Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit78
tag
Megnéztem a Minitool-lal, ott az Ext2 primary-ként, 16%-a (261 MB) használt az 1,5 GB-nak. E szerint és amit az előző levelemben is írtam, működik, ha megnyitom a link2sd-t, akkor amely app-ok linkelve vanak, kiírja, hogy linkelt -> SD kártya, meg most látja is az Ext2-t, 1,22 GB üres szerinte, csak akkor azt nem értem, hogy mért van már csak 171 MB a Rendszer partíción a telón???
A link2sd-n bepipálva: A lib fájlok..., Dex fájlok..., Törölje a külső gyorsítótár..., Értesítés a gyorsítótár..., Auto linkelés, Auto linkelés beállításokban mind a 3, Automatikus linkelés-értes..., Telepítési hely: automatikus, App2SD értesítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- RAM topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest