- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
Napfénysüti #118 üzenetére
Szerintem ez a piac egyébként az Almán kívül mindenkinek bukó lesz. Nem azért mert ők hű de jók hanem azért mert nekik van egy masszív vásárló tömegük amiket mozgásban tudnak tartani az újdonságaikkal. Manapság az emberek nem csak netezni akarnak hanem tartalmat megosztani is (vagy fórumon beírogatni vagy épp Chatelni). Ezekre nem jó a tábla. Gazdasági válság van az emberek 20x is meggondolják mire költenek van kis hepp körülöttünk az MS is ebbe az irányba mozgolódik de szerintem bukni fog és réteg cucc marad a tábla. Elismerem sok alkalmazási terület van ahol ok (oktatás, játékok, irodai felhasználás). De az átlag mezei user inkább nagy moncsira és normális billentyűzetre vágyik. Ez a tábla is jónak tűnik de én most per pillanat az égvilágon semmire nem tudnám használni. Olvasni a világító monitor miatt még ebook-ra sem az igazi arra sokkal olcsóbban ott vannak az e-tintás cuccok.
Rohadtul látványos a lapozás meg a scrollozás van rajta egy csomó minden időjárás widget , megkötöm a nyakkendődet widget s.i.t. De mégis van ezekre igazából szűkség? Ráadásnak akinek van egy frankó okos mobilja még annyira sem tudja használni hiszen egy tonna funkcióban keresztezik egymást. Én így látom ezt a piacot.ui: Bocs , hogy félre értettelek!
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
Napfénysüti #115 üzenetére
ok elnézést én a tábla piacra gondoltam itt szerintem nem brandek. Hűtőt , porszívót és mobilt-t szívesen vennék tőlük (bár nem mindegyik telójukat). Ott jó a nevük. Tábláknál ismeretlenek. Bár az Apple isteni jót csinált nekik azzal, hogy beperelte őket. Kis ingyen reklám és felhajtás meg is volt a Samunak
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
Napfénysüti #110 üzenetére
Ááááá csúcs ez a fórum, azért mert mint látod loszart sem adnak el belőle a tábla piacon iPad-hez képest. Milyen Brand az amelyikből szinte semmi nem fogy? Mondhatni az egész tábla piac iPad jelen pillanatban. Magyarul még1x lassan írva azért nem brand mert az emberek azt sem tudják mi fán terem a Samsung táblája. Nem adja el magát mint márka! Remélem így már zöld!
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
Napfénysüti #107 üzenetére
Nem a lista fogja érdekelni nyilván. Hanem Pistabá bemegy a boltba és lát egy Samsungot meg alig drágábban egy iPad-t. És lás csodát az iPad-t fogja venni. Mint ahogy veszik is. A többiek meg egyenlőre sehol nincsenek.
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
Napfénysüti #75 üzenetére
Kár, hogy igazat szóltam nézd meg magad. Erre a listára a Samsung fel sem fért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest