- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Én az ellenkezőjét látom a környezetemben. Nyilván ezen nem veszünk össze. Én hál' istennek, soha nem vettem semmit hitelre. Telefont meg nem is vennék. Egyszerűen nem becsülöm ezeket az eszközöket annyira, hogy évekig nyögjek miattuk egy elkötelezett részletfizetést ...
#34 Kevin8997 Jogos. Mondjuk nálunk még kamatmentesen is hosszabb lesz mindig .... Az a bizonyos 27% adókulcs végett ...
-
aujjobba
addikt
Kamatmentesre vettem en is, 3 eve a Xr-t amikor a 11 megjelent.
Most is ezt hasznalom, es fogom is amig mukodik, nem ertem a gyulolkodoknek mi ezzel a problemajuk.
Nyilvan ilyen 10-20%-os THM-mel nem veszek fel aruhitelt.
Evekkel ezelott vettem egy gyari gyorstoltot 7ezerert, ezzel toltottem az elozot is, a mostanit is, meg a kovetkezot is ezzel fogom.Kulonben feltoltokartyas vagyok, nem tudom mire kellene szerintetek a 20ezres elofizetes, netto baromsag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!