- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
A vastagság nem annyira zavaró. A telefon méretei kompenzálják a vastagságot, zsebben szerintem a jóval nagyobb 23 Ultra vagy a iPhone PM kényelmetlenebb.
Hát igen a fólia... Ez rizikós még a 4-nél is, ahogy olvasom kb. egy év amíg kitart. Legalábbis az ismeretségi körömben egy év után adta meg magát.
Talán az 5-nél javítottak ezen is valamennyit, az biztos, hogy a zsanér masszívabbnak tűnik. -
gilfoyle
őstag
A mindennapokban a nyitogatás macera. Ha ezen túl tudsz lépni, akkor Fold.
Mi a mindennapi használat? Netezni, e-mailt írni, chatelni, olvasni jobb a nagy kijelzőn. Fizetni, telefonálni, értesítéseket megnézni jó a kicsi, meg persze az először említetteket is lehet ezen is.
A hagyományos telón is lehet mindezeket, de sztem kompromisszumokkal - mondom azután, hogy volt a Fold 3, Fold 4 és Fold 5 (kisebb-nagyobb megszakításokkal) és most is visszatértem az 5-re kb 2 hét iPhone után.
A szubjektív vélemény: Fold. Túlléptem a nyitogatási kényelmetlenségeken, most kerekebb a világ. Nekem a hagyományos telók már nem adják azt az élményt/használati értéket. -
gilfoyle
őstag
válasz A. Crowley #1079 üzenetére
Vmelyik Fold topicban írták, hogy ez nem a sima bankkártyával rásimítom fólia, van némi technikai száradási idő, pár órával érdemes számolni...
-
gilfoyle
őstag
válasz vinczetibor #985 üzenetére
Én se írtam ezzel ellentéteset
-
gilfoyle
őstag
válasz goldister #968 üzenetére
BT...
Amúgy nekem ilyen dokkolóm van, tökéletes vele a DEX. Tölteni is lehet a telefont Type-c-n keresztül, egy USB a bill+egér adóvevője, egy még marad szabadon. A monitorom 2560*1080 felbontását támogatja. -
gilfoyle
őstag
Szerintetek az 5 megjelenése előtt 2-3 hónappal megéri még egy 4-est beszerezni? Újban gondolkodom, tudom, hogy nagy bukó, de akkor is...
Hiányzik a Fold 4 mérete - hogy mindig nálam van a tablet is -
gilfoyle
őstag
Attól függ mivel játszol. Egy függőleges kialakítású játékkal pl. "faltörő" vagy egy shoot'em up-pal simán , de egy komolyabb stratégiával már nem.
Ha kinyitod , nem minden program támogatja a megosztást, a játékok tipikusan nem; de ha mégis, akkor megint ott vagy, mintha keskeny kijelzőn tolnád...[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Ezek milyen kuponok, ki küldi?
-
gilfoyle
őstag
Fürdőszoba, 5 perc forró víz folyatás/zuhany után nem megy alá por. Azt az 1-2 porszemcsét meg lehet kezelni ami esetleg oda szállingózik...
Egy hete tettem fel egy ilyen fóliát (más telóra) és sikerült, pedig én sem vagyok profi. A keret sokat segít, megoldja a pozícionálási problémát. -
gilfoyle
őstag
válasz -=Starwing=- #650 üzenetére
Ez engem is kíváncsivá tett!
Boldog Karácsonyt a Fold 4 tulajoknak és szimpatizánsoknak!
-
gilfoyle
őstag
Itt mindenki Angliában él???
-
gilfoyle
őstag
válasz Titan3344 #535 üzenetére
Tegnap feltettem, semmi gondot nem vettem észre. Lehet telefonálni 2 simmel, fotózni, navigálni, megjönnek az értesítések, megy a banki app meg amit még használtam, minden működött.
Az akksi időn se vettem észre egy nap alatt semmi változást, eddig is jó volt.
Ja, nem volt se FR, se cache törlés. -
gilfoyle
őstag
válasz -=Starwing=- #465 üzenetére
Nyilván a gyári garanciának is megvan az ára...
-
gilfoyle
őstag
válasz torrente777 #455 üzenetére
Jó lesz ez nekünk?
A 12 hibátlan. De azért nem fogom kibírni, hogy ne tegyem felMost néztem, nálam még nem elérhető, úgyhogy várom a tapasztalatokat!
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Eddig bírtam (12 nap) ájfón vonalon... Tegnap visszatértem a Fold táborba.
A Fold függőséget okoz, ez már biztos. -
gilfoyle
őstag
válasz -=Starwing=- #347 üzenetére
A külső kijelzőn szinte mindent el lehet intézni, nemrég az s8-s10? szériák vagy az iPhone a 8-ig szinte ugyanilyen szélesek voltak (vagy keskenyebbek) és mindenre jók voltak.
Csak már elszoktam tőlük. Egyszerűen kényelmesebb kinyitva használni. -
gilfoyle
őstag
válasz -=Starwing=- #345 üzenetére
Nem mondanám, hogy nem nyitogatom... Valóban, az első pár nap után alábbhagyott a nyitogatási kedv, de most már akkor is kinyitom, amikor a külsőn is elolvashatnám amit szeretnék.
Írni bármit már szinte csak a nagy kijelzőn, a kicsin nem pötyögök. -
gilfoyle
őstag
Autós tartóban csak Brodit.
Autóspecifikus Proclip és rá a telóspecifikus tartó. Már van Fold 4-hez is, amúgy pedig a Fold 3 tartója is jó volt. -
gilfoyle
őstag
Soha nem fogunk frissítést kapni? Megrekedtunk a júliusi állapotban...
Mondjuk sok javítanivalót nem találok a rendszerben, de na...
A legnagyobb megelégedéssel használom a foldot, már egy hónapja. Szerintem ennyire jól sikerült firmware-t a Samsung meg nem adott ki piacra dobáskor egyik csúcstelójára sem...[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
válasz Titan3344 #157 üzenetére
Az eléggé egyéni, használat, térerő(változások) meg ki tudja mitől függ...
Nálam 2 simmel átlag használat (nekem ), kb 1-1,5 óra telefonálás, nagy képernyős nyomogatás stb, estére általában 50%. De sose ment 30 alá ha nagy igénybevételnek volt kitéve akkor sem. Akksi szempontból jobban bírja mint a Fold 3. Megkockáztatom, hogy még a 22U-nál is jobban teljesít nálam.
Attól is függ, mennyire bejáratós még az akksi.[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
-
gilfoyle
őstag
Reagálva az elmúlt néhány béta és milyensz@r hozzászólásra... Pont ez a szép ebben.
Van akinek a nyomógombos nokia, van akinek a poco, van akinek az akármilyen telefon a tuti. És persze az aktuális tuti ráver mindenben a másik aktuális tutira.
Ilyen ez. De sebaj, én meg azt mondom, az IFA a leggyorsabb autó...Ez a szint.[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Tizenvalahány napja használom a 4-et, volt Fold 3, ahhoz képest a kamera és az akkuidő jobb lett. A crease nem zavar - sose zavart. Ha van bmi tartalom, akkor nem tűnik fel... Persze ha kikapcsolt kijelzőnél nézed, akkor látható. De miért nézed kikapcsolt kijelzőnél? Na mindegy.
A külső kijelző szélessége nem sokat dobott a használhatóságon, mint ahogy a belső arányának megváltozása se érezhető, így is sokszor kell elfordítani...
Másban az elődhöz viszonyítva nagy eltérés nincs.
Ami nekem fáj, az hogy a toll külön van, tok kell hozzá... Talán egy 22U toll méretűt bele tudtak volna szuszakolni, ha nagyon akartak vóna...Ja, "SIM-et (egy darabot, kétkártyás működés eSIM-mel oldható meg)" részt javítani kellene. 2 kártya megy bele és úgy is működik "kétkártyásan", meg az említett e-sim + SIM1 kombóval is. Meg azért annyira nem rossz teló ez, hogy ne kapjon plecsnit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest