- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz zee36th #1323 üzenetére
[Például itt] is azt írják, hogy május eleje.
-
Exelsior
senior tag
válasz zee36th #1094 üzenetére
Kérdés mennyire lesz tartós. Nekem is vinnem kell és kérdeztem hogy miért 3 nap. Mert ennyi nyitott állapotban a száradási ideje máskülönben nem lesz tartós és újra fel jön.
Ez mennyire valós? Kedden vihetem be és csere telefont nem adnak.Vicc az egész.Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
WiZARD
addikt
válasz zee36th #1086 üzenetére
Persze a TMX-ben 18ezerért megszárad pár óra alatt.
Amúgy rájöttem mi a megoldás a cseretelefonra:
Kell rendelni egy újat a samsung.com-ról, átköltözni, és ha kész a garis javítás akkor 14 napon belül visszaküldeni. Szerintem én így fogom csinálni, kapják be.
(persze kényelmetlen, mert oda-vissza költözés így is van)[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
moorland
csendes tag
Ez mar CarPlay, az AA-n nem tudtam ilyen kepet csinalni, ott csak a telefonhivasok voltak a listaban.
Amennyiben valamelyik mas üzenetküldö/csevegö alkalamazast akartam hasznalni, akkor azt a telefonban kellett kikeresni es inditani a hivast. Az auto hardveres gombjai sem müködtettek a hivas inditast/befejezest pl.
Az auto 2019-es, nativan tamogatja az AA-t. De volt masik auto is amiben probaltam, ott sem müködtek ugyanezek a dolgok.[ Szerkesztve ]
-
winben
aktív tag
Nagyon szépen köszi az infót!
Ma voltam benn szaglászni körbe a Telekom üzletben, aztán kiderült, hogy mivel számhordozással csak most december óta vagyok egyáltalán előfizető így nincs rólam semmilyen ügyfélelőélet a rendszerben, így nekem csak minimális hitelkeret jár, tehát nem tudom nullás kezdőrészlettel elhozni, csak ha belefizetek legalább bő 400 ezer ft-ot.
Kicsit most elvette ez a kedvemet mivel jobban szeretem ha a pénz nálam kamatozik, minthogy csak úgy megválljak tőle...
-
veterán
Már a 3 sem volt az. Általában ezt a véleményt az írja aki legjobb esetben Média Marktban megtapintott egy demót, de legtöbbször videókra hivatkozva fejtenek ki ilyen megfontolt és okos véleményt.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest