Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Én reggel feltöltöm, estére 50%. Napközben wifi, gps minden off. Widget-ek futnak, de nem tudnak szinkronizálni. Telefonálás normál üzemmódban 4-5x5-10 perc mondjuk.
DE!
Nem tudjuk, hogy az 50% valóban fél akksi-e és mégegyszer annyit menne vele a telefon ugyanilyen használatban vagy még többet, esetleg kevesebbet.
De majd egyszer kipróbálomJa, reggelre is marad 50%, bekapcsolt wifi-vel, de sztem a telefon lezárása kikapcsolja úgyis.
Ez a beautiful widget se normális.
Budapest, -12 fok, szakadó eső, kinézek és tök kék az ég, ahhoz képest persze.
Ráadásul, hogy eshet az eső -12 fokban? Nem vagyok meteurológus na dehát akkoriskéremszépen...[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Én úgy csinálom, hogy Ghost Commanderrel rámegyek az SD-re, ráállok az apk-ra és kicsit elhúzom az apk-n az ujjamat és akkor feljön a csomagtelepítés (és az APKatcher).
Ha az Astro szintén file kezelő, gondolom hasonlóképpen mennie kéne.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Marsszonda #1812 üzenetére
Nyeh, köszi.
Esküszöm ezt is próbáltam már, de mindig becsukta. Biztos x-nek gondoltaIkon cseréről ne álmodozzak, ugye?
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Csináltam egy mappát és nem tudom átnevezni. Csak úgy bután figyel, hogy mappa.
Mi a trükkje?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz DeadMeat #1801 üzenetére
A tud magyar nyelvet az az Android, nem?
Vagy mit értettél ez alatt?Sejtem firmware csere után lakhatom be újra a telefont vagy tévednék (nem lenne ritka eset ezen a téren )?
-
Sword
őstag
válasz DeadMeat #1799 üzenetére
Ja, a samsung.com-on, mi? DDDDDD
Na, beregeltem oda. Annyi értelme már volt, hogy lássam, hogy nekünk vmi XD (remélem nem fog vmi idióta röhögés emót idevarázsolni) verzió kéne és nem XE, más ország kód.
Van ennek jelentősége?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz _Balou_ #1715 üzenetére
Nekem is szemétkedett, de van egy trükk
Jellemzően tft-n nézzük a képet. Világit, mint az őrült, próbál szerencsétlen kamera fókuszálni.
Azt csináltam, hogy menü gomb, settings, majd back. Akkor szépen behozza a monitoron a barcode-ot. Ha mázlid van, nem tekeredik megint rá az autofocus, hanem 1-2 mp alatt beolvassa. Persze mindezek alatt a barcode felé nézzen a kamera.Végülis valamilyen régebbi BW-t találtam, azt letöltöttem. A quick settings annyira nem kell.
Talán átmentek ezek fizetősbe. Frissíteni ezek szerint engedi, de új letöltés nuku.
-
Sword
őstag
Beautiful widget meg a Quick settings sajnos már nincs fent a marketen.
Legalábbis a barcode alapján nem találja [link]
APK Catcher pl. megvan.Skynet: blogra, közvetlenül az apk-t nem tudod/szabad kitenni?
-
Sword
őstag
Igen sikerült, sajnos még eléggé windows-ra jár az agyam és a szövegbeviteli beállításoknál néztem, kereste, ott ahol pipálni kell a telepített magyar bill.-t is.
Főoldali Google kereső boxnál meg hiába nyomtam sokáig, ott ugye a widget megy a kukába akció jön előeBay-en nézte vki ezeket a hátlapokat, amik sztem rámennek az eredeti hátlapra?
Ja, az enyém áll, mint Katiban a gyerek. Nem recseg, nem ropog, nem lötyög.
-
Sword
őstag
Én egy kézzel szeretem használni a telefont, ezt talán lehet különbség.
Összehasonlítási alapom HTC Kaiser, kínai tapis telefonok. Mondjuk utóbbit beszélgetés közben a fülemmel képes voltam hívástartásba tenni (szinte minden alkalommal, ha kifejezetten nem figyeltem rá), sőt a lányom eközben (amikor ő beszélt) még fel is hívott valakit. Na, az még jobban zavart.
Lehet, hogy elhamarkodottan állítottam, hogy nem eléggé kiforrott, de valamiért csak a 2.1-nél tartanak ezen a telefonon meg 1.5 van. Elég erős szoftveres múltam van, még onnan vettem a bátorságot, hogy megítéltem.
Keyboard visszaállításra (Samsungról el) van vmi ötlet?
-
Sword
őstag
Tegnap délután megérkezett a telefon.
Egyrészt, aki nem szokott hozzá, annak nagyon furcsa lehet a képernyő.
Akárhogy fogok meg valamit, mindig megnyomom és elindul valami. Sokszor nyomok mellé.
Kicsit csúszkál is a kezemben a telefon nincs olyan határozott fogása, megfoghatósága mint egy pda-nak. Meg kell szokni. Az érintőképernyő hihetetlenül érzékeny (ezt nem lehet állítani valahol?)Megnéztem az iGo-t. Hát.... Kicsit butácska a pda-s verzióhoz képest. TMC támogatásra utaló jeleket nem találtam benne, de mindjárt megyek dolgozni, majd megnézem.
Az Android nagyon szép, nagyon jó, de még nem elég kiforrott. Őszintén szólva nagyon várom a februári 2.0-s átállást.
Elbaltáztam a billentyűzet beállítást, átállítottam a Samsung félére. Na onnan soha többet nem tudtam azóta sem visszaállítani az Androidra vagy az utána feltelepített Hungroid félére sem. Hiába van bepipálva, csak a Samsungos jön elő. Annak elég kicsik a betűi és sokszor nyomok mellé.
GPS nagyon durva, nagyon erős. Simán van a lakásban is jel.
Market nagyon jó, egyszer jól megtömtem 8-10 alkalmazással, hogy nesze töltsd le, szegénykém ott szállt el, ahol bírt. Le sem töltötte. Szépen, türelmesen (restart után ) egyesével kell.
Frings. Próbáltam msn-en "telefonálni", nem sikerült, vmi hibát írt ki. Skype-n sikerült, de csak külső hangszóróval, nem lehetett (nem tudtam) telefonszerűen használni. Sokszor akadt a hang, nem hallottak engem jól. Jók lesznek ezek a progik is, de még ki kell forrniuk rendesen.
Töltő. Hát ez nem sima mini usb. Ez valami új. Laposabb. Lehet, hogy ez a micro vagy a fene tudja, mindenesetre a többi 20 hasonló kábelemet bizony nem tudom erre a telefonra használni. Nem értem, hogy ha a kínai vackoktól a HTC-ig mindenki tud szabványos mini usb-t rátenni, minek kommandóznia a Samunak.
Asszonynak HTC Tattoo-t nézünk, a fentiek alapján lehet, hogy kicsi lesz a képernyő az Androidhoz? Főleg a gépelésre gondolok.
Összességében, kis türelemmel, toleranciával (kicsit kisebb kézzel )egy szerethető készülék és bátran ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak kiadni 100 ezer ft fölött egy "játékra" pénzt.
-
-
Sword
őstag
válasz Skynet258 #1627 üzenetére
Saját szavakkal gondoltam, hogy valójában mire lehetne használni. Mondjuk a wikiben is leírt dolgokból tényleg jó lenne pár, bár ott olvastam elég alap dolgokat is, ami meglepett (mármint, hogy root jog kell hozzá).
-
Sword
őstag
válasz Magnum_ #1607 üzenetére
eBay-en láttam ilyesmit, de lehet, hogy inkább még erre valamilyen védőtok, mint az iphone-ra.
Lehet, hogy nem teljesen erre gondoltál, de adjunk időt kínának, hogy legyártsa a vackaitThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Én már sokféle telefont, pda-t minden vackot töltöttem mini usb-n keresztül. Kocsiból, 220V-ról, szgépről, notiról, napelemes töltőről egyik se durrant még ki. Mind feltöltötte és látszólag nincs utána sem teljesítmény különbség az akksik között. Tehát el nem rontotta.
-
Sword
őstag
Az a lényeg, hogy honnan jön a cucc elvileg.
.co.uk-en is megvannak a .com-os dolgok, lejjebb, international sellers felirat környékén.Jellemzően a hongkongi, kínai, szingapúri dolgok ingyen jönnek. Speciel a tok innen 1.5 dolcsiért jön, 5-6 dolláros ár mellett. Ennyiért itthon is kapok szerintem.
Én elég sokat rendelek e-bayről nagyjából tudom mit szabad és mit nem mondjuk egy kínaitól megrendelni. Telefonokat is átnéztem, kizárt, hogy megérje onnan idehozni. Sokszor küldik rossz dugóval a cuccokat, akkor lehet kinlódni az átalakítókkal.
-
Sword
őstag
Én a telefon leírásában olvastam, hogy működik kikapcsolás után is az ébresztő.
De mivel még nem érkezett meg a telefonom, ezért erre nem mernék megesküdni, csak arra, hogy olvastamThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Ezek szerint BT-s TMC-t senki sem próbált összecsiholni még a telefonnal?
-
Sword
őstag
Sziasztok!
Kedden jön a telefonom, addig megkérdezném, hogy szerintetek bluetoothon keresztül támogatott a tmc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest