Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_zoltan
csendes tag
Én az enyémet 2,5 éve vettem. Kezdetben 4 napot bírt ez mostanra lecsökkent 2-2,5 napra. Nálam nincs semmi edzés követés meg ilyenek, gyakorlatilag csak e-mailek, messenger s foci eredmények csuklós nyomon követésére használom. Anno a sestoreban egy jó hétvégi akcióban vettem 40 ezer forintért. Az árát simán megszolgálta s bár már gondolkoztam a cseréjén így hogy tökéletesen működik nem visz rá a lélek. Ja és iPhone 11-el használom szóval pár funkció nem megy de tökéletesen használható almás készülékkel is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Radikális változások helyett a Gear Sport olyan apró előrelépéseket hoz, mint az 5 ATM minősítés az úszáshoz és a hölgyeknek kedvezőbb, karcsúbb kialakítás.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Windows 10
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- OLED monitor topic
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Amazfit Balance fekete, Euronics számla, posta az árban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest