Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tybsen
addikt
válasz
droidforever
üzenetére
Na ez jó hír, lemaradtam róla. Nem is néztem a topikot már régóta, nálam is rendben teszi a dolgát a tab.

Mármint nyilván megvannak a maga korlátai de szerintem ezzel együtt egy nagyon szerethető és jól eltalált eszköz, kiváló akksival. 🤗 -
Quqesz
nagyúr
Nekem a héten frissült, most android bizt szint aug 1. Eddig hibamentes.
-
Quqesz
nagyúr
Az alsó gombokat nem lehet világításra bírni?
-
Quqesz
nagyúr
Mai nappal én is csatlakoztam a táborhoz egy feketével. Nálam Asus zenpad 10-et vált, ami nem volt nagy szám(intel 3200)+ aksi is elgyengült.
-
Tutu7030
veterán
Üdv! Használ valaki TARR MobilTV-t a tabon? Mostanában sokszor megáll a kép, lassan vagy egyáltalán nem vált csatornát. Mellette a xiaomi redmi note 4 ugyanazon a hálózaton hiba nélkül működik.
-
Snowy_owl
őstag
-
droidforever
tag
-
punky10
addikt
válasz
droidforever
üzenetére
A tábla megfelően működik,az akkumulátor jól bírja.
És nagyon úgy néz ki,hogy nem csak nálam...
-
droidforever
tag
Sziasztok el meg ez a topik?
-
punky10
addikt
A Telekomnál a SIM-kártyás verzió 102 ezer forint.Q..a sok...
Szerencsére lejött belőle 50 ezer Magenta-kedvezmény,meg tizenvalahány ezer az elófizetésért,így 40 ezerbe került.Remélem nem bánom meg...
-
Tutu7030
veterán
Micsoda meglepetés!
Ma megjött rá a 7-es droid. -
Czimby
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
mkv csak a teló kijavított és nem vettem észre

-
-
Czimby
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszi a kimerítő választ! Fülessel filmeztek így az egyoldalú speaker nem gond, a súly sem az asztal, éjjeliszekrény elbírja.

Már csak azt lenne jó tudni, hogy FHD míg fileok is reccenésmentesen mennek-e a gépen.
-
Thusor
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Érdekes amit írsz. Nekem a T580 minden gond nélkül képes meghajtani egy 360 GB-os vagy 1 TB-os USB3-as HDD-t. Nem kell neki hozzá külön tápfesz, elég amit a tab ad OTG-n.
Az is igaz, hogy csak a jobb oldalon szól a két hangszóró, de elég erőteljes és hangos, így egyáltalán nem zavaró, hogy nem mindkét oldalon van. Max kézbefogva okozhat gondot, ha pont a hangszórónál van az ember keze, mert akkor könnyen letakarja azt.
Súly esetében pedig természetesen nem pehely súlyú, hiszen mégis csak 10"-ról beszélünk, de még mindig egyszerűbben hurcoljuk mint egy hasonló méretű netbook esetében. Egyébként a samsunk t-580 gyári tokot tudom javasolni. Elég erős mágnessel rögzül a tablethez, jó védelmet és eleganciát ad a tabletnek, amellett hogy érdemben nem lesz nehezebb tőle a tablet.
-
Nálunk a családban van egy T700-as, egy T705-ös, egy T580-as és egy T280-as (vagyis egy TabS 8.4 wifi, egy TabS 8.4 LTE, egy TAB A 10.1 2016 és egy TAB A 7 2016) tablet.
A legszebb képe a 700-as tabiknak van, nem sokkal lemaradva követi őket a 580-as, majd még egy kicst lemaradva jön a 280-as.
Huzamosan kézben tartani nagyon nehéz a T580-ast, mert rettentő nehéz és rossz a fogása, tokkal kiegészítve meg még nehezebb
Jól érezhetően vastagabb, mint a 700-as, az mellett a t850-as egyszerűen bumfordinak tűnik.Mivel nagy aT580-as kijelzője, ezért az asztalra a tokban letéve érdemes nézegetni leginkább. Azt tudni kell róla, hogy oldalra fordítva az egyik oldalra fog kerülni mindkét hangszórója, tehát filmnézés közben engem kicsit zavar, hogy jól hallhatóan csak az egyik oldalról jön a hang.
Hagyományos 2,5 collos külső meghajtót csatlakoztatva a T700-as egyszerű OTG kábel használata esetén is el tudja látni tápfeszültséggel a külső meghajtót (de ebben az esetben nem kap tápfeszt sem a külső meghajtó, sem a tab), a T580-as esetében viszont elosztós típusú OTG kábelre lesz szükség, mert a külső meghajtó nem kap tápfeszt a tabletről, csakis az elosztó kábelbe dugott külső tápról (ebben az esetben viszont sajnos a táp a tabit nem tölti, csakis a külső HDD-t látja el tápfesszel).
Szóval a szebb kép és hang, valamit a kisebb súly, a praktikusság és a kezelhetőség a T700-as tabik előnye, a nagyobb képfelület és a külső meghajtó jobb csatlakoztathatósága pedig a T850-as tablet előnye.
Komolyabb erőforrás igényű játék egyik tabon sem megy, arról nem tudok nyilatkozni, hogy komolyabb játék alatt hogyan viselkednek.
-
Thusor
őstag
Utazós gépnek vettem ezt a tabot. Asztali gépen dolgozom elsősorban, mmivel amunkám során elég nagy erőgépekre van szükség. De a sok utazás végett kellett egy gép tartalomfogyasztásra, word, excel, powerpoint és társaihoz. Számomra tökéletesen bevált. A rendszer szűk keresztmetszete a csak 2 GB ram. Sajnos ha sok programot nyitsz meg, vagy több tabbal dolgozol a webböngészőben, akkor hajlamos a gép újra betöltögetni az alkalmazásokat. Ezzel szerintem együtt lehet élni. Véleményem szerint amikor a 6.0.1-es rendszerrel megvettem, talán egy kicsit akadozóbb volt a rendszer, az új 7.0-ás androiddal szerintem sokkal jobb a helyzet. Én mindenképpen ajánlani tudom a gépet, ha elsősorban tartalomfogyasztásra kellene. Komolyabb játékokkal amihez nagyobb memória és 3D teljesítmény kell, azokkal meggyűlhet a baj, de kisebb játékokat gond nélkül visz.
-
Czimby
addikt
-
ronda
aktív tag
Hali mindenki!
Első teljes töltés után (boltból kihozva félig volt): 5 nap 6 óra 36 perc akkuhasználat, 16 óra 41 perc kijelző használat. Ez szinte 100%-ban SD kártyáról történő videólejátszás (fullHD *.mkv. Kijelző kb fél fényerőn, hang bluetooth-on, wifi kikapcsolva. -
tybsen
addikt
Igen a gyári tok egész más, szép, stílusos, elegáns

Nekem edzőterembe futópadra/kardio gépekre kellett valamilyen megoldás. Nagyon praktikus ez a szilikon, mert jól megtapad, miközben nézek egy filmet biciklizés közben + izzadt kézzel is lehet fogdosni. Vagy ha poros-koszos környezetben vagyok akkor sem gond, leteszem az asztalra, nem karcolódik. De tényleg brutális. Van benne anyag

A kijelzőn amúgy egy üvegfólia van, én is sokat hordom táskában/hátizsákban, csak bedobom végülis és kész.
De teljesen más a kettő, felhasználás módjától függ, hogy melyik praktikusabb éppen

-
tybsen
addikt
Én egy ilyen poetic szilikontokot vettem hozzá. Nagyon vastag, strapabíró, és az alján van két lyuk ami a hangszórókból kijövő hangot valamennyire előre vezeti. Eléggé megvastagítja a tabletet, de én nagyon szeretem, mert bárhová letehető, nem csúszik, mindenhol jól tapad, nem kell félteni. Annyi, hogy a belső oldala a jobb szellőzés miatt mintás, és ahogy bemegy a por a tablet háta és a tok közé, meglátszódik a minta a tablet hátulján. De letörölhető, szóval nem vészes.
-
ronda
aktív tag
Üdv!
Én is vettem egyet. Tab S 8.4 után óriásnak tűnik. Amúgy teljesen korrekt a gép. Android 7.0 volt rajt, nem kellett frissíteni. Az egy oldalon lévő hangszórók miatt tényleg elég fura ahogy megszólal. A gyári BookCover tok mágnesei nem annyira bikák, úgy hogy én megtuningoltam egy kis kétoldalas ragasztócsíkkal, úgy már stabilan rajt marad. -
jksx
senior tag
Nagyon jó kis tab ez.
Volt jó pár tabletem (jó pár kínai sz*r is), de ez a legjobb minőségben is. Rengeteg könyvet olvasok, nagyon kellemes a kijelző betekintési szöge, felbontása. 16-18órás kijelzőidőt produkál, az akksi szuper. Filmet nézni, zenét hallgatni tökéletes. -
beno52
tag
Imádom ezt a "Ki az aki egy tablettel kamerázni/fotózni szeretne?" kérdést.....
Épeszű ember biztosan NEM akar, csak ha esetleg nagyon muszáj egy adott részeg bakit lekapni vele.De azt már nehezen tudom elfogadni, hogy soha, egyik tesztben sincs megvizsgálva az előlapi kamera. Az egyetlen, aminek lenne is értelme. Az ember egy ilyen kütyüt azért tart magánál, hogy legyen egy eszköze, amivel ne adj' Isten filmezne, zenét hallgatna, netezne ÉS utazás közben haza (videó)telefonálna az otthoniaknak. Ez miért van? Legalább 1-2 minta fotót igazán dobhatnátok a tesztbe..
Szubjektív vélemény, de én emiatt hátlapi kamerát nem is tennék tabletbe. Helyette inkább egy korrekt előlapit.
-
Ismerősnek pár hónapja belőttem, hogy menjenek a tabon OTG kábelen a pendrive-ok.
Most megint találkoztunk és mondja, hogy nem látja a tabi OTG-n keresztül a pendrive-okat. Ideadta a tabot, de úgy látom, hogy közben frissítette 7.0-ás androidra. Ebben pedig azt sem találom, hogy hol kell az USB-re csatlakoztatott eszközök kezelését állítani

Legyetek szívesek ellátni jótanáccsal, hogy hol keresgéljek, ha OTG-n keresztül akarok pendrive-ot használni a tablettel.
-
Thusor
őstag
Mai nappal hivatalosan is kijott ra az android 7. Nagyon jol fut rajta.
-
SX Wave
aktív tag
Most a MM 74 000,- megvehető, többet biztos hogy nem adnék érte. Ez egy alap 10" tablet, 2 év hivatalos garival és némi supporttal a Samsungtól... ennyit megér.
-
gusthy
veterán
válasz
tomspice72
üzenetére
Nem tud mindent, amit az S2, pl. 2GB RAM van benne és ez nem mindegy ám. Az S2-t laptop-helyettesítőnek is tudom bizonyos korlátokkal használni, ez a gép azért kevés lenne hozzá.
-
Gusztáv
addikt
Mi a cégnél kerestünk táblagépeket, amiről lehet a dali-s rendszert vezérelni (projektor, világitás, árnyékolók). A végén ilyen táblagépeket vettünk. Ebben a méretben nem nagyon van már választék minőségi gépekből, az iPad-nél meg azért jóval olcsóbb. De tényleg nem egy izgalmas cucc, az biztos.
-
Madi008
csendes tag
Sziasztok.
Root-olásban tudna nekem segíteni valami ?

Kingroot-al és Kingo Root-al sem akar sikerülni...
előre is köszönöm a válaszokat
-
tomspice72
tag
válasz
tal-garius
üzenetére
Butaságokat beszélsz. A kînai fos tabletek nem említhetők egy szinten ezzel
-
tomspice72
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pedig ez a tablet csúcs, nem értesz hozzà
-
RaveForce
veterán
válasz
tal-garius
üzenetére

-
PirosHello
senior tag
válasz
tal-garius
üzenetére
Androidos Teclast Magyarországon újonnan?
Hol? Már az EU-s warehause-ból is elfogyott
Egyébként is melegszik, mint állat a Teclast
(hűtési problémák)
Sajnos gyártói támogatás és a hazai "out of stock" hiányosságaival nem emlegetném egy lapon ezzel a Galaxy tablettával. -
ctvagyok
őstag
válasz
tal-garius
üzenetére
Milyen kínai androidos tablet van, ami ebben a kijelző felbontásban és méretben kapható? Esetleg Magyarországon?
Mondd, mert én még nem találkoztam velük. -
tal-garius
aktív tag
Ez szerintem egy pocsék táblagép
Gombok bénák, kijelző magas felbontású de béna fényes, hangszórók rossz helyen, nehéz. Több kínai tábla leelőzi ennyiért. 
-
válasz
GoldhandRent
üzenetére
En raneztem es lattam rogton. User error.
-
yarsley
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
A házban normalis meretu monitort hasznalok (irodaban egybol harmat...) A tablet azert kellene, hogy tomegkozlekedesen tudjak olvasgatni, neha megnezni valami sorozatot. Nagyon nem mindegy, hogy hogy teljesít napsütésben.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Maradjunk annyiban, hogy jogosan nem kapott plecsnit.
yarsley: ha nem üvegházban laksz (
), akkor azért nem okozhat gondot. Az én tabomra is azt írták, hogy alacsony fényerő így meg úgy, aztán még házban egyszer sem kellett a felénél feljebb húzni. Persze a kettő nem ugyanaz... -
doooo
veterán
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Hát a vége alatt nyilván nem az utolsó mondat utolsó szavát kell érteni, mert ott ugyan nem találsz árat, egyik tesztben sem, a specifikációs lista meg számomra nem a teszt része, így nem számoltam azt az utolsó oldalnak. Ettől függetlenül ott volt, (nem volt kiemelve) de le volt írva, csak nem vetted észre a nagy "átfutásban". Ennyi.
-
yarsley
aktív tag
Nagyon kivancsi vagyok, hogy fenyes nappal mit lehet a kijelzobol latni, mert az a 900-as kontraszt gyanusan alacsony. Ketszer volt mar a kezemben, masodjara nagyon meglepodtem milyen dognehez. No nem baj majd a sorhasam is jo lesz velemire.
Amugy a jack az sima audio jack vagy ez az ujabb headsetet is kezelos fajta? -
GoldhandRent
őstag
Köszi

De, az inkább a közepe, és még kiemelve sincs.. javaslatodra megnéztem az utolsó oldalt (6. oldal, specifikációk) ahol nem volt, majd az ötödiket is.. Az alján nem találtam... ctrl+f -> forint erre kidobta az oldal közepén, cseppet sem kiemelve. Nem téged piszkállak ezzel, csak rengeteg ilyen tesztcikk van, hogy elrejtik az árát, én meg úgy nem fogom elolvasni, hogy lehet tök kiesik az árkategóriámból.
"80 000 - 90 000 forint" minimum így kéne kiírni és kiemelni, vagy jobban látható helyre rakni...
kb mint:
találd meg a nagy i betűt a sok kis L között....
l l l l l l l l l I l l l l l l l l l l
köszi
-
válasz
jorgoszka
üzenetére
A C5-re is most jött ki a frissítés.
De a Nexusokhoz nem hasonlítható a Samsung frissítési módszere.
A Nexus 7 (2013) lassan matuzsálemnek számít, de kapja a havi biztonsági frissítéseket.Vissza térve a Samsungra.
Ez a Tab semmivel sem hívja fel magára a figyelmet.Hiába raktak jobb kamerát bele, nem kényelmes vele a fotózás vagy videózás.Nem ez a termék fogja új lendületbe lökni a táblagépek piacát. -
jorgoszka
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Eléggé vegyesek a tapasztalataim e téren, tény és való:
- Samsung Galaxy A5 (2015)-re például a napokban jött ki 6.0.1 (ez kifejezetten kellemes meglepetés),
- de Samsung Galaxy Tab S 10''-nél még mindig az 5.0.2 a legfrissebb,
- miközben Tab S2 10''-re szintén megérkezett a 6-os verzió. -
ctvagyok
őstag
Nehogy már azért nem jön egy értelmes tab sem, mert nem fogynak elégé. Értelmes kínálat sincs, így mit várnak? Ennyi erővel minek adnak ki tabot?
Android fronton egy értelmes tablet sincs 100k alatt. Főleg olyan nem ami 16:10 vagy 9 és 10".
Ez egy elfogadható tablet lehetne, de áfás árát sokallom. Sajnos nincs ellenfele az árkategóriában, esetleg a huawei m2 kicsit drágábban. De ennél csak rosszabb készülékeket lehet kapni ebben a méretben ennyiért.
Persze ott a z4 tab, vagy a z LG G pad 2, de azok már bőven 100 felett vannak. Akkor meg már ipadet veszek, ami még gyorsabb is lehet, de az meg 4:3 ami nem kellene most. Vannak használtan is esetleg lehetőségek persze.Android fronton az s800 al szerelt gépeket is alig sikerült megugrani tablet fronton. Egy két kivétel van és aztán kifújt. És mindezt két év alatt.
Amúgy a chip pont jó a tabletbe, csak szegénynek a GPU gyengécske. Bár ez sem lenne gond, csak hát Samsung optimalizáció. Üzemidő remek, ennyi kell.
Összességbe ha 80 alá bemegy, akkor szürke importosan meg fogja érni. Egyszerűen azért mert ennyiért semmi más hasonló nincs.
-
jorgoszka
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Frissítések terén a Nexusok az etalon, ez tény, de a Samsung még így is jobb e tekintetben, mint a többi gyártó, de az Android már csak ilyen, aki robotos eszközt vesz, ne számítson hosszú éveken át tartó szoftveres upgrade-re. Nagyon nem vagyok Samsung fan, de inkább vennék tőlük drágábban, mint egy neves v. akár névtelen kínai gyártó olcsóbb tabletjét/telóját.
-
Milka 78
nagyúr
77 ropi a szürke importos verzió ami a hibái ellenére sem olyan vészes árazás.Nagyon nem is jut eszembe mi az ellenfele ennek a tabnak,mert fhd-ban,hasonló paraméterekkel talán csak a Lenovo IdeaTab 2 A10-70 van ami MT8165 & Mali 760mp2-vel ami elég HD-ra,de sanszos,hogy az FHD alatt szintén elfogy ez is,igaz 77-ért már a MM-ben is megkapod.
Ha jól rémlik az Exynos 7870 alatt a Mali 830 MP2-es kiszerelésben van és talán teljesítményben ugyan az mint a 760mp2,de lehet tévedek. -
doooo
veterán
válasz
GoldhandRent
üzenetére
"80-90 ezer forint között". Idézet az utolsó oldal aljáról.

-
GoldhandRent
őstag
Hhh
Szerkeztoseg pls...
Nem akartam addig elolvasni a tesztet, mig nem lattam az arat... Atfutottam, de meg mindig nincs meg..
Hol a regi jo szokas, hogy az utolso oldal aljara, vagy a specifikaciok aljara odabojuk az arat is?
Nem fogom elolvasni, h mi mindent tud ha pl van ra 50ezrem, ez meg 70-be kerul...
Legkozelebb figyeljetek erre lecci, szvsz nem csak engem irrital.
Koszi a megertest -
Prien
addikt
A 16:10-es kijelzőért, jó üzemidőért piros pont, de az egyoldalra tett két hangszóró kissé furcsa.
-
Fejvadi
nagyúr
Lassan leáldozik a Tab-ok ideje.
Közi a tesztet. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jorgoszka
üzenetére
Nekem "csúcs" Tab S 8.4 volt , úgy adtam el mint villám .
Bika hardver alatt úgy laggolt a TW "öröm" volt nézni , pedig amit lehetett tiltottam , az összes Samu bloatware appokat .
Jah és megragadt 5.0-n , felejtsd el a frissitest.
Köszi Csamcsung , termékeid közül egy sem kell. -
jorgoszka
tag
köszönöm a szakértő hozzászólást. említs meg légy szíves néhányat, ami valóban bloatware-nek nevezhető és nem távolítható el. én leginkább vállalati eszközmenedzsment oldalról tapasztaltam meg, hogy e tekintetben a samsung a legigényesebb, de ha te másképp gondolod, hát egészségedre.
-
jUUh
addikt
Komolyan nem értem, hogy miért kéne ekkora felárat fizetnem érte, mondván " jó a szoftveres oldala".

-
Csapoati
nagyúr
Kicsit se íze se bűze tablet, nem is csodálom, hogy pang a piac.
-
Nem rossz ez, tartalomfogyasztásra tökéletes, a SoT-ért meg jár a nagy piros pont. Aki nem 3D játékokkal játszik, azt nem fogja zavarni a gyenge GPU annyira. Viszont egy kicsit tényleg drága, ha kicsit esik az ára, már jó ajánlat lesz.
-
Vicces, szoval eppen nem jo sok mindenre, de legalabb ara az van rendesen...
-
ALBY
senior tag
Gratulálnom kell az egy rövid élre elhelyezett két hangszóróhoz

-
janeszgol
félisten
Kicsit drága, de bejön a tablet. A kamera jó (lementettem a darazsas képet háttérnek, köszi Bone), a hardver nekem megfelel, kijelző teljesen okés.
-
xmaas
őstag
Hat az elozo A szeriahoz kepest fejlodott, de meg mindig gyengus kinalat ha szamitasban veszuk az arat mar egyaltalan nem jo vasar figyelembe veve hogy ennyi penzert lehet venni regebbi/keveset hasznalt S szerias Tab okat amik megeszik reggelire minden szempontbol kb.
-
Scrydhan
senior tag
Ez így elég harmatos,tekintve hogy már alulról súrolja a tab s2 8.0 árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jól érezhetően vastagabb, mint a 700-as, az mellett a t850-as egyszerűen bumfordinak tűnik.