Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Hollandiában ma kaptam meg az android 13 frissítést. Még nem raktam fel, várok pár visszajelzést.
-
icemad
nagyúr
válasz
Something_ #1574 üzenetére
Tudom.
Nincs róla kép, de ugyanígy nézet ki a fólia rajta.
-
icemad
nagyúr
válasz
herdsman83 #1570 üzenetére
Ne gondolkozz rajta, küldd vissza. Szerencsére az enyém mai napig hibátlan. Viszont a feleségem flip 3-asa pont úgy nézett ki, mint ez: [link] Elküldtük javítani (Hollandiában, ez fontos), 3 nap alatt készen volt, futár hozta-vitte. Kapott komplett új kijelzőt és aksit. Javítás óta a GPS nem működik.
Nem talál műholdat, megy vissza javításra. Szóval a holland szerviz sincs a helyzet magaslatán, nem csak a magyar.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt meglehetne oldani valahogy, hogy parancsikonnal kapcsolom ki/be a privát DNS-t? Jó lenne, ha az asztalra kitudnám rakni, vagy akár az értesítési sávba. Bixbyt néztem, de nem találtam rá megoldást. Valami ötlet?
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
ribarszki #1412 üzenetére
Szerintem ezt a frissítést max pár napja lehet elérni. Így sok tapasztalatot nem fogsz találni. Az újdonságok jók, az új tálca tényleg nagyon jó. (nem mellesleg hasznos is.) Aksiról nincs tapasztalatom, én is délelőtt raktam fel. Animációk nekem folyamatosak, szóval szerintem nem is lett lassabb. Ha gondolod, várj pár napot/hetet, hogy több infód legyen.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
vinczetibor #1282 üzenetére
Még a garancia sem ugyanolyan országok között. Pl itt Hollandiában 2 év van az aksira is, mert nem cserélhető alkatrész.
-
icemad
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó #1268 üzenetére
Sima fólia. Olyan nincs, hogy üvegfólia. Vagy üveg, vagy fólia.
A legtöbb üveg meg nem hajlik ennyire, maximum egyszer. -
icemad
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1249 üzenetére
Proci miatt az üzemidő is jobb lehet. Az, meg hogy hogy néz ki, az engem nem érdekel. Úgyis megy rá tok.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Érdekes kérdésem lenne. Nemrég vettem a Fold 3-at, nagyon megszerettem ez alatt az idő alatt, pont azt tudja, ami nekem kell. De csak b@szogatja a fantáziám a Fold 4. A fold 3-at vissza tudom még küldeni, így kb 300 euró ráfizetéssel tudom elhozni a Fold 4-et. Ezzel nem is lenne igazából gond. A probléma az, hogy a Fold 3-hoz vettem egy raklap kiegészítőt, így az mehet a kukába. Esetleg baromi olcsón, jó nagy bukóval eltudom adni. Így már viszont kb 500 eurót kellene fizetnem, mert a Fold 4-hez való kiegészítőket ugyanúgy megkellene vennem. Megér vajon ez ennyit? Tesztek még nyilván nincsenek, de színtiszta hardveres specifikációk alapján, szerintem nem. Ti, hogy gondoljátok?
-
icemad
nagyúr
válasz
ribarszki #1131 üzenetére
Köszönöm a hasznos beszámolót. Ezen felbuzdulva rendeltem én is egyet, 8 nap alatt itt is volt. Sajnos én nem estem hasra tőle... Aránylag egyben van, viszont alul a mikrofon lyuk borzasztó pontatlan, félig takarja a mikrofont. De a többi lyuk pl a hangszóróknál meg jó... Utólag megnézve a te képeidet, ott is látszik. Meglátjuk mennyire lesz zavaró a mindennapi életben. A többi dolog, amit írtál, az stimmel. Szerintem én maradok a gyári ceruzás flip toknál. Zsebben hordva az védi a külső kijelzőt is. Nem tudom, hogy hosszabb távon melyik lenne a jobb.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Pénteken megkaptam a telefont. Egy dologra nem igazán jövök rá... Van egy galaxy watch 4 órám. Azt szeretném megoldani, hogy a telefonon írok egy listát (pl notes-ban), és ezt a listát az órán megnézni. Melóhoz baromi hasznos lenne. Van bármilyen ötletetek, hogy merre induljak?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Tudtok olyanok autós tartót, ami kompatibilis a Samsung gyári tokkal, amihez toll is van? Szellőztetőre lenne szerelve. Úgy látom, hogy a gyári Samsung nem jó hozzá.
-
icemad
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1072 üzenetére
Hát ez szomorú. A régebbi telefonjaimmal sosem volt gond.
-
icemad
nagyúr
Még egy utolsó kérdés... A melegedés mennyire probléma autós navigációnál? Mert használtam s20 fe exynost, s20 5g-t jelenleg, asszonynak flip 3 van, de egyikkel sem lehet navigálni nyáron. Egyszerűen túlmelegszik mindegyik.
-
icemad
nagyúr
válasz
ribarszki #1049 üzenetére
Ilyesmivel én sosem szórakozok. 5g-t sem kapcsolom le, nem azért fizetek érte. Lényegében az lenne a fontos, hogy 2-2.5 óra SOT meglegyen a belső nagy kijelzőn , meg mellette esetleg a zenehallgatás. De elméletileg ez nem lenne akadály. Esetleg nézek hozzá valami komolyabb powerbankot. Most voltam az egyik MediaMarkt üzletben megnézni, valóban lenyűgöző az egész telefon megvalósítása.
-
icemad
nagyúr
válasz
ribarszki #1046 üzenetére
Akkor nem igazán értem a fanyalgókat. Netszerte azt lehet olvasni, hogy az akksi baromi gyenge ehhez a képernyőhöz/tudáshoz. De amit itt írtok, az teljesen vállalható.
Az én felhasználói szokásom nagy vonalakban:
7 óra után kb 15-20 perc netezés (hírek, időjárás, email)
9:30 körül ugyanez fél óráig
12:30 körül ugyanez.
16:00 körül kap töltőt.
Napközben kb 4-5 hívás +messenger, WhatsApp
Ezen kívül nem mindig, csak alkalmakkor kb 4-5 óra online zene. Vagy BT fülhallgatóval, vagy jbl go-val. Ha a zenét is bekapcsoltam Bluetoothon, akkor 16:00 előtt jóval, kb 14:00 körül az s20 5g már megadta magát. Ahhoz képest ti nagyon jó eredményeket értek el. -
icemad
nagyúr
Hó hó hó... ahogy a hollandok mondják... Nap végére 30%?
Meg 5 óra SOT?
Én 3 óra képernyőidővel kiegyeznék. Ha azt biztosan tudja reggel 7-től délután 4-ig, akkor az nekem elég.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Lassan telefon csere lesz esedékes nálam. Ez a típus is szóba került, meg a Flip3 is. Jelenleg oneplus 8t-t és galaxy S20 5g-t használok felváltva. Az s20 5g nem nagyon bírja ki a nap végét,8t teljesen oké. Gondolom ez is hasonló üzemidőt tud, mint az s20, esetleg kevesebbet a nagy kijelző miatt. Van köztetek olyan, akinek ezzel van problémája? Hogy túl kevés az akksi? A specifikáció a mai napig erős, nekem elég is lenne, de kíváncsi vagyok az ilyen jellegű véleményekre. Sajnos a fórum (is) eléggé felhígult az utóbbi pár évben, néhány ember úgy gondolja, hogy amit megvett "drágán" az tökéletes, és ennek hangot is ad. Pedig tökéletes eszköz nincs, csak nagyon közeli hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged