- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
ott a pont. Hány fővérzőt kapunk még?
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
WiZARD
addikt
Most hívott a Samsung ügyfélszolgálat, hogy akkor ugye kész a telefon és minden oké-e, elégedett voltam-e, szeretnének visszajelzést.
Sok dicséretet nem kaptak, de visszajelzést igen
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Exelsior
senior tag
Hanyatló nyugat ugyebár.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
WiZARD
addikt
Ma jött újabb email a szervizből hogy már kész is van.
Persze péntek délután, szóval gondolom majd jövőhéten valamikor feladják...Közben nézelődtem hogy új készülék mennyi lenne.
USA-ban BF révén $1600 egy Fold6, amibe a Fold4-et $1100ért beszámolják, így $500-ért lehet Fold6-ra cserélni.Ugyanez itthon a BF keretein belül: 830ezer a Fold6, de legalább a Fold4-et csak 120ért számítják be, így barátságos 710ezerből megúszható a csere
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
lbence
aktív tag
Nekem 1 hét alatt elkészült és volt itthon helyette más, amit tudtam addig használni. Most van egy gyak. új készülékem, még másfél év garival.
Egy sima fólia probléma miatt küldtem be és erre fel cseréltek készülékházat is.
Szóval ahogy van rossz tapasztalat, úgy van jó is, kérdés, hogy egy ilyen fórumos vagy fb-os merítés mennyire reprezentatív.
Az tény, hogy a szokásosnál jobban vigyázok rá, nem vittem el magammal soha edzeni, leejtenem csak egyszer sikerült a hingre-re de csak a reggeli ébresztő kinyomásakor a parkettára, egy szemmel alig látható karc lett a hinge legszélén, pont ott ahol nem védi az UAG tok.
Én eleve úgy álltam neki ennek a készüléknek, hogy erre vigyázni kell, egyrészt mert drága, másrészt mert a konstrukciójából adódóan biztos, hogy érzékenyebb. Ekkora értékű készüléknél egyébként egy biztosítás is megfontolandó, én sajnáltam rá a pénzt, de ha mondjuk nem irodai munkám lenne, biztos, hogy kötöttem volna rá. -
motown5l
senior tag
Sony lesz a következő. Szerintem ilyen kijelzővel, nem fog működni a Samsungnak. Szép meg jó,egy darabig.
En is bele fáradtam már hogy ennyiszer javítottak a készüléket. Februárba lejár a garancia.utana ha baja lesz, nem éri meg javitattni drága pénzért.
Munkahelyen már patentos zacskóba tartom.Hidegbe ki se merem venni a zsebemből -
Exelsior
senior tag
Én sem fogok többet. Honor V2-V3.al szemezek. de még kiderül.
-
motown5l
senior tag
Engedd el a Foldot szerintem. ... Ha a zsaner jó lesz akkor a kijelzővel lesz baj a későbbiekben.
Lejár az elofizetesem, Samsungot is el hagyom 20 év után.
Az utóbbi időkben, az, összes csucskategorias készülékem elromlott. Note 4 tol kezdve mind a szervizbe kötött ki.
Új készülékek voltak. Nem használtan vásároltam.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Szerintem a méltányosság ellenére is be kéne dobni a sztorit a fogyasztóvédelemnek. Simán felháborító ez a fajta ügyfélkezelés, ilyen drága telefonnál.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
WiZARD
addikt
Megjött a TMX szakvélemény - nem rendeltetésszerű használatból eredő mechanikai sérülés így nincs garis javítás
+Samsung ügyfélszolgálat válasz: "A fentiek ellenére és az eddig tapasztalt kellemetlenségek miatt, valamint kérését figyelembe
véve méltányossági javítást szeretnénk felajánlani Önnek készülékére, amely egyszeri
alkalomra szóló díjmentes javítás."Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
motown5l
senior tag
Nagyon sajnálom hogy így jártál.En telefonom sarka sokkal jobban össze volt torve,es meg a hatso uveg is be volt torve mikor javitottak.ez a szerviz hibája,és nem a gyártóe hogy ennyire kekeckednek.le kel őket pontozni ,ha lehet..gondolom,nem akarnak vele foglalkozni..nincs benne nekik annyi pénz. Mással nem tudom magyarázni...köze nincs ahoz ,hogy nekem külföldön szervizelik.
-
WiZARD
addikt
Ma reggel felhívtam őket, sajnálja, küldjem emailben. Leírtam, csatoltam fotókat.
"Ügyének kivizsgálása folyamatban van, a válaszig szíves türelmét kérjük."
Most várom a csodát.
-
Exelsior
senior tag
Enyém ennél rosszabbul néz ki igen nem vigyázok rá csak amennyire kell. Mégis működik cirka 2 éve vagy több. Bírnia kell. Az meg külön vicc hogy ebben a kategóriában ezzel vissza lökik.
-
WiZARD
addikt
Nem javították, mert sérült.
Adott telszamot, próbáljak méltányosságot kérni.Amúgy így néz ki a sok sérülés, amik miatt a belső átvezető szalag úgy szétment hogy erre már a gari se vonatkozik
-
SSlyTR
aktív tag
-
Exelsior
senior tag
Több mint két éves és a fenti beszorult szalag és a megszorult zsanéron kivül ami már jó sincs baja. Vennék mást de már csak akkor ha meghal a kezemben vagy jó ajánlatot kapok másikra.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Én is ikeáson használom, sosem melegszik fel. Lassan is tölt, de az éjjelre tök mindegy.
Viszont az autóban lévő töltőpadon rendesen meleg lesz, annak be is szüntettem a használatát a nyáron.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Na ezt majd megnézem, köszi. Amazonon is van, de ott valamiért 50 eurót kérnek ugyanezekért...
Más: Azt vettem észre, hogy ha kinyitás után leteszem az asztalra magam elé, sokszor újra kikapcsolja a képernyőt. Mintha a kamera eltakarása okozná. Máskor meg nem. Ezt valami funkció csinálja esetleg a százmillióból, mit kéne kikapcsolnom?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
WiZARD
addikt
Na megint eltelt 1 hét android14/oneui6 nélkül
én felsőkategóriás/prémium készülékhez prémium támogatást várnék, hát a samsungnál az nagyon nincs meg
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
-
Exelsior
senior tag
Nekem a whitestone dome glass jött be. Belülre és hátlapra és szépen fel ment és azóta is tart.
-
WiZARD
addikt
Nagyon féltem, hogy milyen lesz bármi fólia a gyári helyett. Főleg egy redditen halálbafikázott panzerglass hidrogél fólia...
1 hónap után a belső kijelzőn minden várakozásomat felülmúlóan hibátlan.
-
Beantech
tag
Én most már kb. 1-1,5 hónapja vagyok el a whitestone fóliával amit én raktam fel itthon, azt kell mondjam eddig nagyon jól vizsgázott. Sehol sem jön fel kicsit sem, a nyitásnál se feszül, és a kezdeti minimális buborékok is teljesen eltüntek. Nem akarom dicsérni magam de szerintem sokkal jobb lett mint amit gariban raktak fel samsungnál 1 éve.
-
Exelsior
senior tag
whitestone vettem én is holnap megyek érte. Remélem jó lesz.
-
Gabb0225@
kezdő
Én rá se tettem. Egyenlőre a fiókban van az enyém... A kukába való kidobásán is gondolkodtam. Siralmas, hogy a Spiegen ilyen minőséget ki ad a kezei közül. Vékony tokból én a Latercase-n gondolkodom. Elég jónak tűnik... Vagy Pitaka, de azt a kinti helyről kell venni, a magyar nem árul hozzá.
-
addikt
-
WiZARD
addikt
Fold4 kamerától féltem még kicsit, hogy 22U után csalódás, de eddig kifejezetten tetszik.
Ami engem érdekel, ott még jobb is, és van vállalhatóan működő gcam is ami nagy plusz.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
soko70
aktív tag
Merem ajánlani a Gboard a Google billentyűzetét, nagyobbra lehet állítani és a belső is úgy működik mint a samsung billentyűzete. Az használom már régóta, bevált pedig sz@r a szemem nagyon. Sajnos nekem mindent a legnagyobb betű beállításon kell használni, néha gond. Kellemes használatot a készülékhez.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Gratula, remek választás, biztosan tetszeni fog. Eddigi erős alma mániám ellenére egy cseppet sem bánom, hogy a 13 Pro Max és 11 elment. Jött helyette nekem a Galaxy Z Fold4, a Zasszonynak pedig a Z Flip4. Továbbá azóta van már Watch5 és Buds2 Pro is, a Samsung ökoszisztéma pedig remekül működik, mind saját eszközök között és családon belül is. Nagyon megszerettem és hosszú évek óta ismét megvan az álleejtős érzés, ami nagyon hiányzott.
* Én speciel rühellem a fóliákat, legyen az üveg vagy műanyag. Sosem fogja 10o%-ban ugyanazt az érzetet kelteni, mint közvetlen a kijelző. Nyilván, mint a belső, ahol gyárilag van, letépni nem fogom, de magamtól nem rakok fel már évek óta és nemigen volt emiatt problémám. Megértem persze akik elővigyázatosak. Tokot sem használtam igazán eddig, de ehhez azért kivételesen vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest