- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung SmartTag2 teszt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
És végre megérkezett T860-ra is az update (novemberi, XXU4CUK1, NEE régió).
uff
-
meri
aktív tag
Hmmm, mi köze van a toknak a töltéshez? Eredeti book cover pedig nyilván számtalan helyről beszerezhető, pl. egy keyboard-osat az amazon.it-ről rendeltem néhány hónapja, 36€ volt szállítással - ki kell fogni. Néha elektronikai áruházakban is jelentősen leértékelik a készleten lévő / bennragadt példányokat, lévén az S6 már kifutó (kifutott) termék.
uff
-
meri
aktív tag
válasz thomasvold #890 üzenetére
Köszi! Közben újabb és újabb felhasználási területek kerülnek képbe, pl. a fiaimnak matekot magyarázni az S Pen-nel rendkívül felhasználóbarát élmény.
uff
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Nemrég váltottam én is S6-ra egy S5e-ről; főleg a Netflix HDR10 támogatás és az S-Pen miatt, illetve egy kicsit zavart az előd relatív "lassúsága" - nagyon tetszik. Szereztem hozzá olcsón book covert, és útban egy rugged Spigen tok is (mind használt). BTW az amazon.it -n portugál (!) verziójú book cover keyboard most csak 50€ + szállítás.
uff
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- UMAX VisionBook 8a Plus tablet
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest