- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rutyika68
őstag
válasz CUskater #28646 üzenetére
Nekem is ! ADW EX-en nem kell ilyen hosszan húzni hogy váltson az asztali lapok között.
Ott tudom szerkeszteni az asztali ikonokat, még a Launcher Pro plus-ba nem , vagy csak nem tudom hogy kell.
Egyenlőre nálam még a ADW EX vezet a ranglistán, de a Launcher Pro plus-ba simábbak a átváltási effektek." Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
tibz03
őstag
válasz CUskater #28556 üzenetére
De olyan nincs, hogy komplett vinyót formázol. Csak partíciót lehet formázni. Az, hogy te adott esetben egy vinyón egy partíciót hozol létre, és formázod, az egy dolog.
Példa: egy vinyón van két partíció (C:, D: ), és azt akarod, hogy csak egy legyen, akkor előbb törölnöd kell mindkét partíciót, létrehozni egyet (C: ), és azt megformázni. Nincs olyan, hogy "leformázom az egyész vinyót", és csak egy partíció marad."Visszatérve a kártyára: vedd ki nyugodtan a telóból és formázd meg, vagy csak a telóval formáztasd le, és ugrott is minden adat és partíció." - Ez egyáltalán nem így van. Formázni csak partíciót tudsz, teljes kártyát (vagy legyen az bármilyen más adattároló) nem! Windows alatt a kártyának csak a FAT32-es (elsődleges) partícióját látod, az app2sd partíciót nem is látod, nem is tudja kezelni a Windows.
"Azt nem értem miért akartok recoveryből formázni, mikor van ennél jóval egyszerűbb módja is, ha törölni akarod a partíciókat." - Mi az az egyszerűbb mód? Windows alól eleve lehetetlen.
(#28555) sssz: Akkor viszont annak az opciónak az volt a neve, hogy "delete 2nd partition". A formázáshoz nem sok köze van.
[ Szerkesztve ]
-
-
pinyo995
csendes tag
válasz CUskater #28146 üzenetére
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...eddig jut.. :-(
-
mzprox
aktív tag
válasz CUskater #27720 üzenetére
Ezt az én telefonom is eljátszotta párszol (mármint lezárt telefon felhívta a híváslistából az utolsót)
még két további hibát találtam:
-néha nem tudok hívni senkit és akkor engem se tudnak elérni. a telefon újraindítása megoldja (2-szer 3 hónap alatt)
-miután használtama awifi-t nem megy a mobil net (csak újraindítás oldja meg) -
sssz
őstag
válasz CUskater #26985 üzenetére
az elsőre nincsen tippem.
amásodikra: android manager wifi. a marketről letölthető a telóra való része.
utána keress rá a gugliban és akkor a pc-re való részét is megtalálod. az is ingyenes.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Xbox 360
- Sorozatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen házat vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával