- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
A tesztekkel az a baj, hogy mindig uj keszulek van tesztelve, ami alig van a piacon, es kis utanaolvasgatas utan (mert a fenti eredmeny minket is meglepett) az derult ki, hogy valamiert a sony szereti fos kameraszoftverrel piacra dobni a telefonjait, aztan par honap, 1-2 frissites utan rengeteget fejlodik a dolog. Ne kerdezd miert, szerintem ez egy teljesen elfuseralt metodus, de utobbi ~2 ev tesztjeit, meg utana a tulajdonosok tapasztalatait olvasgatva nekem abszolut ez jott le.
ui.: Plusz sokszor lehet rajuk takolni gcam-ot, ami csodat tud muvelni vele, de az is ido, mire van ra rendes apk.
-
opr
nagyúr
Xiaomi-t nem tudom, de a sony de, jobb. 5 ii vs note 10 hazi teszt haverral legalabbis azt az eredmenyt hozta, hogy porig lett alazva a samsung.
Teljesen automata modban fotoztunk mindketten, ugyanonnan, ugyanakkor. Teljes nagyitasban, ha belezoomoltal, akkor a samsung picit elesebb volt, viszont a szinek, kontrasztok, meg ugy egyaltalan az egesz kep a sony-n sokkal kiegyensulyozottabb, valosaghoz kozelibb volt. Igaz volt ez idealis korulmenyek kozott csinalt kepre (napos ido, nap hatulrol sut), meg szurkuleti/esti kepekre is. Tehat, izlesek es ficamok. Ha valakinek jobban bejon a tulszaturalt, mu, elenk szinekkel operalo kepvilag, akkor a samsung sokkal jobb. Ha nem, akkor viszont egyertelmuen alulmaradt.A kepeket egy gyarilag kalibralt dell monitoron neztuk vissza, nem a telefonok sajat kijelzojen.
Bonusz: A sony-n a fenykepezo/fokuszalo gomb rengeteget segit, hogy stabilan tudd tartani a telefont, mikozben fotozol. Ez megint abszolut szubjektiv, van aki szereti, van aki nagyon nem, nalunk az egy plusz pont volt oda.
-
Noukoum
veterán
Nálam 1,5 év múlva legalább 90%-os lenne az aksi, hozná a 3 órát. De egyébként szerintem nálam új korában kb. 4-5 órát tudna, nem vagyok egy "power user". Ha meg kevés lenne, cserélnék benne aksit. Persze érthető az is amit te írsz. A mai standardokhoz kevés ez az üzemidő, aki az élete felét a telefonján tölti az ne ezt vegye. Viszont azért a szánalmas próbálkozás picit erős.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szemrevaló, vízálló és gyorsan lemerül az eddigi legdögösebb hajlítható telefon.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest