- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
válasz -=Starwing=- #650 üzenetére
Ez engem is kíváncsivá tett!
Boldog Karácsonyt a Fold 4 tulajoknak és szimpatizánsoknak!
-
Ck.
addikt
válasz -=Starwing=- #650 üzenetére
Hivatásomból kifolyólag a nap 24 órájában bármikor kezdhetek szinte, általában előtte alszom. A legtöbb esetben munka előtt 2 órával csörög először az ébresztő, majd azt szinduztatom, de ezzel párhuzamosan minden 5-7. percben további időpontokat állítok be, egészen a kezdés időpontjáig, hogy még veletlen se aludjak el. Így könnyen összejön a 99.
-
Bleifrei100
csendes tag
Sziasztok! Csatlakoztam én is egy szürkészöld csodával. Nagyon tetszik. Költözés majdnem egy nap volt, mire minden a helyére került.
A beszámítással nem kellett szenvedni, egyszerűen bevittem a régi vacakot a Ses-be, írtak egy adásvételit és rögtön levonták az árból a 150 ezret.
RaiPayt használ valaki? Megbízhatóan működik? -
Bilux
veterán
válasz Bleifrei100 #653 üzenetére
Egy fos várom hogy tudjak váltani olyan bankhoz akinek jó a gpay is és nem akar saját felületet
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
WiZARD
addikt
válasz Bleifrei100 #656 üzenetére
nem használok revolutot, nem tudom
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
csoe
tag
Revolut is megy a Gpay-jel, de azon, szemben a Curve-vel, kell tartani dedikált egyenleget. A Curve megjelenése után már nem is használtam másikat órával fizetésre.
-
Beantech
tag
Sikerült nem a válaszra nyomnom
Bleifrei100#656
Én Unicredit, Erste és revolutot is használok Gpay-el. Egyikkel se volt sose gond. Az unicredit-es kártyával valahogy lassabb fizetni tovább gondolkodik a terminál szinte mindig.[ Szerkesztve ]
-
Bleifrei100
csendes tag
Köszönöm mindenkinek! Próbálkozok. Egyelőre megy a Raipay, de lehet beüzemelem inkább a Gpay-t valamelyik kártyámmal. A Curve tűnik eddig a legjobb megoldásnak, de olyanom még nincs, szóval jön a barkácsolás
-
-
T0rnad0
addikt
BÚÉK! Most vettem észre, hogy jött BVL7 frissítés
-
rolee777
tag
Sziasztok! Mit állíthattam be a telefonon, ha összezárom és elfordítom minden alkalommal rezzen egyet?
Előre is köszönöm!Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Honor Magicwatch 2 46mm, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
rolee777
tag
Na ma jött az email, hogy 4 napon belül utalják a 150.000-et!
Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Honor Magicwatch 2 46mm, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
veterán
Tökéletesen működik a Revolut és a GPay. Én azt használom, a 3rd party appok kedv függően működnek csak. Kár, hogy nem annyira támogatott még a GPay itthon.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy ilyen telefont zöld színben.
Ki milyen tokot / fóliát használ? Eddig spigen termékeket használtam, most is ezt nézegetem, de gondoltam megkérdezem tőletek ti mit használtok. -
Xmodule
őstag
Szia.
Probáltam egy pár tokot és szerintem ez a legjobb:[Whitestone] Matte Black Case for Samsung Galaxy Z Fold 4 5G (2022) Premium Non-Slip Case and Hinge Film Included (Upgrade Pack for Z Fold 4)Igaz nekem most samsung eredeti tok van rajta amelyiken van a kitamaszto vagy ceruza, de csak azert mert az elsö része az ragasztós és nem volt szívem levenni. Szoval a whitestone most egyelöre itt vár hogy a samsung tönkremenjen
Amugy azt vettem eszre hogy jopár toknal nem hagynak elegendö kivágást a bekapcsolo gombnak es elegge megneheziti az ujjlenyomat olvasást.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
veterán
válasz A. Crowley #679 üzenetére
Jaaa aha így már értem csak nekem ott vonták le egyből.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
WiZARD
addikt
nekem volt egy spigen air skin, ami tök jó lett volna, ha nem kezd el 2 nap után kopni, és a ragasztója 10 nap után elengedni.
Ringke slim lett helyette, ez egész jó bírja 1.5 hónapja.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
h.jece
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete nyúzom a telefont, karácsony előtt ruháztam be rá: eladva az S21-et, + beszámítva 152ért egy lényegében törött iphone 6s-t a fiók mélyéből egész jó vételi áron volt. (+ elvileg jön valami táska is, feleségemnek, de arról még semmi hír. )A telefonról: még a legelső erából volt "fold" telefonom: az LG V50-es, rácsatolható second screennel elég sokáig megvolt, de nem használtam ki a kijelzőt. Itt a munkám miatt napi többször jobb, ha többet látok, illetve a second monitor opció nekem nagyon hasznos dolog. A telefon alapvetően jó, jó a kamera, gyors, Samsung minőség - teljesen elégedett vagyok vele. Ami meglepett: a külső kijelző az én hatalmas kezemmel is nagyon jól használható, becsukva egy kicsit vastagabb top kategóriás telefonod van.
Tok: 3. jár nálam, végül egy Galaxy Z Fold 4 Case Slim Armor Pro nyert: ezzel érzem azt, hogy védi a telefont. A gyári tokokból a sima gyári műanyag egész jó volt, de zavart, hogy az oldalát semmi nem védi (az oldalsó csillogó részt). Ez védi, ez elég.
Beszámítás: nagyon könnyen ment, tegnap megérkezett az összeg is, a telefon úgyis csak megrohadt volna a fiókban, tökéletes opció volt így.
Eddig nagyon jó, meg vagyok elégedve a telefonnal, köszi a sok tippet, amit itt találtam!
-
d.beni
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Első körben rendeltem gyári samsung fóliát a kijelzőre és utána láttam meg, hogy van hozzá Spigen üveg fólia is, azt is megrendeltem, első körben a Spigent fogom feltenni, kipróbálni. Tokból is Spigent rendeltem, egy SPIGEN CRYSTAL HYBRID és egy Case Slim Armor Pro-t amit h.jece kollega is vásárolt. Remélem jók lesznek. Még ki se bontottam a telefont pedig már itthon van 2 napja. Meg akarom várni, hogy megjöjjön a fólia és a tok is, hogy azonnal rá tudjam tenni a telefonra kibontás után
Tudom ez már kicsit beteges -
Ck.
addikt
Most, hogy többeteknek megvan a cuccli már jópár hónapja, melyik teljesítményprofil vált be jobban? A 'Normál' vagy az 'Energiatakarékos'? Én nem nagyon veszek észre különbséget köztük, sem sebesség, sem üzemelő téren.
@Bilux #685:
Sajna ebben nem tudok segíteni, de megtiszteltetés a mellékelt screenshot, sosem voltam még celeb. Reméljük a többiek azért tudják miről van szó.[ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
Zsanéron van valakinek védőfólia? Rendeltem Spigen üveget a külső kijelzőre, ebben elvileg egy zsanér fólia is kellett volna legyen, de nem volt.
Olvastam külföldi fórumokon, hogy annyira passzentos a zsanér és a telefon, hogy nem nagyon fér el rajta a fólia. Szóval amikor összecsuknád a telefont akkor akad, nehezebben csukódik, felválik a fólia.
Gondoltam rákérdezek itt, van e tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban? -
Ck.
addikt
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
A Good Lock-kal kapcsolatos kérdésem lenne.
Tök jó, nagyon örülök, hogy elérhető nálunk is, meg minden, de egy csomó modult egyszerűen nem dob fel a Samsung store.
Ebből kettő nagyon hiányzik, meg egy még jó lenne: a
- Multistar
- Notistar
Kifejezetten hiányzik, meg még jó lenne a Home up is.Namost a Nice Lockot nem szedtem le, és ott meg is vannak még ezek a modulok, de a Home up, meg a Multistar nem megy (úgy értem, a DeX nagyobb felbontások eltűntek, ahogy a Home up beállítások is), bár nem panaszkodik se az, se a Good Lock. A Notistar is listázza a régebbi értesítéseket (bár a 13/OneUI 5 elég jól felzárkózott ilyen szempontból; majdnem nincs is erre a modulra szükség)
Ilyenkor mi a teendő? Térjek vissza a Nice Lockhoz? Vagy valamit én nem csinálok jól?
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!
-
Ck.
addikt
Most, hogy többeteknek megvan a cuccli már jópár hónapja, melyik teljesítményprofil vált be jobban? A 'Normál' vagy az 'Energiatakarékos'? Én nem nagyon veszek észre különbséget köztük, sem sebesség, sem üzemidő téren.
[ Szerkesztve ]
-
JMarty
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg Pesten olyan boltot, ahol kapok rendes üvegfóliát az első kijelzőre és fel is rakják? Sajnos én fakezű vagyok a felszerelésben. Köszönöm! -
gilfoyle
őstag
Fürdőszoba, 5 perc forró víz folyatás/zuhany után nem megy alá por. Azt az 1-2 porszemcsét meg lehet kezelni ami esetleg oda szállingózik...
Egy hete tettem fel egy ilyen fóliát (más telóra) és sikerült, pedig én sem vagyok profi. A keret sokat segít, megoldja a pozícionálási problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest