- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
anonymus89 #4293 üzenetére
Se uvegfolia se semmi és párszor oda is csaptam már ennek annak, nyoma nincs semminek, meg egy karc sincs rajta
-
silvergod
őstag
válasz
Gondolom ott tekered el legtöbbször a lünettát,ez azért kopott meg...én inkább maradok a simításnál a kijelzőn, nekem az jobb...meg amúgy is nehezebb tekerni a védő tok miatt. 😀
-
korimv6
aktív tag
válasz
Sajnos igen. 20 és 35 között teljesen lejött a lakk. De a nagyobb baj, hogy a feliratok is. Enyém mobilboltos vásárlás, amihez az előző gazdától nem kaptam meg a számlát. Így marad a bosszankodás, hogy egy ilyen drága cucc, így kopik.
-
válasz
anonymus89 #3628 üzenetére
A frissítés pont ezt javítja...
-
lipothp
tag
válasz
anonymus89 #3483 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, én rájöttem miért....
1: nem gyári töltőfejjel töltöttem, gyorsabban töltött, jobban melegedett, és letiltotta a töltést.
2: gyári töltővel is előfordult egyszer kétszer, túlhevülés miatt.Megoldás: elé tettem egy kis ventilátort
De elvileg tegnap jött update amiben ezt javították
-
válasz
anonymus89 #3380 üzenetére
Remélem ma 5 kor kiderül milyen lesz a 4-es
-
válasz
anonymus89 #3371 üzenetére
Biztos, hogy az üvegfólia? Mert ha sima fólia, akkor bizony az óra üvege tört be. Én leszedném róla, hogy megnézzem.
-
válasz
Akkor kérhetek erről a fóliáról egy linket hogy honnan rendelted? Amit ali-n találtam ott azt írják, hogy picit kisebb mint maga a számlap...
-
Divinity
őstag
válasz
Öhm, ez nem zafír üveg? Az előzőmön az volt, kaptam is rendesen mégse történt vele semmi.
-
nagyj74
senior tag
válasz
Szerencséd van.
Még jó, hogy ennyivel megúsztad. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #3367 üzenetére
-
Achiles
csendes tag
válasz
anonymus89 #3248 üzenetére
Szia! Az én órám ugyan ezt csinálta, nem volt telefon kapcsolat sem és nem töltött 93%-nál többre,és egy nap alatt lemerült. Szervízbe vittem, és akumlátort cseréltek, és főpanelt. Már 4napja használom újra, egyszer volt töltve, pedig két edzést, némi teleofnálás,és persze beállítás miatti nyomkodás után.
Akinek gyanúsan hamar merül normál használatra az óra és még van garancia ajánlom vigye szervíze.
Az óra az óta tökéletes, és tényleg ez a legjobb ár érték arányban. -
válasz
anonymus89 #3248 üzenetére
nem
-
válasz
anonymus89 #3238 üzenetére
Próbált valaki úszni benne? Kb 1 órát ? Tudom, hogy csak 67-es ezért kérdem.
-
válasz
anonymus89 #3235 üzenetére
Mióta megvan az órám én nem is használtam. Nem látom sok értelmét. Ha spórolni akarok,pl este,max repülőre teszem.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #3227 üzenetére
Akkor úgy néz ki csak nekem tart majd 10 percig az energiatakarékos módból való kilépés???
-
Kajla5
aktív tag
válasz
anonymus89 #3229 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Az időzítő nekem 04:00-06:00-ig van beállítva.
Reggel felveszem az órát és csak 94%-ig töltött fel.
De akkor ezek szerint az időzítőre még rá kell tennem vagy 30 percet. -
Bennyboy
őstag
válasz
anonymus89 #3136 üzenetére
az a baj, h nekem nincs hozzá ilyen masinám. Egy egyszerű apró csavarhúzó szerűséget kaptam hozzá ami elég kicsi, szóval rossz a fogása. A másik nagy problémám, h a szíj egyszerűen nem megy bele az óra keretbe, pedig a kis fém pöcköt még bele sem raktam. Nem teljesen értem mert gondolom az összes ugyanakkora, meg direkt ehhez rendeltem.
-
Bennyboy
őstag
válasz
anonymus89 #3123 üzenetére
Én is onnan rendeltem feketét. Ami nagy pozitívum, h adtak hozzá "szerelő készletet" szóval nem kell elvinni méretre vágni órásnál
Bár még lusta voltam felrakni de hétvégén neki esek.
-
Djuree
félisten
válasz
anonymus89 #2740 üzenetére
ugyanez a design van nekem is. sokkal jobb mint a gumi hétköznapi használatra. én izzadós vagyok, a gumi mindig ragadt már rajtam, ez nem. komolyabb hatást is kelt, bár sporthoz a gumi talán jobb, nem csúszkál a kezemen, a fém egy kicsit igen, de nem baj ha nem sportolok.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
anonymus89 #2746 üzenetére
Szemkinyomót tudsz külön rendelni 650 Ft postával, 5 méretű kinyomótűvel, tehát a családban bárkinek tudsz szíjat állítani vele.
Az én csomagomban van spring bar. Lehet ám, hogy az alisban is van.Biztos is, hogy van, a képen látszik is. -
KengelRoland
aktív tag
válasz
Az enyém is ugyanez, mivel volt ajándék kuponom a kínai oldalhoz, háromezer alatt volt az ára. Csak nekem szemkinyomó tool is van a csomagban. Így magam tudok méretet állítani ingyen.
Nagyon kényelmes viselet, kevésbé fülled be alá a kezem. Az izzadtság sem kezdte még ki. Gyönyörű élőben, mat fényű, fegyver acél fekete. Hiába fényes az óra, mégis szuperül mutat rajta. Mindig megbámulják.
A magyar kufárok is az Aliról rendelik. Én mindig kikerülöm őket. Tudok én várni 3 hetet míg kiszállítják.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nekem hasonló vagy ugyanilyen van, az is lehet
Nekem hatalmas kezem van, mégis 1 szíjszemet ki kellett vetessek órással
szerintem nagyon kényelmes - mondom ezt úgy, h karácsony óta csak akkor nincs a kezemen, ha épp töltöm - értsd szó szerint, órával alszom pl, h nézze álmomat
-
spanglee001
addikt
válasz
persze hogy jó ugyanilyet vettem magyarba 6000körül. egy éve megy hibátlanul nem is kopott meg sehol
-
Ákkk
addikt
válasz
Jó csúnya ezenkívűl csak annyi gond vele, hogy fém...
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
anonymus89 #2600 üzenetére
Nekem sincs AOD, de a 20-22%-ot bepuszilja egy nap. Te csináltál HR-t?
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
anonymus89 #2598 üzenetére
Nekem akkuban nincsen változás. Reggel óta 16% ment le. Ez eddig is ilyen volt.
-
Djuree
félisten
válasz
anonymus89 #2525 üzenetére
azért mert működik. minden merül ami akksis, még kikapcsolt állapotban is, szivárgó áramok mindig vannak. kapcsold ki, akkor is merülni fog de nagyon lassan. egy magában lévő akksi is merül, mert a levegő is vezet a nedvességtartalma miatt. bár 0% páratartalomnál lehet nem merülne semennyit.
-
Reggie0
félisten
válasz
anonymus89 #2525 üzenetére
Szerintem azert, mert be van kapcsolva. Ha kikapcsolom nem merul.
-
nortsen
aktív tag
válasz
anonymus89 #936 üzenetére
Igen ő az, és csak annyit kell tenni, hogy felrakod, semmi mást. Nem értem, hogy ki mit nem lát.
Nem megy fel a telóra, nem látod a telóról az appot? -
boksz
senior tag
válasz
anonymus89 #930 üzenetére
MD41
-
faco
újonc
válasz
anonymus89 #920 üzenetére
Szia!
Én innen rendeltem az üveget és 3-4 nap alatt itt volt. 2db -os és ~1700 pénz.
http://www.ebay.com/itm/2X-TEMPERED-GLASS-DISPLAY-PROTECTOR-FOR-SAMSUNG-GEAR-S3-CLASSIC-FRONTIER-CRYSTAL/361811193519 -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
anonymus89 #895 üzenetére
Ezt megfontolom, köszi a tippet!
-
spanglee001
addikt
válasz
anonymus89 #891 üzenetére
honnan érdemes venni és milyet rá? 1 fajtát találtam emagon eddig
közben keresek fekete fém szíjjat rá, tényleg 20k az is? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
anonymus89 #832 üzenetére
Én endomondo-val tolom, azzal tökéletesen működik, úgy, hogy Én indítom el, és állítom le. Vagyis, nem tökéletes, mert a magassággal és a kalóriával néha akadnak problémák.
Bicaj, gyaloglás, teljesen mindegy, tökéletesen megy, plusz Nekem az órával való belépés után adott 1 év ingyenes prémium előfizetést.
-
Symbio
senior tag
válasz
anonymus89 #843 üzenetére
És akkor a robogón, motoron, zötyögő vonaton, villamoson is állandóan rögzítse, hogy merre, mennyivel "sportoltam"? Még egyszer: honnan vegye észre, hogy te bringázol? Miből?
-
Symbio
senior tag
válasz
anonymus89 #841 üzenetére
Miből kellene felismernie, hogy bringázol? Ha nem mondod meg neki, nem tudja. Nem a lábadon hordod, gondolom
A gyaloglás más, mert ott a szenzorok érzékelik a lépést.
-
vmack
tag
válasz
anonymus89 #838 üzenetére
Figyeléssel se futásnál se kerékpározásnál sincs nálam sosem térkép.
Eddig a google fit rendesen megcsinálta, de a hétvégén az is kihagyta a térképet a bringázásnál (ami vicc, hogy a térképen az idővonalban szépen jelzi a bringázás útvonalát, és az időt, de a fit alá már nem tette be.Úgy néz ki, ha nem indítjuk kézzel a tevékenységet, akkor csak egy elég sovány infót jegyez fel róla.
-
boksz
senior tag
válasz
anonymus89 #832 üzenetére
Manuálisan indítod el a kerékpározást ?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #824 üzenetére
Srácok továbbra sem írja kerékpározásnál a km-t, sebességet pedig tegnap is tekertem.
-
mati12
senior tag
válasz
anonymus89 #824 üzenetére
Igen,ott is legyen bekapcsolva plusz a mozgás típus beállításain belül is,szóval mind a két helyen.
-
mati12
senior tag
válasz
anonymus89 #819 üzenetére
Lehet,hogy nem volt bekapcsolva a gps....
-
kovimester
aktív tag
válasz
anonymus89 #730 üzenetére
Esetleg egy linket tudsz nekem adni, hogy pontosan melyiket rendelted?
Elöre is köszönöm -
Anulu79
addikt
válasz
anonymus89 #730 üzenetére
Mekkora csuklód van? Nem tűnik nagynak a képek alapján. Nekem is kicsi van és tervben van egy ilyen óra ezért kérdezem.
-
válasz
anonymus89 #722 üzenetére
Igen, a legfrissebb, előttem már linkelt sw van rajta.
-
válasz
anonymus89 #715 üzenetére
Nekem viber is, messenger is működik és a mysamsung.hu oldalon is tudtam regisztrálni.
-
Symbio
senior tag
válasz
anonymus89 #697 üzenetére
Igen
-
dave182
senior tag
válasz
anonymus89 #693 üzenetére
Hello, screenknight-ról rendeltem fóliát, 6db van a pakkban, de nincs mindre szükségem, ha érdekel valakit megbeszéljük.
-
vmack
tag
válasz
anonymus89 #624 üzenetére
Az enyém innen:
http://www.ebay.com/itm/3-Pack-HD-Clear-Screen-Cover-Guards-Protectors-For-Samsung-Gear-S3-Frontier-/302187130776?hash=item465bc1af98:g:p0MAAOSwImRYNFIw
-
Darko
senior tag
válasz
anonymus89 #624 üzenetére
Kéz alól vettem itthon, de kínából jött.
Viszont erről azt rebesgetik hogy passzos méret.
-
vmack
tag
válasz
anonymus89 #618 üzenetére
én rendeltem, de mivel kisebb mint a számlap (alig 1 mm-el) de így ronda lenne, arról nem is beszélve, hogy a kosz szépen megülne ott. valamelyik fiókom mélyére elrejtettem
-
Ateszpapa
addikt
válasz
anonymus89 #614 üzenetére
Érdemes regisztrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest