Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• msmohaman

csendes tag

Sziasztok,tudnátok segíteni,tegnap vettem egy innov8-at,és nem tudom szinkronizálni a pcvel sehogysem.először csak simán feldugtam az usb-vel(ahogy az előző tulaj is használta állítólag)a számítógép nem jelzet ki semmit,a telónak viszont elkezdett villogni eszeveszetten a kameraledje,majd magától kikapcsolt,és alig akart bekapcsolni,közben elég jól felmelegedett az akksi és környéke,ezekután feltelepítettem a cdn lévő pc studios szarokat,és a jelenség ugyanaz,a gép nem veszi észre a telót,anno az n95nél is kellett egy kicsitt szopni vele,de az legalább működött,vmint az akksi időm kb 4-8 óra attól függően hogy ránézek a telóra vagy sem,mert nyomkodni nagyon nincs idő,mer lemerül,állittolag pár hónapos az akksi,szval ez van,végig olvastam a kommenteket,az ilyen kitöröjjük,nem kell az oda dolgokat megcsináltam,kiváncsi leszek,ha az usbs része nem sikerül,eladom a faszra,kurva nagy csalódás nekem ez a tipus,nem erre számitottam,pedig volt már egypár:nokia 3250-n95-g800-2 lg viewty-N90-6220 classic-mio a 702,stb. please vki aki tudja miről van szó,irja le nekem lépésről lépésre,mit hogy merre meddig,nagyon hálás lennék érte :N :( :(( :((( :O :F :Y :W

Új hozzászólás Aktív témák