- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #112 üzenetére
Ha nem láttam volna az eddigi fórumbeli tevékenységeidet, akkor most az mondanám, hogy ezt normálisan kitudjuk tárgyalni, csakhogy sajnos nálad ilyen keretek nem léteznek.
További jó diskurzust a témában.(valaki mással) -
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #110 üzenetére
"Kitalálsz valamit és azt tényként adod el. "
Igen, ilyet tőletek nem látni ...
Ha már kiragadtál részletet, amit nem tényként adtam elő, hanem ezt látom, akkor az miért nem ez volt : "Ki kell rakni lougout-ra egy szavazást."
Problem solved .... -
Szabi®
addikt
Ki kell rakni lougout-ra egy szavazást. Az már legalább az itteni fórumozók részére reprezentatív lenne. De abban kiegyezhetünk, hogy többen töltenek hagyományos töltővel, mint gyorstöltövel.
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz
Cannabis7 #101 üzenetére
Pont az a rossz megközelítés amit te propagálsz. Ez egy mesterségesen generált igény, ami nélkül fel lehet tölteni a készüléket, lehet használni ugyanúgy. Az emberek napi rutinja akkor is az marad, hogy este felrakják a töltőre, reggel leveszik.
Ha pedig már ott tart valaki, hogy erre nincs ideje, akkor nála már más jellegű problémák is vannak. Az már más téren is emancipált, nem csak azon, ha nem tölt fel a készüléke 2 óra alatt, akkor pánikrohamok gyötrik ... -
Szabi®
addikt
válasz
Cannabis7 #99 üzenetére
Jó dolog ? Vagy nem lehet nélküle élni sem ? Nagyon nem mindegy hogy van emlegetve. Jó dolog a kamerára szerelhető plusz objektív is, szoktad használni ? Egyébként megsúgok valamit, a világ összes mobilhasználójának csak kis szelete használja a gyorstöltés. A fiatalokat nem érdekli, a középkor felettieket megint csak nem.
Persze a nagyon geekek verik csak a tam-tamot, de mindig ők vannak kevesebben. -
Szabi®
addikt
""nagyon sokféleképpen élnek emberek és elárulom, hogy a többség nem ér rá 5W-al bohóckodni, ""
Akkor mit csinált 3 éve ? Amikor ezzel kellett beérni ? A legtöbb user este lefekvés előtt feldobja telót, meg az órát, reggel leveszi. Nem gondolnám, hogy ez annyira kizökkent valakit a mindennapokból ... Bár amilyen flexnis lett a világ, bármi elképzelhető. -
Szabi®
addikt
válasz
Cannabis7 #63 üzenetére
""Illetve értem, csak nem szeretnék jelzőket használni az ilyen emberekre, sajnos renget3g ilyen van.""
Sztem az egészséges gondolkodás minimum alapja az, ha eltudjuk fogadni, hogy mindenki arra költi a megkeresett pénzét, amivel jól érzi magát. Ha ez egy Rolex, akkor az. Ha 10 Rolex, akkor meg az. Senkinek nincs jogában jelzőket használni. Bárki vehet bármit, mindenki választhat, hogy mit vesz. Ki szabhatja meg a normákat ? Ki áll a társadalom felett ?
-
Szabi®
addikt
Én az ellenkezőjét látom a környezetemben. Nyilván ezen nem veszünk össze. Én hál' istennek, soha nem vettem semmit hitelre. Telefont meg nem is vennék. Egyszerűen nem becsülöm ezeket az eszközöket annyira, hogy évekig nyögjek miattuk egy elkötelezett részletfizetést ...
#34 Kevin8997 Jogos. Mondjuk nálunk még kamatmentesen is hosszabb lesz mindig .... Az a bizonyos 27% adókulcs végett ...
-
Szabi®
addikt
""Megveszem részletre, kiperkálok a 2 év alatt több mint fél millát és fizetem a havi 20 rugós havi díjat.""
Lehet hogy új dolgot írok, de sokan kp-ra veszik, nem "cetelemre". A csóróságodat azért ne általánosítsd.
Már az is meghökkentő, hogy embereket aszerint csoportosítasz, hogy milyen telefon márkát használnak ...
Ez autókra is kiterjed ? Ruházatra ? ...... -
Szabi®
addikt
válasz
GoldhandRent #6 üzenetére
""én nem is értem ezt "a 200 wattos töltés de menő" dolgot... 5, azaz ÖT WATTAL 3 óra alatt feltölt a 13Pro""
Ennyi, érthetetlen miért vannak erre annyira ráfeszülve. Ismerősöm is meg akar halni, ha meghallja ezt az 5wattos töltési metódust ... Aztán egyébként nem siet sehová, otthon veri a brét ... Csak ugye sikerült abból is presztízst csinálni, hogy van drágább töltési mód ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!