Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Szerintem mindeképpen próbálj ki egy "Gyári alapállapotból" indulni. Ha így is újraindul, akkor egyértelműen valamilyen hardvergond van, de ha nem, akkor olyan szoftver okozza a problémát, amit időközben feltettél. Pl. az is lehet, hogy 2 szoftver külön-külön jól elvan, de ha egyszerre vannak telepítve, akkor újraindulást okoznak. Ezt már nehezebb kideríteni. Ha alapállapotban jó, akkor egyesével tedd vissza az appokat, és figyeld ki, hogy melyik telepítése után jön elő az újraindulás.
Más: Én ma leraktam az asztalra a telefont, és megjelent egy üzenet "Hiba!". Ennyi, és egy OK gomb. Ezt megnyomva minden működött tovább normálisan. Lehet, hogy csak szólt, hogy ne tegyem le olyan durván, mert az hiba?
-
picur220
veterán
Nekem is az a legbejövősebb...
(Hero)
A Tattooban nekem is a kijelzőfelbontás a gubanc, az miatt sokkal kevesebb az app, és azzal a lendülettel akár zárt telot is vehetnék, bár egyiknek sem olyan a felülete, mint az androidé. Szerintem.
Nekem a telo ne indulgasson újra, mert kivágom az ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest