- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
Káosz Kölyök #105 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem fért fel a listára a Samsung... ("30 Top U.S. Brands. ")
No nem mintha védeném a márkát, de ez vicces volt.Amúgy a tesztben szereplő gép nem rossz, de továbbra sem kellene.
-
bigrock
addikt
válasz
Káosz Kölyök #120 üzenetére
"Szerintem ez a piac egyébként az Almán kívül mindenkinek bukó lesz" - a jövő heti lottószámokat nem tudnád ilyen pontosan megjósolni?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Káosz Kölyök #120 üzenetére
A HP már bebukta a RIM meg elég gyérül áll.
Amúgy a végkérdésedhez: én sem igazán vágom mire olyan jók. Nekem nem is kellene tablet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Káosz Kölyök #116 üzenetére
Na akkor érted min beszéltünk félre. Tabletben tényleg sokkal jobb az Apple jelenleg (főleg eladásokban).
-
Varszegig
veterán
válasz
Káosz Kölyök #108 üzenetére
Pistabá konkrétan leszarja a tableteket, és nem vesz egyiket sem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Káosz Kölyök #111 üzenetére
Én az egész márkára értettem. Amúgy az dúrva túlzás hogy azt se tudják mi fán terem a Samsung. Benyelt téged is a marketing?
Oké hogy Ipadból sokkal több fogy és mi van ha valaki nem azt akar venni?
Aláírom hogy jobb az Ipad. Ha tablet kéne azt választanám bár alighanem sose fogok almás terméket venni de igencsak túlzónak találom az általánosításod. Főleg hogy azért a Samsung sokkal több mindent gyárt (autót, tankerhajót, stb). Szóval attól még brand max a tabletek piacán jelentéktelenebb.bosa jól megfogalmazta amin félreértettük egymást: brand egy egész márkát jelent nem pedig egy modellt vagy eszközt.
-
bosa
tag
válasz
Káosz Kölyök #111 üzenetére
Csak megsúgom a brand szó a teljes márkát takarja tehát tv, dvd, telefon, tablet, porszívó stb... tehát azért erre nem mondható hogy nem ismert már csak azért sem mert pl telefonban a SGS második legjobban fogyó készülék igaz a szifon után de az már mellékes.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Káosz Kölyök #108 üzenetére
Ez egy dolog. De még mindig nem értem hogy miért nem brand a Samsung?
Mert ehhez semmi köze.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Káosz Kölyök #105 üzenetére
Most őszintén a felhasználót ez a lista mennyire fogja érdekelni? Azért azt ne mondd hogy a Samsung egy sehol nem ismert noname gyártó. Nem rajongok értük de azért ne legyünk már ennyire elfogultak.
-
mark77
tag
válasz
Káosz Kölyök #10 üzenetére
Fizetsz a márkáért csak, hogy mondhasd, hogy iPad ra is fussa? Röhej...
Egyébként aki táblával akar villogni fizessen szépen -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Káosz Kölyök #67 üzenetére
"Azért az egy brand ez meg csak egy Samsung."
Gondolom erre utalt és egyet is értek vele. A Samsung miért is nem brand?
-
Brutális eb
addikt
válasz
Haha friss troll veszély!!!!
HDMI hiánya borzasztó.
-
debrejo
senior tag
válasz
Káosz Kölyök #15 üzenetére
Én is azt mondom, hogy az ipad egyelőre verhetetlen. Jobban tartja az árát, ez is igaz.
Az hogy ez a cucc nagyon küzd, az azért erősen szemüveg után kiált. Akad, tény, mint minden droidos cucc ha televágják widgetekkel. Ez az optimalizáció hiánya, bár ennyi vasra ezt megtenni képtelenség. Valamit valamiért. Zártabb, kötöttebb, ellenben tényleg smooth rendszer kontra nyílt, szabadabb, de akadozó OS. Lehet választani.
Az előző hozzászólásom viszont nem emiatt volt, kérlek olvasd el mégegyszer és próbáld helyesen értelmezni. -
Munszu360
csendes tag
válasz
Káosz Kölyök #15 üzenetére
Igen, az Apple termékek kimondottan az értékállóságukról híresek, főleg ha kijött már egy újabb generáció belőlük. Sőt mivel te 2 évről beszélsz, így már 2 utód is.
Kép
Az Apple sajnos nem aranyból készíti a termékeit, (habár akkor legalább érteném az árazási politikájukat és még némi értéket is tulajdonítanék a masinának) így azok sem kerülhetik el a számítástechnikai termékek sorsát, vagyis ,hogy néhány hónap/év alatt elértéktelenednek. A technika gyorsan fejlődik mindig lesz kisebb, gyorsabb, szebb, okosabb. És ez minden termékre igaz, szerepeljen rajta akármilyen logó. -
debrejo
senior tag
válasz
Ezzel a hozzászólással tökéletesen bemutattad a márkafanatizmust. Még ha esetleg nem is vagy az.
A teszthez: szerintem is az Asus Transformere a legjobb droidos tábla per pill, viszont ha nem mennek jóval az ipad ára alá, esélytelenek. Elég megnézni azt hogy a touchpadot gyakorlatilag pár óra alatt elkapkodták az amcsiknál amint lement az ára 99/149 dodóra. Ugyanez volt az angoloknál a Pre telefonokkal is. Fél napra rá hogy levitték az árát próbáltam barátokon keresztül beszerezni egyet, esélytelen volt. Ha ez nem nyitja fel a droidos gyártók szemét hogy mit kell csinálni ha nagyobb piaci részesedést akarnak, akkor semmi. -
bigrock
addikt
válasz
Milyen "brand" ? Én azt hittem, hogy az Apple gyártja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elden Ring
- Hardcore café
- További aktív témák...
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest