Hirdetés
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz GoldhandRent #6 üzenetére
""én nem is értem ezt "a 200 wattos töltés de menő" dolgot... 5, azaz ÖT WATTAL 3 óra alatt feltölt a 13Pro""
Ennyi, érthetetlen miért vannak erre annyira ráfeszülve. Ismerősöm is meg akar halni, ha meghallja ezt az 5wattos töltési metódust ... Aztán egyébként nem siet sehová, otthon veri a brét ... Csak ugye sikerült abból is presztízst csinálni, hogy van drágább töltési mód ... -
jbcs
tag
Én is ezt gondoltam, hogy minek, meg fölösleges, csak amikor használod, akkor jössz rá, hogy tök jó. Az enyém 33W-al tölt, bent töltöm a munkahelyen, felrakom, amikor már alacsony, majd ránézek rövid idővel (20-30 perc) később és már 80-90%-on van, veszem is le.
Gyakran volt, hogy a korábbi hosszabb töltés alatt fel-le rakosgattam, mivel kellett hívnom valakit vagy megnézni valamit..[ Szerkesztve ]
-
lorinho
tag
Hát nekem sajnos csak 1 napot bír!
-
Wesiz
tag
én meg azt nem értem aki a fejlődés ellen van, minek jobb/erősebb/gyorsabb... persze ha ez valamilyen oldalon visszaüt (pl gyorsabb lesz a teló de túlmelegszik - ami miatt úgyis visszaveszi a teljesítményt) vagy pedig észrevehetetlen a fejlődés (mint ahogy a mai processzoroknak hála egy tizedmásodperccel előbb nyílik meg az insta: észrevehetetlen) akkor ne erőltessük, de azért ha megoldható károsodás nélkül akkor ugyan miért kéne ragaszkodni a 3-4-5 órás töltéshez?
mielőtt mondaná valaki hogy a gyorstöltés hogy gyilkolja az akksit, a 200 wattos számháború győztes töltés talán igen, de saját és környezetemben is azt látom hogy a 30 watt körüli töltés észrevehetetlen mértékben károsít, ha károsít egyáltalán.velem sokszor van hogy hirtelen indulok el valahova és kb fél órát töltöm. nem igénylem a 15-20 perc alatt nulláról százra töltést, de annyit 2022-ben felsőközép kategóriától felfele elvárok hogy fél óra alatt azért 70% környékére jussak el kb 10-ről indulva.
valamiért az iphone felhasználók a legfejlődésellenesebbek eleinte majd amikor hozzájuk is elér már örömmel fogadják. ki érti ezt
-
Ricardo
titán
válasz GoldhandRent #35 üzenetére
" és igen, 200mpx kamerája is volt, úgyhogy elsőkézből tapasztaltam mindkét szar irányt)"
Melyik telefonról van szó?
-
Wesiz
tag
azért nem teszem fel lefekvéskor mert nem tesz jót a telefonnak (elvileg) ha még maxra töltés után is otthagyod 6-8 órát a töltőn. nagyobb akksis telefont pedig azért nem veszek mert nekem fontos a kis méret így igazi akkubajnok telóm sose lesz. ezzel nincs is bajom, a mostani is tisztességesen kibír egy napot de amikor valamiért többet használom (navigálás kocsiban, nagy fényerő, sok fotózás) akkor jól jön(ne) hogy egy tusolás alatt értékelhető mennyiségű % töltődne bele.
"számomra a fejlődési az lenne, ha nem 1-másfél naponta kéne tölteni a telefont, hanem 3-4+" ebben egyetértünk, de amíg a lítiumos akksikat nem cseréljük le másra (pl grafénra amit vagy 10 éve promóznak) addig 3-4+ napos üzemidő elérhetetlen, marad a gyorstöltés féle - ahogy te is mondtad - ideiglenes megoldás
-
7Heads Drago
veterán
Tudtommal ha rádugod és maxra töltöd a litium akkut vagy rajta hagyod fél éjszaka a telot több kárt csinálsz vele, mint hasznot. Én reggel felkelek 15-30 percet van töltőn aztán megyek és bírja egész nap. 40W Huawei töltés. Minek lenne rajta 3 órát? Annyit nem vagyok egy helyben. Éjszaka meg ki húzza le róla?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
bollokcs80
Korrektor
Azért 3 óra töltés nekem speciel sok, de Androidos vonalon 25-30W körüli teljesítménnyel és 1 óra töltési idővel kiegyezem. Ez kb. a mostani Alma eszközöknél is megvan.
B.Cs.
-
tovgab
aktív tag
Van az 5 óra is!
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
Gerybut
tag
Mondjuk ezt meg is fordíthatnánk. Miért fáj, ha valaki haladni akar a korral?
Nekem a 13 Pro egész gyorsan tölt...fogjuk rá, tehát ez a 20-30 Watt mondjuk,hogy kielégítő.
De ez az 5W-os bohóckodás amit itt levezetsz egészen röhejes.
Hidd el, nagyon sokféleképpen élnek emberek és elárulom, hogy a többség nem ér rá 5W-al bohóckodni, meg hogy ő este rádugja-reggel leveszi.
Bki ez egyszerűen nem életszerű, ahogy az sem, hogy 3 órát lógjon egy rohadt kábelen a telefon.
MÉGHA Type-C-s lenne esetleg, akkor rádugnám a laptop töltőjét aztán itt lenne a közelemben, de nem VÉLETLENÜL se legyen kompatibilis
Egyébként szeretem ezt a telót, de az ilyen "apróságoktól" konkrétan kiégek az android utánSamsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual Kártyafüggetlen készülék Fekete 36 Hónap Garancia
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Használt, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest