- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaktaskor = váltáskor?
Az óra arra van tervezve, hogy egy telefonhoz van csatlakoztatva folyamatosan. Ha másikhoz akarod, akkor mindenképpen gyári állapotra fog visszaállni. Hogy miért? Mert te sem akarod, hogy ha elveszted az órát, akkor valaki a meglévő adatokkal párosítsa a telefonjával, és megszerezzen minden információt, ami az órádon van. Szóval ez biztonsági okok miatt van, és így van ez jól. Megjegyzem, ha bármilyen okos eszközt tudsz csatlakoztatni gyári visszaállítás nélkül egy másik telefonhoz, akkor azt ki kell dobni a kukába, mert nem biztonságos.
-
Én megjelenése óta hordom (vagyis olyan 1 év 9 hónapja), és nem vettem észre akkuromlást. Nálam 2-3 napig megy 1 töltéssel, de éjszakára leveszem, ha rajtam lenne, akkor 2 nap. Az én csuklómra jó, de valamivel vékonyabb az átlagnál. Ha teheted menj be egy Samsung üzletbe, és nézd meg (az Active 2-ből is jó a kisebbik, mert kb egyforma méretű ezzel).
-
válasz
eladogeppc #468 üzenetére
2 nap
-
válasz
Lasersailing #461 üzenetére
Ki van kapcsolva a folyamatos pulzusmérés, gyakorlatilag csak a mozgást nézi (továbbra is jelez, hogy mennyit gyaloglok, futok, meg ha 1 órán keresztül nem mozgok, akkor figyelmeztet, illetve az értesítések is jönnek mobilról (email, sms, hívás).
A connections-ben csak a BT van bekapcsolva, és most nézem, hogy a location-t is kikapcsoltam (most bekapcsoltam, kíváncsi vagyok, lesz-e különbség).
Nem használsz esetleg 3rd party watchface-t? Ha nem a gyári valamelyikét használod, jóval gyorsabban is merülhet.
-
válasz
Gabesz1019 #451 üzenetére
Nem tudom, hogy ilyen lenne-e nálam is, mert úgy van beállítva, hogy csak az óra jelezzen, ha rajta van a karomon, a telefon ne, mert minek kapjak 2 helyről értesítést ugyanarról.
-
válasz
Lasersailing #397 üzenetére
Azért remélem tudsz olvasni.
Kicserélték neki az alaplapot és az akkut is (vagyis az egész órát a ház és a kijelző kivételével), nincs más, ami merítené, hacsak nincs neki folyamatosan bekapcsolva a számlap. Na az, tényleg lemeríti 3 óra alatt, de az normális.
-
válasz
Tatu-1981 #393 üzenetére
Az nem lehet, hogy egy selejtes alaplapot és akkut ugyancsak selejtesre cseréltek. Tehát 2 eset lehet:
1. nem cserélték ki a szervizben amit mondtak (ez kizárt)
2. valamit nem mondasz el a történetben (nem állítom, hogy nem mondanál igazat, csak van valami tényező még a sztoriban, lehet, hogy te sem veszed figyelembe) -
-
válasz
steveboy86 #379 üzenetére
Én megjelenésekor vettem meg (10-11 hónapja), de ránézésre nem látom karcosnak. Persze biztos ez is tele van mikro karcokkal, mint minden kijelző ennyi idő után. Viszont a kereten van 2-3 helyen kisebb kopás, ami ütődés miatt keletkezett, de ezzel nem lehet mit kezdeni azon kívül, hogy odafigyelsz, hogy ne verd a csuklódat mindenhez.
-
válasz
Lasersailing #367 üzenetére
Igen.
-
válasz
Lasersailing #363 üzenetére
A bal oldali menüben a heti összefoglalókat bármeddig visszanézheted, és még lehetőség van az összes adat letöltésére is CSV formátumban, amit táblázat kezelő szoftverrel (pl excel) tudsz megnyitni, de elég zavaró lesz az adathalmaz.
-
Az Amazfit nem igazi okosóra, mert zárt az operációs rendszere, és nem lehet csak úgy telepíteni rá alkalmazásokat. Tehát az van, ami gyárilag jön vele, és valszeg a watchface-ek is erősen korlátozottak. A Watch Active viszont igazi okosóra, rengeteg appot írnak hozzá, és számtalan watchface közül válogathatsz. Viszont pont az előbbiek miatt az Amazfitnek valszeg jóval jobb az üzemideje.
-
-
válasz
YosheeLocote #298 üzenetére
De.
-
válasz
Lasersailing #294 üzenetére
Annyiban pontosítanék, hogy az órán keresztül is tudsz beszélni, ha van hozzá BT-s füles csatlakoztatva. Csak persze ennek nincs sok értelme.
-
válasz
Lasersailing #286 üzenetére
Az biztos, hogy 3rd party watchface miatt merülhet jobban.
-
válasz
timirosicka #251 üzenetére
Szerintem alumínium.
-
válasz
joefasalasso #235 üzenetére
Semmivel nem működik Magyarországon, mert samsung pay kell hozzá, ami nincs bevezetve nálunk.
-
válasz
eladogeppc #188 üzenetére
Azoknak a támogatottsága a béka segge alatt van, és kijelzőjük a közelébe sem jön az amolednek.
-
válasz
eladogeppc #186 üzenetére
Ez normális. Az okosórák ilyenek.
-
válasz
Aprósólyom #156 üzenetére
A bankodnak kéne írnia appot, ami az órán fut, ez meg nem fog megtörténni pár száz ember miatt (mert ugye a mobilodra is kell alkalmazás a fizetéshez) . Ugyanezért nincs (és információm szerint nem is lesz) samsung pay Magyarországon. Pesze utóbbi működik az órán, csak hát ennek működéshez külön szerződések kellenek a Samsungnak, meg talán extra törvényi előírásoknak kell megfelelni, és megint ott tartunk, hogy nem éri meg az extra befektetés. Aztán ki tudja, most, hogy az Apple elérhetővé tette a saját fizetési megoldását nálunk, lehet , hogy a Samsung is lépni fog. Szóval nincs korlátozva az NFC, csak nincs megoldva , hogy nálunk is működjön.
-
válasz
Aprósólyom #153 üzenetére
Csak a Samsung Pay-jel használhatod, ami nem működik nálunk.
-
válasz
Greg Vinous #123 üzenetére
Ja, szerintem sincs összefüggés. Én kikapcsoltam ezt meg a pulzus mérést is, mégis előfordul időnként, hogy villog.
-
válasz
thomeee91 #108 üzenetére
Tényleg úgy néz ki, mintha lassabban merülne. Az update előtt kb másfél százalékot merült nálam az akku óránként, most meg kb egyet. A töltés kijelzés is tetszik, most mutatja a kikapcsolt kijelzőn is, hogy épp tölt. Kíváncsi vagyok, hogy így most tényleg át fogok-e tudni állni a 3 napos töltésre a 2 naposról (a 3. napba már nem mertem belemenni 30% körüli akkuval).
-
Ja igen, itt a hivatalos Watchface Designer. Bárki tud ezzel saját watchface-t készíteni, sőt az app store-ba is fel lehet tölteni (gondolom ahhoz majd kell valami jóváhagyás a Samsung részéről).
-
Az órás Spotify appot csak BT-s fülessel tudod használni (nincs is máshogy értelme, mert arra találták ki a mobilos Spotify appot, hogy az óráról hallgasd a zenét). A mobilos app vezérléséhez nem kell telepíteni külön appot az órára, mert van rajta zene vezérlő app alapból.
-
-
Valószínűleg egy bugot találtam. Folyamatosan villog az óra alján a pulzusmérő, még akkor is, ha kikapcsolom a pulzusmérést. Ez az utolsó töltés óta van, és persze most jobban is merül, gondolom e miatt. A power save mód kikapcsolja ezt a villogást, de ha a power save-t kapcsolom ki, ugyanez van.
-
-
válasz
tepsivitez #50 üzenetére
2 különböző cég üzemelteti, de mindkettő hivatalos Samsung Experience Store.
-
válasz
tepsivitez #36 üzenetére
A drágábbak beragadt készletek. A SES-ben 70k.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung okosórája megint egy kicsit kiforrottabb, kicsit precízebb, de lényegesen karakterszegényebb lett a lünetta elhagyásával. Cserébe sokkal kisebb az egész.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest