Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
igen ez még a rom csere előtt történt és ki volt kapcsolva minden...

-
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Politikusnak jo lennel, ok szoktak felbevagni egy mondatot.
Az eredeti szoveg: "Nezd, en ket hete neztem ki ezt a telefont magamnak, konstataltam a tesztek alapjan, hogy mekkora szar, hogy nincs eredetileg benne kinetic scroll [...]"
Nem a telefon, kerlek, hanem a teny, hogy szoftveresen sok apro hianyossaga volt eredetileg. A "szar" pedig nem is az en szavajarasom, hanem a te hozzaszolasodra (miszerint "nem veszek meg olyat amiről azt gondolom hogy szar") reagaltam hasonlo szoval.
Na igy mar ertheto-e, vagy meg egy kicsit tovabb hasogatod a szorszalakat?Add el és kész.
Koszonom konstruktiv tanacsodat, de ezt engedelmeddel en eldontom magamtol. Eszemben sincs eladni, eletem legjobb telefonja eddig, amibe ugyan eredetileg nem meltoztattak pl kinetikus gorgetest rakni, es valoban szaggat a video, de barmelyik uj ROMmal ez megoldhato, csak hat ugye szerinted akinek nem jo az eredeti ROMmal, az miert veszi meg.
Egyebirant nem kivanok tovabb belemenni ebbe a temaba, kicsit vegyel vissza a tamado hangnemedbol, tudtommal en nem sertegettelek teged, hat vice versa se legyen felesleges sertegetes. En tiszteletben tartom a te nezetedet innentol a ROMfrissitesrol, viszont az, hogy a sajat telefonomra mikor, mit flashelek, hogy mit tanacsolok masoknak, hogy mikor es hogyan adom el a telefonom, az mind a sajat dolgom.
@ Muveszur: tisztellek, becsullek, de ertelmezd ujra kerlek kerdeses hozzaszolasomat. Nem adtam volna ki egy vagyont a telefonra, ha szamomra nem erte volna meg eredeti bosszanto szoftveres hianyossagai ellenere.

@ tariattila: az normális, hogy 5 óra alatt két egységet merül???
Ha nyuztad (GPS, wifi, bluetooth), akkor szvsz igen, ha nem, akkor Quasi_modo tanacsat kovetve itt is nezd meg, eszi-e valami feleslegesen az akksit. Alapjaraton viszont nem normalis.

-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ez a mondat nálam is kiütött valamit

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Docker konténerizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi