- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen jogos, de az a "baj" külön tollat nem tudsz venni csak tok és toll az meg már kb annyi, mint a Pro. Számomra az a tok használhatatlanul vastag volt és nem érte meg azt a kényelmetlenséget, hogy abban hordjam a telefont. És mivel szinte ugyan annyiba kerül, ezért ajánlottam én a Pro-t.
-
Most jöttem a SES-ből és nem igazán örültem azoknak amiket mondtak. A lényeg, hogy ők nem cserélnek fóliát és nem is tudnak olyan helyet ahol van csere. Ajánlották azt a fóliát ami már volt említve viszont, hogy hol és ki tudja feltenni az jó kérdés. Vagy vegyem le azt mondták, ha nagyon zavar..
Na nem tudom mi legyen, még alszok rá párat. Esetleg valaki tud olyan helyet ahol fel rakják a fóliát? -
Használt, de nem volt rajta karc. Elég erősen húztam a körmöm az mondjuk igaz.
Nem mér m le benne róla, de az a fólia jónak tűnik amit linkeltel szóval köszi. Rendelek egyet aztán be viszem valahova ahol cserélik, mert én nem tudom a simán sem le cserélni, nem hogy ezen. Akkor e miatt nem kell garancia stb gondolkozni ugye? -
válasz
Gubu0101 #606 üzenetére
Köszi a képet és az infókat.
Én is elhoztam végül ismét egy Fold 3-at, most fekete színű lett, de az ezüst jobban tetszett így utólag. A lényeg, hogy fogalmam sincsen hogyan, de már sikeresen tettem a belső kijelzore egy karcot. Érződik, ha végig húzom az ujjam, hogy még akad benne tehát valahogy szerintem a külső fólia sérült. Próbáltam a képen szemléltetni. Eléggé zavar szóval ilyenkor mi a teendő? Ha bemegyek egy SES-be ott ki tudják cserélni hamar vagy ehhez szervizbe kell küldeni? Alza vásárlás egyébként.
-
Amikor kijött megvolt egy hónapig aztán kicsit féltettem a belső kijelzőt így tovább adtam rajta. Nagyon bejött az egész forma, de az android nem igazán feküdt viszont azóta volt már jó pár telefonom és mégis az a kialakítás ami nagyon hiányzik szóval lehet beújítom újra.
Billentyűzetre van olyan opció amivel iPhonelike lesz? Azt nagyon nem tudtam megszokni. -
válasz
ForRedGlory #145 üzenetére
Kellett fizetned érte pluszba a kiterjesztett garancia végett vagy simán cserélték?
-
válasz
ForRedGlory #89 üzenetére
Hát ez kutya érdekes. Én mindig a zsebemben hordom, de semmi ilyesmi nincs.
Egyébként a biztosítást nem bukod, mert vagy megy a következőre vagy marad az IMEI. -
válasz
ForRedGlory #84 üzenetére
Ugyan így vagyok vele, viszont nekem az a tok nagyon nem jön be...
Annyira vastag lesz tőle és nem is olyan minőségi, mint a bőr.
-
válasz
ForRedGlory #73 üzenetére
Értsd jól...
-
válasz
ForRedGlory #71 üzenetére
Pont ráléptem a gázra azért annyi..
12 PM-ról jöttem és féltem, hogy a kamera nagy visszalépés lesz, de kellemesen csalódtam. Az éjszakaiban jobb volt, de más téren tökéletesen elégedett vagyok vele.#70: Hát tacskó az eredet, de Ő inkább egy kutya bőrbe bújt gyermek így 9 évesen is..
-
Meglepően jó. Papír alapon a tavalyi Fold 2, de nem, mert jobb. Nem lett a legeslegjobb kamera, de bőven top ligában van.
Ezekből 2 csak úgy elővett és gyorsan lőtt kép kettő pedig próbáltam fókuszosan. Viszont ez a videó is sok mindent elmond! Ajnálom!
Itt egy pár kép minden féle fény viszony mellett:Gcam-et nem ajánlották ezért ki sem próbáltam. Mai délután lehet lesz rá időm, akkor rá nézek, de az eredeti alkalmazást ajánlották több helyen is.
-
Én a gyári bőr tokot vettem meg barna színben hozzá. Szerintem nagyon szép (ha nem a legszebb) és eléggé prakitkus is. Viszont kinyitva kicsit zavaró, hogy ugye túl lóg és vissza kell hajtani rajta kicsit, de ez mindegyiknél így lenne.
#54: Én egy éves teljes körűt kötöttem rá, az 65 pénz volt. A hosszabbakról nem tudok nyilatkozni.
-
válasz
Cattle_Decap #44 üzenetére
Ezeket a hard tapasztalt véleményeket jó olvasni egyébként. Nyilván nyomot hagy a körme benne, hiszen teljes erőből bele mélyeszti hiszen durability tesztet csinál..
Jobban kell vigyázni rá, mint egy átlag kijelzőre ez biztos, de azért nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik, no offense! -
válasz
ForRedGlory #35 üzenetére
Nézegettem a videókat és annyira megtetszett a barna bőr tok, hogy most vettem meg éppen.
Nem vagyok nagy tokos és nem is nagyon volt egyik iPhoneon sem huzamosabb ideig és ezen se fog szerintem, de majd kiderul egyenlőre, mint a telefon az is bejon nagyon. -
válasz
ForRedGlory #21 üzenetére
Ezt jó hallani. Bár én kötöttem rá extra biztit is, mert azért erre már illik.
Akkor "sima" törlőkendővel törölgethetem én is nyugodtan, attól nem hiszem lenne baja! -
válasz
ForRedGlory #19 üzenetére
Én is így gondolom.
Melegedés még nálam sem volt btw.Külső kijelzőről te levetted a fóliát? Ha igen akkor mást tettél rá helyette?
Valamint a belső kijelzőt mivel érdemes törölni / pucolni? Eléggé újlenyomat mágnes! -
válasz
ForRedGlory #12 üzenetére
Elég sokat használom én is bár játék az még nem sok volt rajta, de sosem merült le. Nyilván nem egy 12 Pro Max szint, de szerintem egy 12 Pro-t azt hoz. Legalábbis nálam!
-
Régóta ki szerettem volna próbálni, de az első szériát alapból elengedtem a második már csiklandozott, de ez volt az amire azt mondtam egye fene.
Szerda óta használom és Apple oldalról jöttem.
Meglepő, hogy mennyire bejön eddig és mennyire praktikus tud lenni ez a kialakítás. Az S21U-nál már tudtam ennyi idő után, hogy menni fog viszont jelenleg úgy vagyok vele, hogyha kijön az új alma majd mérlegelek, mert eddig nagyon tetszik bár lehet csak az újdonság varázsa, de majd kiderül.
Amit "adnak" mellé az vicc ezért az árért, mert egy kábel és ciao.#1; Videóhíváshoz tökéletesen elég az a belső kamera, de másra nem igazán jó, de van még 4 másik azon kívül szóval nem is kell másra.
#7; Két nanoSIM és egy eSIM-et lehet bele tenni, szóval igen ezt át írhatod a cikkben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest