- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Így elég nehéz lesz a symbianos moap-ot bedarálni. Az F-03A pl. 960*480, vagyis a szabványokat nem igazán követi, lejjebb pedig nem fogják vinni a hosszúságot emiatt. Ezért is kérdeztem. A multitouch pedig elég gyakori, szóval lesz olyan, akinél ez csak átnevezéssel jár, vagy a symbian ^4-ben ez már alap lesz?
-
zack
nagyúr
Ettől még nem lesz Warez fórum.
A fórumszabályzat arra nem tér ki hogy nem lehet róla beszélni. Beszélni lehet róla, a warez tevékenységet mint olyat, csak ha be van linkelve, ill. honlapra, letöltésre mutató/utaló bejegyzéseket szokták warez tevékenységnek kezelni.
Az hogy hogy kell feltenni a Garmin-t nyugodtan megkérdezheti, és aki tudja válaszolhat is neki.Új fórumszabályzatot ne hozzunk létre egyedileg, amikor a jelenlegi is elég szigorú.
-
hito
nagyúr
Quasi: ígérem teszek fel, de most nincs értelme, mert nincs a telón olyan kép fenn aminél figyeltem volna a fényképezésnél. Kutyafuttában elkapott, mindegyik autómatikus beállításokkal. Ez nem lenne fair a telefonnal szemben, mert kizárt dolog hogy az ilyen képek a képességei közelében is járnának.
Ha hazajöttema pecából szentelek egy kis időt a telónak és feltöltök egy jópár képet
Holnap délután 2-kor indulok, örülök ha a beígért 720*480-as videót meg tudom csinálni
Szerk: viszont gyors kérdésekre/kérésekre szívesen válaszolok
-
hito
nagyúr
Na jó, én tényleg léptem innen...gyerekek azért ezt csinálni 3 nyavajás hsz miatt, amit szerintem meg is magyaráztam hogy miért volt. Vicc az egész
Ja és elnézést, a #388-ast már nem tudtam szerkeszteni fél óra távlatából, de legközelebb meghackelem az oldalt a kedvetekért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest