- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Köszönöm, végül úgy tűnik, hogy ez segített!
Ami érdekes és hátha másnak is fontos:
- előszőr nem akart sikerülni az újraszinkronizálás, sehogyan sem. Ráadásul annyira gyorsan merült, hogy töltés közben ha be volt kapcsolva akkor is fogyott az akksikapacitás!
- majd legyalultam a wear-t a telefonról, hogy 0-ról kezdjünk "új életet"
- Tegnap mikor befejeztem a telepítést (9 körül lehetett) 92%-on volt
- ~30 órával később 27%-on van a töltés (-65%). Ez nagyjából az amit hozott eddig is. -
Schuler888
senior tag
Miacsoda... s3 frontier dupla annyiert szamolja be mint az s3 classicot?! Ez csak nekem fura? Szog ugyanaz a vas, csak mas az tokozas designja, es a classic gyarilag borszijat kapott.. mik vannak, bar sztem itthon ez a beszamitas se fog elni :D bar 50gbp az eleg csunya, hat meg a fele
-
thomeee91
csendes tag
Nappal ki volt kapcsolva a bluetooth kapcsolat?
Én max úgy tudok ilyet összehozni, hogy éjféltől reggel 8ig repülőgépes üzemmód + éjszakai üzemmód, az kb. -6% a 8 óra alatt.
Utána nappal pár óránként a bluetooth-t bekapcsolom szinkronizálni. Így estére kb. -25-30%
Terheléses teszt pedig: futáshoz egyszerre használom a bluetooth fülhallgató (Galaxy buds) zenehallgatást az óráról, GPS, aktivitásmérés, folyamatos pulzusmérés, így körülbelül 2 óra 50 percet bír nekem 100%-ról 0-ra. -
Az órás Spotify appot csak BT-s fülessel tudod használni (nincs is máshogy értelme, mert arra találták ki a mobilos Spotify appot, hogy az óráról hallgasd a zenét). A mobilos app vezérléséhez nem kell telepíteni külön appot az órára, mert van rajta zene vezérlő app alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung okosórája megint egy kicsit kiforrottabb, kicsit precízebb, de lényegesen karakterszegényebb lett a lünetta elhagyásával. Cserébe sokkal kisebb az egész.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest