- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qpwoeiruty
tag
válasz
zsoltyyy #296 üzenetére
"ios-ben mi a "csillivilli"? "
Mi nem az? Illetve régen az akart lenni, csak a mai napig annyit változott, hogy egy hátteret is be lehet tenni, ami mondjuk szánalmas. Manapság ez a dizájn valóban inkább ózsdi is elavult, mint csillivilli, ebben igazad van.
Az, hogy sokmindent nem tudtam rajta megoldani, az iOS-t minősíti, illetve azokat, akiknek (hozzád hasonlóan) ezek a korlátozások fel sem tűnnek, mert azok valószínüleg még soha nem használtak rendes okostelefont. -
qpwoeiruty
tag
válasz
Oppenheimer #290 üzenetére
Najó, inkább mondjuk úgy, hogy majdnem mindenben. Az Android egy okos, korszerű OS akar lenni, az iOS egy csillivilli OS akar lenni, amihez szó nélkül feláldoztak majdnem minden funkcionalitást. Amit írsz pedig nem hiszem hogy igaz, én magam is amíg iOS-t használtam, végig elégedetlen voltam vele, a korábbi okostelefonjaim után csak pislogtam, hogy milyen szánalmasan agyonkorlátozott rendszerrel álltam szemben. Amióta Android-ra váltottam, alapvetően meg vagyok elégedve, nem nagyon ütköztem rajta még olyan akadályba, hogy valamit az OS miatt ne tudtam volna megcsinálni rajta, míg iOS-en nap mint nap, egyedül telefonálásra és sms-re tudtam kompromisszum nélkül használni, illetve még ezekre sem igazán, mert ritka szar térereje volt. Aki egy igazi okostelefont akar, annál szerintem fel sem kéne hogy merüljön az iOS.
-
qpwoeiruty
tag
válasz
Oppenheimer #280 üzenetére
Gyakorlatilag mindenben fejlettebb.
-
qpwoeiruty
tag
válasz
zsoltyyy #198 üzenetére
Nem hiszem hogy látszana, én napokig használtam, és ugyanezt tapasztaltam. Egy 10 colos kijelzőn ugyanúgy abból áll az egész kezelőfelület, hogy 4x4 darab ikon van rajta szétnyújtva amiket jobbra-balra lehet görgetni, mint a 3,5 colos iPod touch-on, egészen egyszerűen röhejes az egész. Inkább rajtad látszik hogy fogalmad nincs róla. Nézz meg egy Honeycomb tabletet, valahogy így képzelek el egy igazi tablet UI-t.
-
qpwoeiruty
tag
válasz
baluka26 #151 üzenetére
Az a Transformer nekem is szimpatikus, ismerősnek van és hozta már át kipróbálni, de valahogy a home screen is viszonylag lassu volt, többször tényleg elégge megakadt, pedig szerintem nem volt telerámolva mindenféle dologgal. Nagyságrendekkel kevésbé volt smooth, mint például ennek a cikknek a tesztvideójában a Tab 10.1. Mondjuk az is igaz, hogy az ismerősöm valószínüleg nem teljesen korrekten használa a cuccot, talán nyitvahagyott sok futó alkalmazást, vagy akár mégrosszabbakra is tudok gondolni. Azért is gyanús, mert amikor áthozta az Androidos telefonját hozzám, az is hasonlóan tetü volt (miközben ugyanazt a modellt próbáltam már én is, és baromi gyors volt), aztán kis kutakodás után rájöttem, hogy valami szenny antivírus program futott nála folyamatosan. Igen, a telefonján. Egy ilyen mondjuk simán el tudom képzelni, hogy keresztbetesz mindennek, lelassít mindent, leszívja az aksit, stb, szóval ha valami hasonlót felvarázsolt a tabletjére, az talán önmagában is magyarázat lehet a jelenségre.
-
qpwoeiruty
tag
Attól, hogy megpróbálsz hülyeségeket a számba adni, aztán hősiesen megcáfolod őket, olyan szinttű vitapartnerré avanzsálódsz, akire egy szót sem vagyok hajlandó többet pazarolni. Meg vicces, hogy pont te beszélsz a visszafele kompatibilitásról aki a WP7-re izgul ami aztán semmilyen korábbi verziójával nem kompatibilis semennyire.
Meg amikor elmondom, hogy az a 150 alkalmazás az inkább 200ezer, egyből jön, hogy de azok vajon milyenek (mert iOS-re aztán nincs hatszáz fajta fingós program), meg hogy azt nem illik számolni, mert más a felbontás (amikor Androidon amúgyis teljesen váltakozó a felbontás minden telón, kevés alkalmazás készül egy fix felbontásra). Gyerekek, no comment, el nem tudom képzelni, hogy miért jönne be egy ilyen topicba ennyi troll akinek köze nincs a témához és csak szarozni jött. Elképesztő. -
qpwoeiruty
tag
Ezek akik idegyűltek vajon mind fizetve vannak az Apple által vagy csak sima mezei trollok?? Elképesztő, hogy egy Androidos topicban egy Android melleti kommentre egyszerre négyen ugranak. Mégis mi folyik itt? Ennyire alacsony a kerítés?
-
qpwoeiruty
tag
Honeycomb-on fut minden korábbi verziójú (azaz minden) Android alkalmazás amiből tavaly decemberben is több, mint 200ezer volt már. A videók pedig amiket mutogatsz, jól mutatják, hogy az iOS korlátoltságának semmi értelme, simán bírná a vas ott is a widget-eket vagy akár a flash-t. Csak hát ugye minek oda az, a célközönségnek így is túl bonyolult már az a rendszer
-
qpwoeiruty
tag
Nálam ez pont fordítva van, ezerszer szimpatikusabb ez a cucc, a kezelőfelület tök jól optimalizálva van táblára, és nincs az az érzése az embernek, mint iPad-en, hogy igazából egy óriási iPod touch-ot nyomogat csak. A videón teljesen gördülékeny is a rendszer és jóval szebb is, szebb effektekkel, mint iOS-en. Vékonyabb is, könnyebb is, nem is drágább. Érthetetlen, hogy az emberek mégis az óriási iPod touch-ért állnak sorban egy valódi tablet helyett, ami külcsínben is jóval előrébb van... Mondjuk mivel Apple cuccról van szó, valószínüleg felesleges is keresni benne a racionalitást, egy szó megmagyarázza a dolgot: hype.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre kis hazánkba is megérkezett a Samsung ultravékony formatervvel és egyedi felhasználói felülettel operáló táblagépe. Vajon megérte várni rá?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest