Új hozzászólás Aktív témák
-
ErwinChico
tag
válasz
sohajda90 #235 üzenetére
Nem tudom, mit csinálhattak a kiállított készülékkel (és nyilván te sem, csak élből kritizálod); én augusztus óta használom a 4G-s változatot, és úgy néz ki - a kijelzője is! -, mintha most vettem volna ki a dobozból, pedig elég sűrűn nyitom-csukom mindennap. Abban egészen biztos lehetsz, hogy a Moto megjelenítője sem strapabíróbb, SŐT. A külső kijelző kapcsán azt gondoltam, hogy hiányolni fogom a moto-féle nagyobb méretűt, ám a gyakorlatban erről szó sincs: amire kell, arra tökéletesen jó a kicsi is (idő, értesítések, zenelejátszó kezelése, ha nem óráról irányítom, hívás elutasítása, ha nem alkalmas), amire pedig az kevés, arra a Motoroláé is kicsi, és inkább kinyitod, hogy komfortos legyen a használat. A többi pedig ízlés dolga, nekem küllemileg is jobban tetszik a Samsung (bár megvan a nosztalgikus bája a Razr-nek is), és őszintén szólva a gyártóban is jobban bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan természetes, annyira adja magát, hogy nem is kérdés, hogy a Z Flip formája újra divatba fog jönni, ha már elviselhető áron tudnak a cégek hajlítható kijelzős termékeket gyártani.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest