Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Erre gondoltam de nem biztos ugye a 14 nap. Plusz nyűg az is.. Lehet veszek egy használt pixelt az par évig úgyis működik és lesz egy tartalék. Egyébként párom flip5ot használ és persze azt is vissza kéne vinni mert fólia hibás illetve a selfie kamera gyárilag elvan benne csúszva
-
WiZARD
addikt
Ma jött újabb email a szervizből hogy már kész is van.
Persze péntek délután, szóval gondolom majd jövőhéten valamikor feladják...Közben nézelődtem hogy új készülék mennyi lenne.
USA-ban BF révén $1600 egy Fold6, amibe a Fold4-et $1100ért beszámolják, így $500-ért lehet Fold6-ra cserélni.Ugyanez itthon a BF keretein belül: 830ezer a Fold6, de legalább a Fold4-et csak 120ért számítják be, így barátságos 710ezerből megúszható a csere
-
lbence
aktív tag
Nekem 1 hét alatt elkészült és volt itthon helyette más, amit tudtam addig használni. Most van egy gyak. új készülékem, még másfél év garival.
Egy sima fólia probléma miatt küldtem be és erre fel cseréltek készülékházat is.
Szóval ahogy van rossz tapasztalat, úgy van jó is, kérdés, hogy egy ilyen fórumos vagy fb-os merítés mennyire reprezentatív.
Az tény, hogy a szokásosnál jobban vigyázok rá, nem vittem el magammal soha edzeni, leejtenem csak egyszer sikerült a hingre-re de csak a reggeli ébresztő kinyomásakor a parkettára, egy szemmel alig látható karc lett a hinge legszélén, pont ott ahol nem védi az UAG tok.
Én eleve úgy álltam neki ennek a készüléknek, hogy erre vigyázni kell, egyrészt mert drága, másrészt mert a konstrukciójából adódóan biztos, hogy érzékenyebb. Ekkora értékű készüléknél egyébként egy biztosítás is megfontolandó, én sajnáltam rá a pénzt, de ha mondjuk nem irodai munkám lenne, biztos, hogy kötöttem volna rá. -
motown5l
senior tag
Sony lesz a következő. Szerintem ilyen kijelzővel, nem fog működni a Samsungnak. Szép meg jó,egy darabig.
En is bele fáradtam már hogy ennyiszer javítottak a készüléket. Februárba lejár a garancia.utana ha baja lesz, nem éri meg javitattni drága pénzért.
Munkahelyen már patentos zacskóba tartom.Hidegbe ki se merem venni a zsebemből -
motown5l
senior tag
Engedd el a Foldot szerintem. ... Ha a zsaner jó lesz akkor a kijelzővel lesz baj a későbbiekben.
Lejár az elofizetesem, Samsungot is el hagyom 20 év után.
Az utóbbi időkben, az, összes csucskategorias készülékem elromlott. Note 4 tol kezdve mind a szervizbe kötött ki.
Új készülékek voltak. Nem használtan vásároltam. -
WiZARD
addikt
Megjött a TMX szakvélemény - nem rendeltetésszerű használatból eredő mechanikai sérülés így nincs garis javítás
+Samsung ügyfélszolgálat válasz: "A fentiek ellenére és az eddig tapasztalt kellemetlenségek miatt, valamint kérését figyelembe
véve méltányossági javítást szeretnénk felajánlani Önnek készülékére, amely egyszeri
alkalomra szóló díjmentes javítás." -
motown5l
senior tag
Nagyon sajnálom hogy így jártál.En telefonom sarka sokkal jobban össze volt torve,es meg a hatso uveg is be volt torve mikor javitottak.ez a szerviz hibája,és nem a gyártóe hogy ennyire kekeckednek.le kel őket pontozni ,ha lehet..gondolom,nem akarnak vele foglalkozni..nincs benne nekik annyi pénz. Mással nem tudom magyarázni...köze nincs ahoz ,hogy nekem külföldön szervizelik.
-
-
Locutus
veterán
Na ezt majd megnézem, köszi. Amazonon is van, de ott valamiért 50 eurót kérnek ugyanezekért...
Más: Azt vettem észre, hogy ha kinyitás után leteszem az asztalra magam elé, sokszor újra kikapcsolja a képernyőt. Mintha a kamera eltakarása okozná. Máskor meg nem. Ezt valami funkció csinálja esetleg a százmillióból, mit kéne kikapcsolnom?
-
Beantech
aktív tag
Én most már kb. 1-1,5 hónapja vagyok el a whitestone fóliával amit én raktam fel itthon, azt kell mondjam eddig nagyon jól vizsgázott. Sehol sem jön fel kicsit sem, a nyitásnál se feszül, és a kezdeti minimális buborékok is teljesen eltüntek. Nem akarom dicsérni magam de szerintem sokkal jobb lett mint amit gariban raktak fel samsungnál 1 éve.
-
Gabb0225@
kezdő
Én rá se tettem. Egyenlőre a fiókban van az enyém... A kukába való kidobásán is gondolkodtam. Siralmas, hogy a Spiegen ilyen minőséget ki ad a kezei közül. Vékony tokból én a Latercase-n gondolkodom. Elég jónak tűnik... Vagy Pitaka, de azt a kinti helyről kell venni, a magyar nem árul hozzá.
-
-
soko70
aktív tag
Merem ajánlani a Gboard a Google billentyűzetét, nagyobbra lehet állítani és a belső is úgy működik mint a samsung billentyűzete. Az használom már régóta, bevált pedig sz@r a szemem nagyon. Sajnos nekem mindent a legnagyobb betű beállításon kell használni, néha gond. Kellemes használatot a készülékhez.
-
Ck.
addikt
Gratula, remek választás, biztosan tetszeni fog.
Eddigi erős alma mániám ellenére egy cseppet sem bánom, hogy a 13 Pro Max és 11 elment. Jött helyette nekem a Galaxy Z Fold4, a Zasszonynak pedig a Z Flip4. Továbbá azóta van már Watch5 és Buds2 Pro is, a Samsung ökoszisztéma pedig remekül működik, mind saját eszközök között és családon belül is. Nagyon megszerettem és hosszú évek óta ismét megvan az álleejtős érzés, ami nagyon hiányzott.
* Én speciel rühellem a fóliákat, legyen az üveg vagy műanyag. Sosem fogja 10o%-ban ugyanazt az érzetet kelteni, mint közvetlen a kijelző. Nyilván, mint a belső, ahol gyárilag van, letépni nem fogom, de magamtól nem rakok fel már évek óta és nemigen volt emiatt problémám. Megértem persze akik elővigyázatosak. Tokot sem használtam igazán eddig, de ehhez azért kivételesen vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Negyedik generációjánál tart a világ legnépszerűbb hajlítható kijelzős okostelefon-szériája, ám a lendület mostanra alábbhagyott és a gyártó elég kényelmesen üldögél a trónon.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külpolitika
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest