- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Közben meglett az óra. Igazából elég finom kis darab, annyira nem zavar a viselése. Bár az előnyei sem annyira egyértelműek, elvégre 30 évig megvoltam nélküle
Kérdéseim:
- olvastam, hogy létezik olyan app, ami az alvást figyelve a megfelelő időpontban tud ébreszteni... ez működik valahogy ezzel az órával is?
- létezik, hogy tényleg 33-ra megy le a pulzusom éjszaka néha?Az asszony gear fit2-je ilyet sosem mért. Vagy itt is kell kalibrálni valamit valahogyan?
- ha ismertek jó számlapokat, jöhetnek ajánlások. Főleg amin sok infó megjelenik egyből a kezdőképernyőn, de mégsem egy kaotikus katyvasz.
- van bármi egyéb app, akár fizetős, amit érdemes használni? -
nem lebeszélni akarlak róla (nekem is ilyen van), de újonnan nem érné meg esetleg inkább a 2?
annál még talán van esély, hogy végre bekerül az ekg funkció is, be van rá ígérve.
pont az alján egyébként nincs fém (valami plusz réteg van az érintkezők felett), de az óratesthez is hozzáérsz használat közben, így kizárni nem lehet.
az enyém kb. 1 éves, az órán magán nem látok sérülést pedig koppant már itt-ott, viszont az üveget autó csomagtartóval sikerült meghúznom, arra érdemes lehet akár egy fóliát tenni. mást nem látok rajta, hajszálkarcot sem igazán.
a pulzusmérő omron vérnyomásmérővel próbálgatva meglehetősen pontosnak tűnik, +/- 2-5 eltérést mért nyugalmi állapotban, de aktivitás közben nem hasonlítgattam össze őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung okosórája megint egy kicsit kiforrottabb, kicsit precízebb, de lényegesen karakterszegényebb lett a lünetta elhagyásával. Cserébe sokkal kisebb az egész.
- Linux kezdőknek
- Asztrofotózás
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Politika
- Milyen notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest