- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
Parallaxis #52 üzenetére
az egy dolog, de elég egyértelmű hogy maci kollega hajlítható képernyő alatt z fold vagy z flip féle telefonokra gondolt nem pedig arra hogy a kijelző alját meghajlítják a káva minimalizálása miatt... ne kelljen már a teljesen egyértelmű dolgokat magyarázni
-
Wesiz
tag
válasz
Parallaxis #44 üzenetére
összességében inkább neked adok igazat a "vitátokban" de az utolsó érved nagyon kínos volt még ha gondolom poénnak is szántad
-
Wesiz
tag
régebb használtam az optimalizált akkutöltést de aztán leszoktam róla mert többször szarul jött ki amikor valamiért késő este/éjszaka tettem fel tölteni a telómat (pl épp házibuliban voltam vagy csak a lefekvős ágyban telózáshoz akartam beleölteni egy kicsit) majd fél-1 óra múlva realizáltam hogy 5 %ot töltődött összesen
tudom, az optimalizált töltés ki-be kapcsolható de kb egyszer se jutott eszembe ilyen helyzetben hogy kapcsoljam ki az optimalizált töltést majd legközelebb állítsam vissza így ezt a funkciót már egy jó ideje nem használom.
-
Wesiz
tag
válasz
GoldhandRent #35 üzenetére
azért nem teszem fel lefekvéskor mert nem tesz jót a telefonnak (elvileg) ha még maxra töltés után is otthagyod 6-8 órát a töltőn. nagyobb akksis telefont pedig azért nem veszek mert nekem fontos a kis méret így igazi akkubajnok telóm sose lesz. ezzel nincs is bajom, a mostani is tisztességesen kibír egy napot de amikor valamiért többet használom (navigálás kocsiban, nagy fényerő, sok fotózás) akkor jól jön(ne) hogy egy tusolás alatt értékelhető mennyiségű % töltődne bele.
"számomra a fejlődési az lenne, ha nem 1-másfél naponta kéne tölteni a telefont, hanem 3-4+" ebben egyetértünk, de amíg a lítiumos akksikat nem cseréljük le másra (pl grafénra amit vagy 10 éve promóznak) addig 3-4+ napos üzemidő elérhetetlen, marad a gyorstöltés féle - ahogy te is mondtad - ideiglenes megoldás
-
Wesiz
tag
válasz
GoldhandRent #6 üzenetére
én meg azt nem értem aki a fejlődés ellen van, minek jobb/erősebb/gyorsabb... persze ha ez valamilyen oldalon visszaüt (pl gyorsabb lesz a teló de túlmelegszik - ami miatt úgyis visszaveszi a teljesítményt) vagy pedig észrevehetetlen a fejlődés (mint ahogy a mai processzoroknak hála egy tizedmásodperccel előbb nyílik meg az insta: észrevehetetlen) akkor ne erőltessük, de azért ha megoldható károsodás nélkül akkor ugyan miért kéne ragaszkodni a 3-4-5 órás töltéshez?
mielőtt mondaná valaki hogy a gyorstöltés hogy gyilkolja az akksit, a 200 wattos számháború győztes töltés talán igen, de saját és környezetemben is azt látom hogy a 30 watt körüli töltés észrevehetetlen mértékben károsít, ha károsít egyáltalán.velem sokszor van hogy hirtelen indulok el valahova és kb fél órát töltöm. nem igénylem a 15-20 perc alatt nulláról százra töltést, de annyit 2022-ben felsőközép kategóriától felfele elvárok hogy fél óra alatt azért 70% környékére jussak el kb 10-ről indulva.
valamiért az iphone felhasználók a legfejlődésellenesebbek eleinte majd amikor hozzájuk is elér már örömmel fogadják. ki érti ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+