- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
Egyetértek. Én is Adam16-nak akartam reagálni, de jól leírtad a lényeget. Nekem volt komplett Apple ökoszisztéma, de én úgy gondolom ma, hogy annyit nem ér. Más szolgáltatások - köztük a Google is - simán utolérték az almát mostanra. Egyedül még a mac-em tartja magát, de a touch bar óta valami félrement (nekem főleg a régen legendás akksiidő), a következő már ott sem biztos, hogy Apple lesz. Egy fronton még tény, hogy elől vannak szerintem: tablet fronton (főleg 12.9 méretben).
ON: Szerintem baromi jó ötlet ez a telefon. Nekem az esetek 90%-ban egy kis kijelző bőven elég lenne (a Motorolánál a pont), viszont nagyon praktikus, hogy ha kell, akkor ott a nagy display. Az ára húzós, de rétegtermék is, meg újdonság is.
-
Ádám16
addikt
Igaz. Minden van Apple-re, és minden jó is, de semmit se kapsz ingyen. De még olcsón se. Ismerem.
Viszont az a probléma a fejekben, hogy nem kell megvenni az 500 ezres legújabb 3 kamerás terepződ ájfónt, totál felesleges. Az tényleg sznobizmus. Egy tavalyi csúcsmodell kb ugyanazt adja, de még egy i8-cal is szépen el lehet lenni kb 2-3 évig. Emellé se kell iPad Pro, ott a sima iPad 100 fölött valamivel. Apple TV-t lehet 40 körül venni, Mac pedig számomra felesleges, de na, ott is van használt, régebbi, ami kb mindenkinek megfelel.
Szóval értem, de remélem, te is érted. Okos vásárlásokkal kva jó az Apple ökoszisztéma, nincs párja szvsz.Huawei okostelefonomról küldve
Windows 10 eszközömről küldve
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan természetes, annyira adja magát, hogy nem is kérdés, hogy a Z Flip formája újra divatba fog jönni, ha már elviselhető áron tudnak a cégek hajlítható kijelzős termékeket gyártani.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest