- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Kb 5-6 éve használok tabot asztali gép, teló mellett... Először sokáig droidosat, akkor arra azért volt szükség, mert akkoriban a telók 4col körül tetőztek, ágyban fekve , reggeliző asztalnál, teraszon pihenve, nyaralásnál kellett valami, ami nagyobb...
A droidos tabokkal az volt a bajom, hogy nem voltak elég univerzálisak, youtubeot nézni, mailezni, híreket olvasni jó, másra nem igazán.
A droidos filekezelés kínszenvedés a Win drag and dropjához képest, az is bosszantó, hogy hiába 10 colos a tab, a mobilnézetet tölti be szinte minden böngésző, hiába kapcsoltam át , és többfüles böngészésnél is voltak gondjai a droidnak. Ezenkívül videólejátszásnál rendszeresen futottam kodekproblémákba, ez a lejátszó ezt nem kezeli, az a lejátszó azt nem tudja megnyitni, a harmadik lejátsza de béna a UI... Szintén droidos bénaság a böngészőből való filefeltöltés, betallózás a szarul kivitelezett filekezelők miatt. Irodai programcsomag is millió van droidra, de egyik sem használható igazán, valahogy mindnek van valami hibája, hiányossága. Meguntam, hogy ugyanarra a feladatra 2-3 appot kell telepítenem, hogy használható legyen.
Ekkor váltottam wines tabra.
Itt nincs gond, ha AC3-as MKV-t akarok lejátszani,VLC vígan eszik mindent, a böngésző remekül használható több nyitott oldallal is,akár flash is, a háttérben nem lövi ki a torrenteket a rendszer memóriaoptimalizáció révén, az office-al simán tudok bármilyen doksit normálisan szerkeszteni, megtekinteni, Simán elfut egy Photoshop is képszerkesztésre, így a nyaralos RAWokat helyben fel tudom dolgozni, jól használható az InDesign is kisebb munkákra, sőt, SONY Vegassal rövidebb HD videók is vághatóak..
Játszani simán lehet HL2 / Portal / Cs szintű játékokkal, Gamepaddal elég nagy fun.
Szintén előny, ami droidos tabon nincs: teljes értékű USB port, nem kell OTGvel bohóckodni.
Ezenkívül , bár ez típusfüggő ,akku időben köröket ver a droidos tabjaimra, készenlétben ez kb másfél óránként merül 1%ot, a droid meg a dupláját eszi olyankor is, további előny, hogy nem termel maga alá annyi szemetet, ezáltal lassítva a rendszert...
Le nem cserélném Droidra a tabom, annak ellenére, hogy Android 1.5 óta élvezettel használok androidos telókat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két év telt el a Samsung Galaxy Tab S2 9.7 megjelenése óta, az utód pedig minden tekintetben tartja a színvonalat az aktuális elvárásoknak és trendeknek megfelelően.
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest