- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
attól nem félek hogy kevés lenne az akksi.mondjuk én így is kivégzem fél nap alatt ahogy minden telómat.
-
joey04
titán
Ennél a Samsungnál úgy fog működni a frissítés mint a Nokiánál, nem kell becipelni hanem itthon is meg tudom majd csinálni?
-
joey04
titán
olyan lesz a füles mint az i900nál nem SE féle.
Bocha írta hogy neki kiesik a füléből félek nálam is ez lesz akkor marad az L alakú saját füles.
itt a teljes orosz teszt
-
joey04
titán
3,5-es csati van rajta (nem úgy, mint az Omnián)
ezt tudtam ,köszi
Tehát akkor mégis 3.5-3.5 lesz.akkor viszont ha saját fülest akarok aminek nem L alakú végződése van akkor a gyári zsinórt szétszedve kell beledugnom. Akkor nem lesz már túl sok a kábel?SE-nál is ez volt a bajom hogy hosszú volt az SE zsinór ahova be lehetett dugni a szintén hosszú saját fülest és 1000 méter kábel volt nálad.Összegezve: a szétszedhető füles alsó vagy felső része hosszú?De kiindulva a lehetőségekből muszáj lesz egy L alakú fülest néznem ha kevés zsinórral és kényelmesen akarom használni.
-
joey04
titán
Ettől még a sajátom amit használni szeretnék nem lesz L alakú.Márpedig ha egy szabvány csatlakozót raknak rá abban pont az a jó hogy nem kell a gyárira hagyatkozni nem?(ugye Apple??)
Vagy szétszedhető lesz mint az i900nál? aminek sok értelmét nem látom 3.5-3.5 "átalakító"egyébként agybadugós verzió lesz?Olyan mint egy SE füles vagy mint az i900 fülese?
-
joey04
titán
most nézem hogy oldalt van a füles bemenet.de miért??
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #168 üzenetére
na végre itt vannak a várt borús időben készült képeim.
Nagyon jó!Ez most a legjobb kameratelefon, ehhez kétség sem fér.bravo Samsung. -
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #162 üzenetére
valóban nagyon jó képek, mobiltól a valaha volt legjobbak.
Viszont én jobban szeretem amikor pl borús időben készült képeket mutatnak mert szikrázó napsütésben már több modell is bizonyított kevés fénynél pedig mind elbukott.Várok lassan ilyen tesztképeket is kiváncsi vagyok mit tud.De az biztos hogy már most ebben van a legjobb kamera a telefonok között ez dícséretes. -
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #91 üzenetére
s a menürendszer felépítése az mennyire logikus, melyikre hasonlit inkább, az n95-ére vagy inkább SE féle füles megoldásra?
Lehet hogy nekem van még korán de nem értem. mivel symbian fut rajta szinte egy az egyben az N95 menüje lesz...csak nem fp1 hanem fp2.enjoy linkelte a másik topikban az egyetlen videót eddig a készülékről ott látni a menüt, rendes symbian.tényleg jobb lenne egy topik
-
joey04
titán
no de inkább egy kis kedvcsináló: [link]
-
joey04
titán
erre azt tudom mondani, hogy az iPhone-t látni, meg kipróbálni rohadtul nem ugyanaz.
én naponta kb 2-3 órát netezek telefonról 3g kapcsolaton keresztül.erre a régi iphone képtelen volt. elismerem sőt hangoztatom hogy a kezelhetősége a rendszere fenomenális.de mivel az egyik általam legsűrűbben használt funkciót nem tudta kiszolgálni így eszembe nem jutott megvenni.
de mindegy nem beszéljünk itt iphoneról mert egy fan kiszúrja és lehet törölgetni utána...milliónyi videót néztem pl az i780ról sőt már erről a készülékről is van egy látom hogy működik nem kell kipróbálnom hogy lássam nekem nem tetszik.nem tetszik maga az elv ahogy működik.innentől kezdve akármilyen kényelmesen lehet használni nem kell mert nekem kell a tudat és a "látvány" hogy akkor ugrik egyet le a menüpontok között a kijelőlés ha nyomtam egy "lefelét". ezt az érzést ez a technika nem tudja számomra megadni.
-
joey04
titán
így van.ennek ellenére ahogy mondtad akinek kell használja nyugodtan.jó hogy beletette a Samsung de még ennél is jobb hogy kikapcsolható.
Gubro: Mivel még sosem használtál ilyet, nem tudod reálisan megítélni
dehogynem. ezt sosem értettem.mint az iphonenál.ameddig nem használtad miért mondasz véleményt?ezt írták a hívők. de ha egyszer hiányzik belőle olyan dolog ami nekem nap mint nap kell akkor miért kéne kipróbálni? itt is láttam a videókat hogy hogyan is kell használni nekem nem tetszik.nem kell -
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #66 üzenetére
kell a francnak...
zavarni nem fog gondolom olyan mint az i780ban hogy ki lehet kapcsolni. vagyis remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest