- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #57 üzenetére
" Nem zavar az, hogy érdemben senki sem tud ehhez a teszthez hozzászólni, mert a PH olvasók között nincs olyan ember, aki tartott volna már a kezében ilyen tabletet "
Ezt nem értem. Tehát senki nem tartott ilyen tabletet, ezért teljesen normális, hogy nincs érdemi hozzászólás? És ez így normális? Nincs a PH-n rajtam kívül olyan, aki szereti őket? Szórakozol?
A hozzászólók többsége utálja a tableteket. Akkor miért olvasta el a tesztet? Bármi le lehetett volna írva, akkor is utálja!
Ha én utálom a motorokat, keressek motoros fórumokat és elkezdjem teleírni, hogy de utálom a motorokat?Én azt írtam, ez hiba, hogy nincs maradt 32 GB a ROM. De attól még megvenném. Sajnálom, ha nem érzed a különbséget.
A magas áron nyitott nem azt jelenti, hogy drága! Egy Rolls Royce drága, 100 millió forint, és 10 év múlva is annyi lesz. Egy tablet magas áron nyit, de később alacsonyabb lesz az ára, megéri majd megvenni. De akkor se lesz OLCSÓ.
Sajnálom ha nem tudod értelmezni a magyar nyelv árnyalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest