- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Pont most néztem én is (két napja tekertünk 65km-t), és vagy 60%ot merült mire végeztem, és tegnap is ez volt. Este feltöltöttem..tegnap túrázgattunk a bükkben, és ma reggelre megint 30%on van. Ha nem túrázok, azért bír 3-4 napot. A Watch 3 is?
Az EKG-t meg nem a túra közben gondoltam, hanem mondjuk kíváncsiságból a felénél leüllnék és megnézném.Jaja, elvileg a kompatibilitással nem kéne hogy gond legyen
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Van egy Galaxy Watchom, és nincs is vele semmi bajom, de egyre többet sportolok/túrázok, ezért nem bánnám az EKG-t, meg vérnyomást, meg ilyesmit.
Rendesen működik már a Watch 3nál? Illetve túrázáshoz használja valaki? Tengerszint feletti magasságot rendesen méri?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest