Hirdetés
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- iPhone topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Na erőt vettem tegnap este magamon és flasheltem. Először főztem itt egyet yonip-al rendesen kiherélve. Felállt szép volt gyors volt de a 640x480-as video csíkozott. Főztem még egyet nem állt fel aztán még egyet voku-val és az sem állt fel. Ráengedtem többször is illetve wipe dalvik is volt bőven de sikertelen.Természetesen tiszta telepítés volt mind 3x.
Ment vissza előző rom .(Rutyika féle sgm eredeti kernel új video) és kapott egy voku v2.5_16bpp kernelt. Minden szép és jó kíváncsi vagyok meddig és az üzemidő változik e.bocsika.: WPA2-PSK , Encryption:auto-n nem próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest