-2 meterrol ejtes, vizbe-ejtes, ralepes szonyegen, stb.), mint a 8 meterre valo felhajitast meg a sziklaval valo szetverest. Ugyanis erre van tervezve. Az MP54 besorolasnak megfeleloen kozel 2 meterrol valo ejtesnek ellenall (1.75 meter korul), a csap-vizet birja (gondolom a napokon keresztul valo furdokadban vagy banyatoban valo aztatast nem), a port birja. Szoval ezek utan az otthon elvegzett tesztek utan nyugodtan kimehettek volna meg a szabadba a tesztelok utana, ugyanis nem halt volna meg az M110. Ha nem lattad a ket altalam berakott alabbi videot, akkor ajanlom neked is a figyelmedbe oket. Az meg, hogy 8 meterrol valo leeses utan eltorik a SIM foglalat, szerintem normalis, ugyanis 1.75 metert garantal a Samsung hivatalosan, es valoszinuleg a legtobb telefonnak szejjelmenne valamilye 8 meterrol valo eses utan.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
greeneye166
aktív tag
...ebből a hszből véletlenűl kimaradt, hogy van egy N95-ösöd is ha még valaki nem tudná ...
> kiregisztrálva, ne küldj privátot <
-
MODERÁTOR
Miért csak most olvasom?
Nagyon tetszett a teszt, végig röhögtemEz nálam nagyot ütött:
Az első szikladöntés után, a kis Samsung ki szeretne mászni
Látom magam előtt, ahogy a kis Samsung készül kimászni a kő alól, de PUFF, mégegyszer ráesik...Bog: Rob Dougan, nem Zombie...
Tényleg jó teszt, szereti a nép az ilyet.
Nekem is van egy K300-am tartalékba, szegény jól megázott két éve augusztusban (nagy vihar a tüzijáték idején)... Mikor kivettem a zsebemből világított a kijelzője, de nem reagált semmire. Kiszedtem az akksit, vissza, bekapcs., nem csinált semmit. 2óra elteltével kiszáradt annyira a belseje, hogy be tudtam kapcsolni. Nagynehezen megtalálta a hálózatot és lehetett is vele telefonálni. Most lesz 3 éves, bár néha nem akarja fogadni a hívásokat... Valszeg antenna hiba... Amúgy tökéletes
Harrrr!!!!
-
csonszi95
csendes tag
uuuuuuuuh hát ez eszméletlen durva volt hülyere röhögtem magam még több ilyen tesztet mondjuk egy k750i vs k550i teszt????
Sony Ericsson 4 ever
-
pilsner
aktív tag
fenti eset kis albérletünkben történt, egy SE készülékkel //a képen látogatóba jött haverom(kicsit beteg a srác) látható, aki véletlenül ejtette bele, khm....
(egyébként megjegyezném, hogy a nokia 5140i tulképpen bármit kibír, az enyém legalábbis eddig mindent túlélt)
[ Szerkesztve ]
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
AMD Power
titán
Miért nem tudtok egy kicsit örülni is? Mindenki csak a szálkákat keresi állandóan mindenben.
-
-
nepper
csendes tag
Nekem (nekünk) is megvan még a 3510i telcsim, eddig mindent kibirt, szerintem a nokia egyik legjobban sikerült telcsije. Eddig még sosem hagyott cserben, Igaz ma már más típusu nokiát használok főtelefonként, de az említett 3510i-s telcsi a mai napig használtban van egy családtagnál, és semmi gond nincs vele.
-
Liz@
csendes tag
Szegény mobilok...durva teszt!
Jó dolog a hiúzság, mongyad meg, hogy mi újság!XD
-
MODERÁTOR
-
CSorBA
őstag
hűű, én egyszer az LG KE800as prémium csoki telomat ejtettem le, vagyis 2 méter magasról lecsúszott a kő padlóra... Semmi baja sem lett, több karcot sem találtam rajta.. meglepődtem.. (mondjuk karcokbol 1 év alatt elég sokat szedett össze... )
-
palm treo 75
tag
Soha nem lennék egy n95 képes szétzuzni de samsungot jó érzés lehet meg az 1filléres k300i a samsung nem igazi utésálló én alca 565-öt csúztattam le egy hosszú csúzdáról megtaláltam a balatomba nem rommlott el bár a billentyüzetét azóta sem találom
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
jodován
tag
a felhajigálós rész alatt mi az a cimbalommuzsika?
sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?
-
bepe79
addikt
Na, nekem azota is megvan a Samsung M110, sot, tobbnyire ezt hasznalom elsodleges telonak, es nem az N82-ot vagy az N95-ot. Betonstabil, nem nyikorog, nem recseg, nem csuszkal, nincs holtjatek, nem kopik, kibirja az eseseket (bar en meg nem ejtettem le), egy feltoltessel elmegy egy-masfel hetig, es a fekete szinben (az enyem hala a jo egnek, fekete szinu) nekem meg tetszik is. Fagyni azota sem fagyott le meg soha. Ugyhogy bejovos, remeljuk lesz folytatasa a Samu reszerol.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Ma kenytelen voltam delelott megmosni az M110-esemet, mert ha hiszitek, ha nem, telibe szarta egy qrv@ madar, amikor elohuztam a zsebembol. Ilyen `szerencsem` is csak nekem lehet... Ugyhogy eddig mar kapott sot, jegoldot, vizet, meg jo, hogy ezt vittem ma is magammal a munkahelyre. Ha az N82-ot szarta volna le a madar, akkor azt hiszem kicsit idegesebb lennek.
-
dragontiger
tag
viewtymra is már ráférne egy házcsere az nem strapateló és mégis bírta nekem a vizet,felgyujtást,esést,kutyaszart is( ),wc-t stb,hát néha iszok egy "csöppet"
-
MODERÁTOR
-
Nokia......
tag
Miegy Nokia 3510i-t vertünk szét így..Hát az is kb. ilyen volt
BakkerMan xD
-
bepe79
addikt
Sonim XP1 versus Samsung M110 strapa-teszt / video:
( http://www.portablegear.nl/testen/samsung-m110-versus-sonim-xp1.htm )
-
bepe79
addikt
válasz Mulderpapa #128 üzenetére
Egyszeruen jobban birta a strapat a Samsung M110.
-
bepe79
addikt
Remelem a Bog-ektol hamarosan varhato az iPhone 3G strapa-teszt is, ilyen kovel zuzos meg dobalos formaban.
-
AMD Power
titán
válasz Mulderpapa #128 üzenetére
Ez engem is meglepett egy kicsit.
-
littlelion21
addikt
Csak most olvastam a tesztet, nem tudtam, hogy itt ekkora "állatok" is vannak...
-
bepe79
addikt
Mostanaban a munkaba megintcsak az M110-es strapa-telomat viszem, es nem pedig az N95-ot. Mar varom az utodjat, a B2700-at, ha lesz abbol egyaltalan valami. Ha tenyleg megjelenik, akkor megvan a munkaba-hordos mobilom utodja (marha az is utesallo lesz).
-
bepe79
addikt
Azt hiszem, hogy az én életvitelemhez tökéletesen megfelel a Samsung M110-em, és mostanában megint inkább ezt használom elsődleges telóként, miután az N95-öm hangszórója kezdi megadni magát. Mikor még kint dolgoztam Lincolnshire-ben, akkor ugye kapott a kis M110 madársz@rt, vizet, sót (keményen), mióta idehaza vagyok is jól jön gyakran, tegnap voltam a barátnőmmel közös ismerősöknél Budafokon egy kertes-házban, és a cseresznyés-meggyes-szedres kézzel fogdosás szintén nem jelenthet gondot ennek a kis túlélőnek, ezeknél sokkalta többet is ki kell bírnia, bár leejteni még nem ejtettem le, és direkte sem dobálom nagyon. Úgyhogy nekem nagyon bejön, a nagy N szériás méregdrága Nokia-k hangminősége néhol sajnos közelít a sokat szidott M110 hangminőségéhez, viszont nekem az utóbbival semmi bajom (hallom a másik felet, és ő is hall engem), míg az N95-ömön a múltkor alig értettem (minden 2. szó kiesett, recsegett) a hívott felet. Ha a B2100 is karcálló és ütésálló üveggel jött volna ki, mint az M110, akkor komoly esélyes lenne nálam utódnak, de így szóba sem jöhet. Talán egyszer a Nokia és az SE is elkezd majd ezen a fronton is erősíteni, mert a szétmálló, gombleválós 5140o, 5500, és az abszolút nem strapateló (csak annak nevezett) C702 sajnos nem elég ebben a szegmensben.
-
doncortio
senior tag
Ááh ez nagyon beteg volt
Sonimmmal és Defyvel csináljátok ezt megIsten veled Steve, nyugodj békében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest