Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubro
senior tag
Nos, Dare2Live egy napig pihen. Figyelmeztettem, nem OFF-ban írt.
Dare2Live: melyik linkem nem volt elég szakmai? Megkaptad az infot, de nem olvastad el, hanem tovább kötözködtél.
Szerencséd, hogy a dupla regedért nem raklak ki örökre. Nagyon jó szívű vagyok.
-
Gubro
senior tag
válasz
Dare2Live #131 üzenetére
Figyelmeztetlek, a következőnél repülsz. Repülsz akkor is, ha legközelebb nem offban írod meg az off hsz-t.
Nem tudom többször eltáncolni, úgy fest kevés az agyad, hogy felfogd: Nem fogok neked linket adni olyanról amiről nem lehet nyilvánosban linket adni.
Ezt itt rajtad kívül mindenki megérti.
Most szállj magadba és gondolkodj gondolkodj. Ha nem teszed, amin nem lepődnék meg, mert nem szoktad, akkor szívesen bannollak. -
Gubro
senior tag
válasz
Dare2Live #123 üzenetére
Milyen kijelentéseimet nem támasztottam eddig alá?
Egyelőre Te vagy az, aki ész nélkül kötözködsz csak azért, mert anno beégettelek, hogy nem mondtál igazat. Tudom, ez fáj, de ettől még nem fogok arra szakosodni, hogy a vádjaidat folyamatosan megcáfoljam, pedig tudnám. -
Gubro
senior tag
válasz
Dare2Live #115 üzenetére
Nem mindig Neked van igazad. Most pl Erdőke írta le a tutit, kábé a duplája az érzékelőméret. Egyébként az N95-öt már nem egy Samsung vérbe alázta képminőség terén, egyáltalán nem lenne meglepő, ha ez is megtenné.
OFF:
Szerintem leszokhatnál már arról, hogy ész nélkül megpróbálsz belémkötni.
OFF@2T: nem, az N96 később jön. Nyilván van oka a dupla védőnek, felesleges alkatrészeket csak nem pakolnak bele.
-
Gubro
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #112 üzenetére
Kívülről befelé:
Kameravédő, üveglap, még egy kameravédő, optika.
Mivel bármilyen fényképezőn meg tudod érinteni az optikát, ez azért szvsz elég jó megoldás. -
-
Gubro
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #91 üzenetére
Még mindig van kameravédő, ahogyan pár hsz-szel előbb is volt.
-
Gubro
senior tag
Én is utálom az általánosítást, ezért reagáltam keményebben a szokásosnál, mert úgy hangzott, általánosítasz/általánosítotok.
Ezért jó a fórum, mert átbeszéljük a dolgokat, ki-ki hozzáteszi a maga tapasztalatát-véleményét.
Örülök, hogy sikerült a végére higgadtan megbeszélni.
Nem akartalak rábeszélni, vagy lebeszélni róla, egyszerűen csak próbáltam a másik oldalát is megmutatni a dolgoknak, amik egyébként így is, úgy is szubjektíven lesznek megítélve, de talán így a jó, ettől színes a világ. -
Gubro
senior tag
Veled ellentétben én nem használtam ocsmány szavakat, de oda se neki, az internet sok mindent elbír.
Kérlek idézd be, hogy hol magasztaltam egekig. Ugye?
Csak annyit mondtam, hogy valamit lefikázni úgy, hogy még sosem próbáltam, nem túl okos dolog szerintem."Ez meg pont egy házigazdától elég minősíthetetlen kiszólás!"
Te beszélsz? Ki írt itt minősíthetetlen hangon?
Részemről sincs harag, csak kérlek gondold át, mire vered magad.
Köszönöm.
-
Gubro
senior tag
Nézd, erre azt tudom mondani, hogy az iPhone-t látni, meg kipróbálni rohadtul nem ugyanaz. Tegyük félre azt, hogy miket nem tud, de a felhasználói élmény valóban egyedi. Mindez nem jelenti azt, hogy összességében tetszene a cucc, de ami jó, azt el kell ismerni hype nélkül is. Itt ugyanaz van, amíg nem használtad, nem tudod megítélni, mert más kezében másé az élmény. Nem akarok ebbe mélyebben belemenni, de javaslom, hogy vegyél a kezedbe egy ilyen eszközzel szerelt gépet és próbáld ki magad. Természetesen lehet, hogy akkor is ugyanezt fogod mondani, de legalább tapasztalati alapon, nem pedig a "láttam és nem tetszik" módon. Ez utóbbi módszert alkalmazhatod külcsínbeli dolgokra, de használati értékre bajosan.
-
Gubro
senior tag
Nem a telefon egészéről beszéltünk, hanem az optikai joystick-ról.
Ezzel az erővel soha semmit nem próbálhatna ki az ember, pl. banánt nem eszik, mert görbe, és ezzel egyidőben el is ítéli azokat, akik banánt esznek, vagy arra vágynak. Ez szvsz korlátolt gondolkodásra vall. -
Gubro
senior tag
válasz
HardSanyeee #29 üzenetére
Így van, addig nem "exponál", amíg csukva a szemed, vagy amíg nem mosolyogsz.
-
Gubro
senior tag
válasz
--Nozbert-- #13 üzenetére
A LED villanó és a xenon vaku helyigénye nem ugyanaz, sőt.
Dare2Live: A Nokiának nincs 8 megás telója, az N96 is csak bejelentve lett, de augusztusig nem hiszem, hogy boltokba kerül.
Az N95 S60 3rd edition FP1, míg ez S60 3rd edition FP2.
Ez utóbbiról [itt] olvashatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest