- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na tegnap vettem én is egy ilyen órát, nagy kínlódás árán, napokig vacilláltam hogy ez vagy huawei watch 2 legyen, mert huawei telóm van, de ez jobban tetszett úgyhogy ez maradt.
eddig tetszik, bár még csak az alapjait kapargatom.azt esetleg nem lehet beállítani, hogy a takarékos módban lévő óraképet ne változtassa ha felemelem a kezem, hanem csak ha rábökök a képernyőre hozza be az alap nézetű órát? a watch 2 -nél így van, sokkal jobb lenne a fogyasztás.
vannak esetleg nagyon ajánlott, hasznos appok?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
az normális amúgy hogy a tárhelyből 2,5 giga a rendszer, de a memóból is csak 100 akárhány mega szabad? elég gáz ez...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
ezt a lépésszámlálást se értem.
2879 lépés. 2km-t és 1023 calóriát ír ki ehhez. sztem ez marhaság. tuti nem mentem 2km-t és a kalória meg kevés. 1kcal lenne 2900 lépés? elég kevésnek tűnik ez a kalória ennyi lépéshez. vagy ennyi?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
akkor kb. ott van az. érdekes, nem gondoltam volna.
amúgy fenix 3-on gondolkodtam, ebayről 80k a hr újonnan. de már régi, a kijelző gyenge ehhez képest, plusz az okosfunkciók is kevesebbek. bár nagyon aktív sporthoz jobb, főleg extrémekhez.
-
Djuree
félisten
Fényerönél ez az utcai mód mi? H lehet kikapcsolni? Nekem nem kell automatikus fényerö, nekem mindig az legyen amit beállitok.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz mézespálinka #2290 üzenetére
Minek a facer? Bugos lassu szar. Millió watch face van facer nélkül is. Nem elég vagy mi?
-
Djuree
félisten
válasz KengelRoland #2314 üzenetére
ez mind szoftveres probléma csak, LTE is van gondolom mindben, csak a szoftverben ki van kapcsolva. hátha változik.
-
Djuree
félisten
-
-
-
Djuree
félisten
válasz anonymus89 #2525 üzenetére
azért mert működik. minden merül ami akksis, még kikapcsolt állapotban is, szivárgó áramok mindig vannak. kapcsold ki, akkor is merülni fog de nagyon lassan. egy magában lévő akksi is merül, mert a levegő is vezet a nedvességtartalma miatt. bár 0% páratartalomnál lehet nem merülne semennyit.
-
Djuree
félisten
válasz KengelRoland #2532 üzenetére
az nem okosóra akkor. attól lesz okosóra h tudsz rá appokat rakni, tetreszabni stb., benne is van h "okos", sokmindent tud. ha nem használsz appokat akkor nem használod ki csak egy töredék tudását, ezért meg teljesen felesleges 100k-s okosóra. amit appok nélkül tud azt egy negyed ennyibe kerülő is tudja.
amit írsz azt egy 5k-s huawei band is tudja, van nekem is. értesítést kapsz mindenről, látod ki hív, emailt meg messengert is tudsz olvasni.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
az megoldható hogy teszek mp3-at az órára és egy bluetooth fülessel hallgatom futás közben?
-
Djuree
félisten
válasz anonymus89 #2740 üzenetére
ugyanez a design van nekem is. sokkal jobb mint a gumi hétköznapi használatra. én izzadós vagyok, a gumi mindig ragadt már rajtam, ez nem. komolyabb hatást is kelt, bár sporthoz a gumi talán jobb, nem csúszkál a kezemen, a fém egy kicsit igen, de nem baj ha nem sportolok.
-
Djuree
félisten
Mp3-at hogy tudok a telefonra rakni? Kell valami spéci program hozzá?
Tudtok valami jo és free mp3 lejátszot ajánlani? Jo lenne olyan ami a háttérben is fut, h pl. futás közben a monitorozás legyen az elötérben de szoljon a zene is alatta.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz KengelRoland #2767 üzenetére
sajnos nem nagyon van időm nyomkodni két pici baba mellett, a munkahelyen meg megint nincs. szóval amit nagyon tudni akarok inkább megkérdezem. pedig sokmindent akarok vele, de nagyon lassan tanulgatom.
te is inkább leírtad volna a választ arra amit kérdeztem, ennyi karakterből igencsak meglett volna.
de mindegy, ilyen a ph, hígulunk sajnos mi is, ez a trend...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz DarkKarol #2769 üzenetére
pontos értéket csak mellpánttal fogsz kapni, csuklón az életben nem mérsz pontosat, túl sok a hibalehetőség benne, még egy direkt erre való órával sem. mondom ezt mint sportoló...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na jó, persze, akkor megközelítőleg pontosat vagy inkább stabilat.
csipuka: nekem is olyan futógépem van otthon hogy ha ráfogok méri a pulzust, de én úgy vettem észre az se jobb mint az óra. igazából az is függ hogy milyen erővel szorítod, meg mennyire izzadt a tenyered. sztem az se jó ha szorítom mint a barom. valami közepes erővel kéne gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
van esetleg valami gyorsabb módja a zenék felmásolásának az órára mint bluetooth-val a telóról?
mert ez így rettenet lassú.KengelRoland: nem vagyok nő hálistennek. 110 kiló vagyok meg majd' 2 méter. bár van ekkora nő is biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz RealZuperman #2798 üzenetére
sajnos az almás dolgok semminek nem tesznek jót ami nem almás. én kerülöm őket messziről...
-
Djuree
félisten
válasz m4csk4fogo #2802 üzenetére
4-5 napot? az hogy lehet? nekem nincs is fent semmilyen app és így is csak 2-3 napot bír, de ezt is csak ha nem nyomkodom.
-
Djuree
félisten
hali!
Galaxy gear s3 frontier.
hogy lehet azt beállítani h ha futó appot használok ne lépjen ki mindig az óraszámlapra egy idő után? max 5 perc amit be lehet állítani de ez kevés.
a Health is ezt csinálja meg a többi app is.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz BerekSzilard #5672 üzenetére
ez lesz az koszi!
-
Djuree
félisten
az miért lehet hogy iPhone-on a Galaxy watch alkalmazás nem látja a telót? a bt kapcsolatoknál csatlakozva van.
van egy droidos telóm is, azzal használom, de használnám az iPhone-al is, mikor melyik van nálam.
-
Djuree
félisten
futáshoz használok endomondot de érdekes módon ha futás közben nyomok egy pause-t majd egy resume-ot utána nem indul el a táv számlálója, minden más folytatódik, az idő is számol tovább de a táv nem. aki használja nála is előfordul? vagy egyedi eset?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 6 44mm Kék Használt/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3756/
- Apple Watch S4 Stainless Steel 44mm (Cellular) 92% akku!
- Apple Watch 9 45mm Használt/2025.02.20.Apple mar./Akku 100%/p3740
- Limitált Huawei Watch GT 2 PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest