- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
Kamikaze75 #92 üzenetére
'Az Apple 140 wattos GaN töltője 44 ezer forintba kerül'
'A bemutató apropójából pedig forgalomba kerülhet az almások 30 wattos GaN töltőfeje – ez utóbbi a gallium-nitrid rövidítése, és ez az anyag biztosít az Apple 140 wattos MacBook adapter esetében hűvösebb működést.'
A 140 wattos tolto ami 44ezer forint, tovabb sem az iPhone-hoz kell, ez MacBook tolto.
Az iPhone-hoz 30 wattos toltofejet fognak kiadni, de annak az ara nincs megemlitve a cikkben.Szoval erdemes elolvasni a cikket, mielott kommentelitek.
szerk.:
Egyebkent a gyari 20W nem-GaN gyorstolto 7ezer forint, ha a 30W GaN a duplaja lesz na bumm. -
aujjobba
addikt
'nem tesz jót a telefonnak (elvileg) ha még maxra töltés után is otthagyod 6-8 órát a töltőn'
Optimalizalt akkutoltes, regota alap funkcio, hasznalati szokasokat figyelembe veve eleve csak 80%-ig tolt fel a telefon, az utolso 20% majd csak kozvetlen mielott altalaban hasznalni kezded a telot.
Ki is irja, pl. nalam hajnal 4:30-ra utemezi a teljes feltoltest, reggel 7-kor mar maxon van (a Qi toltovel). -
aujjobba
addikt
Kamatmentesre vettem en is, 3 eve a Xr-t amikor a 11 megjelent.
Most is ezt hasznalom, es fogom is amig mukodik, nem ertem a gyulolkodoknek mi ezzel a problemajuk.
Nyilvan ilyen 10-20%-os THM-mel nem veszek fel aruhitelt.
Evekkel ezelott vettem egy gyari gyorstoltot 7ezerert, ezzel toltottem az elozot is, a mostanit is, meg a kovetkezot is ezzel fogom.Kulonben feltoltokartyas vagyok, nem tudom mire kellene szerintetek a 20ezres elofizetes, netto baromsag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete