- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
- Én se szeretem az általánosítást.
- Kizárólag nem magyar munkatársaim vannak, és az üzleti partnerek többsége is külföldi. Abban, amit Gubro írt, sajnos rengeteg igazság van. Emellett még a panaszkodást is nyugodtan általánosíthatjuk. Mivel ezek nem genetikailag kódolt tulajdonságok, bizony jellemzői lehetnek egy valamennyire is zárt közösségnek.A bizgentyűt pedig ki kell próbálni. Természetesen lehet előzetes véleményt mondani, de a tiéd szvsz túlment azon a határon.
-
Gubro
senior tag
Én is utálom az általánosítást, ezért reagáltam keményebben a szokásosnál, mert úgy hangzott, általánosítasz/általánosítotok.
Ezért jó a fórum, mert átbeszéljük a dolgokat, ki-ki hozzáteszi a maga tapasztalatát-véleményét.
Örülök, hogy sikerült a végére higgadtan megbeszélni.
Nem akartalak rábeszélni, vagy lebeszélni róla, egyszerűen csak próbáltam a másik oldalát is megmutatni a dolgoknak, amik egyébként így is, úgy is szubjektíven lesznek megítélve, de talán így a jó, ettől színes a világ. -
Gubro
senior tag
Veled ellentétben én nem használtam ocsmány szavakat, de oda se neki, az internet sok mindent elbír.
Kérlek idézd be, hogy hol magasztaltam egekig. Ugye?
Csak annyit mondtam, hogy valamit lefikázni úgy, hogy még sosem próbáltam, nem túl okos dolog szerintem."Ez meg pont egy házigazdától elég minősíthetetlen kiszólás!"
Te beszélsz? Ki írt itt minősíthetetlen hangon?
Részemről sincs harag, csak kérlek gondold át, mire vered magad.
Köszönöm.
-
joey04
titán
így van.ennek ellenére ahogy mondtad akinek kell használja nyugodtan.jó hogy beletette a Samsung de még ennél is jobb hogy kikapcsolható.
Gubro: Mivel még sosem használtál ilyet, nem tudod reálisan megítélni
dehogynem. ezt sosem értettem.mint az iphonenál.ameddig nem használtad miért mondasz véleményt?ezt írták a hívők. de ha egyszer hiányzik belőle olyan dolog ami nekem nap mint nap kell akkor miért kéne kipróbálni? itt is láttam a videókat hogy hogyan is kell használni nekem nem tetszik.nem kell -
Jadro
veterán
Bocsi, most látom melyik topikban vagyunk.
Az i8510 és az Omnia meg nem teljesen azonos. Oprendszer, tapicskolás és pl vastagság. Én már e 3 dolog alapján is tudom melyik kellene jobban. Sőt, a tapicsolkás és a vékonyabb kialakítás is elég hogy az Omniát vegyem ha sok sok pénzem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest