- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
osztszoroz #686 üzenetére
Lehet.
De a kollégának nem volt annyira fontos, hogy visszajöjjön, így mindegy.
-
válasz
Joeker67 #647 üzenetére
Meg minden olvasására, ami dokumentum, A4-es szkennelt oldal, de még internetezni, szöveget szerkeszteni is jobb a 4:3-as képarány. Én kottaolvasásra használom, a ceruzának hála bele is lehet írni. Én nem értem, hogy miért nem gyárt már senki 4:3-as kijelzővel normális és megfizethető tabletet, nem hiszem, hogy a felhasználók 100%-a kizárólag filmnézésre használja (mert a 16:9-es / 2:1-es kijelző másra nem is igazán jó)...
-
válasz
zitrone88 #620 üzenetére
Nem tudok olyan tartalomfogyasztást elképzelni, amire ez a tablet ne lehetne alkalmas.
Egyedül azt lehetne felhozni, hogy 4:3-as a kijelzője, és a 16:9-es filmek nem teljes kijelzőn látszanak, ettől függetlenül videózni isteni rajta a 4 hangszóró és a gyönyörű kijelző miatt, plusz én pont a 4:3-as képarány (+ érintőceruza) miatt vettem, mert én főleg dokumentumokat (=kottákat) jelenítek meg rajta, ahhoz pedig ez a képarány a tökéletes.
A SoC nem a legacélosabb, de az új korában se volt az, ennek ellenére a böngésző és a játékok is élvezhető sebességgel mennek rajta, bár egyiket sem szeretem rajta csinálni, ahhoz túl nagy és nehéz (bár ez egyéni preferencia kérdése). -
válasz
Véreshurka #613 üzenetére
Majd írd meg, mire jutottál!
-
válasz
Véreshurka #611 üzenetére
-
válasz
Véreshurka #609 üzenetére
Ennek az appnak semmi köze nincs a play-hez, és teljesen legális a használata.
-
válasz
Véreshurka #607 üzenetére
adblock-er nem a helyi vpn-t használná
Nálam az adblocker a routeren fut, de Chrome böngészőben be lehet állítani DNS szintű adblockert, én az adguard dns-t használom.
illetve kicsit át tudnám szabni az értesítő sávot gravity box-al
Miért gravity box? Használd a NiceLock-ot. Mindent is át lehet vele szabni, bár azt nem tudom, hogy Android 9-et is támogat-e.
-
válasz
Véreshurka #605 üzenetére
Én részemről el sem tudom képzelni az androidot GMS nélkül, azt se, hogy másnak ez miért lenne jó.
Root ügyben szintén, utoljára vagy 8 éve volt rootolt készülékem, azóta nem volt olyan feladat, amit ne tudtam volna anélkül megoldani, pedig eléggé maximálisan ki szoktam használni a készülékeim tudását. Az adb például a legtöbb rootot igénylő problémát meg tud oldani. Például nemrég a tollon található gombra felugró gyorsmenüt tiltottam le vele, mert a tököm kivolt, hogy semmi másra nem tudtam a gombot használni az állandóan felugráló menütől. -
válasz
Véreshurka #603 üzenetére
És mi az akadálya, hogy letiltsd az összes GMS szolgáltatást a gyári FW-en?
-
válasz
Véreshurka #601 üzenetére
Mi a probléma a gyári szoftverrel?
-
Többféle S-pennel is kompatibilis, igazából asszem az összessel, amit S-pennek hívnak, azzal is, amit a note-okhoz adnak. Sestore-ban biztosan kapsz, de nem lesz olcsó.
Szerk.: itt látható, hogy mikkel kompatibilis. Vehetsz note-hoz való tollat is, működni fog vele, csak máshogy fog kinézni.
-
Természetesen igen. Ehhez előbb közelíteni kell a toll végét a kijelzőhöz, és ha már érzékeli (2-3cm-ről már érzékeli), akkor nem vesz tudomást a kezedről. Ha azelőtt támasztod le a kezed, hogy érzékelné a tollat, az bezavarhat, ez némi megszokást igényel. Ipad-et nem használtam, az nem tudom ebből a szempontból hogy viselkedik.
-
válasz
#07282432 #555 üzenetére
Fémtárggyal semmiképp, ha nem akarsz szikrákat látni. Egy gyufaszálat hosszában kettéhasítva egy vékony szelet papírt javaslok rátekerni, amit izopropil alkohollal vagy denaturált szeszbe mártasz. Előtte kapcsold ki a készüléket. Előtte próbáld meg sűrített levegővel kifújni belőle a lehető legtöbb port, hogy ne kössön bele a nedvességtől a csatlakozó belsejébe.
Bár én nem nagyon láttam még senkit olyan mostohán kezelni egy tabletet, hogy bepiszkolódjon az usb, ez inkább a zsebben hordott mobilokra jellemző. Inkább fizikai sérülésre gyanakszom. Pc-vel összekötve látja a gép? Adatokat tudsz rá másolni? -
Aki időközben visszatért 8.0-ra, vagy még nem frissített, és szeretné eltüntetni az értesítést, ezen az oldalon találtam rá egy elegáns megoldást, ami se a root-ot, se 3rd party app telepítését nem igényli.
Csak saját felelősségre!A megoldás lényege, hogy a fejlesztői beállításokban be kell kapcsolni az USB hibakeresést, majd számítógépre kötve ADB Shell-en keresztül kiadni a következő parancsokat:
pm disable-user --user 0 com.sec.android.soagent
pm disable-user --user 0 com.wssyncmldm
Ezek után az értesítés magától megszűnik és a settings menüben a frissítés menüpont inaktívvá válik.
A beavatkozás a garanciát elméletileg nem befolyásolja (knox bit nem billen át) , és visszaállítható a következő parancsokkal:pm enable-user --user 0 com.sec.android.soagent
pm enable-user --user 0 com.wssyncmldm
A beavatkozás tartósságára vonatkozó tapasztalatom egyelőre nincs, de több újraindítás után sem állt vissza, gondolom később sem fog.
A fejlesztői beállítások, ADB telepítésére, használatára nem térek ki, a Google segít.
-
-
-
Sziasztok! Az üzemidő csökkent nálatok a 9.0 update után? A sebessége van olyan, mint előtte? Csak ezek miatt nem merem feltenni, mert a Samsung az utolsó főverzió update-tel szereti kinyírni a készülékeit...
Vagy ha van egy tipp arra, hogyan nyomjam el az értesítést az értesítési sávról, nekem az is jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest