- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
engem mondjuk nem érdekel a navigáció, sosem használtam, pedig már a harmadik olyan telefonom van, ami képes lenne rá.
viszont (bár a wimo 6.1-hez képest szuper), sajnos én is csalódtam a kinézetben. ahogy mondod, fektetett módban azok az oldalsó gombok, a virtuális billentyűzet is iszonyatosan néz ki, a böngésző vacak. aztán a szignózás miatti szívás, a rezisztív kijelző, a multitouch hiánya (bár ez annyira nem érdekel, de játékoknál problémás, főleg ha virtuális gombokra van szükség).
a görgetőrutin meg még csak ezek után jön... -
Androidra ott az Andnav2 kezdetnek, az út megtervezéséhez online szolgáltatást használ, de a térképeket be tudod cachelni előre, a lejött útvonalon meg TTS-sel tud hanggal navigálni (még nem próbáltam, de ez a felvezetés). Az iGO meg jönni fog, biztos vagyok benne, hogy hamarabb, mint S60-ra. Legvégső esetben egyszerre.
Quasi_modo: A "görgetőrutin" továbbra is egy hülye szó, nem tudom honnan indult el, de egy pénzbírságot megérne. "Kinetic scrolling" a becsületes angol neve, abban benne van minden, és ahogy Enjoy is mondja az utolsó hozzászólásában, sokkal természetesebb és gördülékenyebb, mint az S60-féle "tartsd az ujjad alul és akkor fix sebességgel pörög" görgetés. Mielőtt azt mondod, hogy "dehát ott a scrollbar!", próbáld meg az Android névjegyzékét. Amikor elkezdesz görgetni (kinetic-kel), jobb oldalt megjelenik egy scrollbar, amivel a betűk között tudsz gyorsan ugrálni.
Ha nem lenne iPhone, tényleg nem lennénk ilyen kritikusak valószínűleg. De ha egyszer megmutatták a jelent, miért kell a múltat majmolni?
Szerk.: Biztos megcsinálják. Majd. Ráérnek...
-
-
babosmiki
addikt
Engem is zavarna a fényes hátlap, de nem ezért nem veszem meg...
Amúgy a megoldás nagyon egyszerű, aki nagyon rá van izgulva a kütyüre!
Nagyon jó festési eljárások vannak és így olyan lesz a hátlapod amilyen csak akarod!
Ha akarod matt ha akarod színes ha akarod mintás!
Bár elég gáz, hogy egy ilyen drága kütyü hátulja szinte senkinek sem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1 humoros
- 24 Hours of Le Mans
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sorozatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged