Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elit3Zotya #451 üzenetére
Megtörtént már régebben. Még a mobil fotós totyikba is be dobtam csak mivel Alma ezért senkit nem érdekelt vagy éppen át görgetett rajta..
Itt vannak egyébként:
Első felvonás.
Második felvonás.Éjszakaiba nem sok kép van, de ott és az UltraWide képeknél megy el nagyon az alma. Videó terén meg teljesen felesleges össze mérni. Abban verhetetlen évek óta.
-
válasz
Elit3Zotya #426 üzenetére
Teljesen átérzem az állandó váltást, csak én az androiddal annyira nem vagyok kibékülve, de a Fold használata közben még az sem zavar.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Elit3Zotya #424 üzenetére
[link]
Engem már nem érdekel a többi telefon, mióta megvan. -
válasz
Elit3Zotya #387 üzenetére
Hát úgy látom nem túl sokáig...
Más;
SES.hu-n egyébként ti tudtok Fold 4-hez beszámíttatni készüléket? Elég jó akció van most, lehet vissza térnék... -
-=Starwing=-
tag
válasz
Elit3Zotya #414 üzenetére
Na igen, a kényelmes egykezes használat bizony nyomós érv.
Kezdenek elfogyni az érveim, hogy miért ne szerezzem be...Van itt valaki aki megbánta hogy megvette?
Őszintén... -
Ck.
addikt
válasz
Elit3Zotya #394 üzenetére
Nekem is ilyen van, csak fehér. Hol szereztél kéket? A Samsung oldalán is csak fehér és szürke kapható.
Fóliát én nem használok, nyilván belül a gyárit nem veszem le, de kívülre nem rakok semmit, engem egyszerűen zavar. Szeretem a csupasz kijelzőt, magamtól sose teszek fel semmit. -
csoe
tag
válasz
Kitűnő típus- és színválasztás 👍 használd minél tovább elégedetlen!
-
Titan3344
tag
válasz
Olyan szép ez a mobil…
Faj hogy tokban kell tartanom 😄 -
soko70
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #359 üzenetére
Igen, pedig már hányszor megfogadtam, hogy ki kapcsolom, nem baj. Egy pár így is jó lett, legfeljebb lehet után dolgozni ha kell. Majd a 13-ra leszek kíváncsi, kb két hét és mi is megkapjuk.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Elit3Zotya #354 üzenetére
Szia!
Fotós topikból ismerve, nem ez a te mobilod
Viccet félretéve, szerintem egy elég jó szintet tud hozni, GCam-el (sajnos még nem tökéletes ) sokkal jobbak a színek és a részletesség: [link]
Én kb fél évente cseréltem a telefonokat ( legutóbbiak i13 PM, S22 Ultra, Z Flip 3 ), de mióta ez megvan, nem is érdekel a többi, kinyitva annyival több élményt ad.
Pont ahogy mondod, Samsungból csak Snapi! Z Flip 3-at lehet le se cseréltem volna (akksiidőn kívül egy nagyon jó telefon), csak régóta ki akartam próbálni és féláron jutottam hozzá céges telefonként a Fold-hoz. Akinek nem kell jó akksi és könnyen hordozható telefon kell, akkor Z Flip, ha kell a nagy kijelző és a jobb akksi, akkor Z Fold. Akinek az unalom gyorsaság, annak Apple i13-14 PM -
soko70
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #354 üzenetére
Szia,
A hétvégi kirándulásról készítettem, plusz amit még találtam. Nem rég jött egy nagyobb frissítés, de most ennek a képeit jobbnak találom én mint az S22 ultra képeit. Persze erősen szubjektív. Van egy pár összehasonlításhoz is kép.
[képek_fold4]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Negyedik generációjánál tart a világ legnépszerűbb hajlítható kijelzős okostelefon-szériája, ám a lendület mostanra alábbhagyott és a gyártó elég kényelmesen üldögél a trónon.
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest