Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • appendix

    csendes tag

    Sziasztok!

    Már olvaslak benneteket pár napja, sok hasznosat tudtam meg. 1 hete van meg a teló, nálam 2 napig bírja egy töltéssel, napi kb. 30-40p telefonálás, 4-5 sms, no wifi, max 10p net, kevés zene és játék semmi extra widget, ami szinkronizálni akarna, 3g és egyéb csak szükség esetére.
    Az akku töltöttségét tapasztalatom szerint is nagyon bután monitorozza :( Használtam már vyzbattery-t, most battery indicator pro-t, mindkettőnél jelentkezik a hiba: azt veszem észre, ha felteszem USB-re a telefont, -akár csak 2 percre is-, onnantól kezdve azt írja, hogy tölti az akkut, pedig már levettem az usb-ről. Találkozott valaki hasonló problémával? Újraindításon kívül valami ötlet esetleg?

    Más. feltennék egy Hun ékezetes billentyűzetet (SoftHunKeyBoard4) telepíti is, de már megnyitni a telepítés után nem hagyja (nem aktív az a fül) illetve szövegbevitelnél nem kínálja fel, csak az androidost/samsungot (használtam Better Keyborardot is, arra engedett átváltani). Használja valaki esetleg ezt a Hun billentyűzetet? Szerintetek mi lehet a gond? :F

Új hozzászólás Aktív témák