Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dubovansky #481 üzenetére
(Kedves kollégák, több türelmet...)
Skype-ot nem próbáltam. A hangszórója meglepően jó (pl. hangilag nem túl izgalmas videónál), hogy a duplex használat mennyire torzítja, nem tudom. Adnak hozzá agyba dugós sztereo headsetet, aminek a mikrofon részéről szintén nem tudok mondani semmit.
GPS-sel kapcsolatban maul01 hozzászólásait javaslom, pl. #443
A gépeléssel mostanában szórakoztam, meg lehet szokni, a nagyméretű kijelző miatt (főleg fektetve, de állva is) jól használható. Vakon gépelés sajnos nincs, és én még elég kezdő vagyok. Van egy csomó billentyűzet alkalmazás, de a két gyári (Samsung, Swipe) is teljesen rendben van, én végül visszatértem az utóbbihoz. A magyar T9 vacak, de teljes billentyűzetnél nem is hiányzik. Említették, hogy nincs rezgés: nos van, csak be kell kapcsolni a settings-ben (meg csipog is, ha kéred, pár programban a hangerőt, a rezgéshosszt, a kinagyítást, meg minden elképzelhető és elképzelhetetlen izét testre szabhatsz -- én inkább menekülőre fogtam.
)
-
agabe
addikt
válasz
a skypenal jobb ha a headset-et hasznalod.. legalabbis egy haverom panaszkodott amikor a sima mikrofont hasznaltam,de lehet, hogy csak nala volt amugy is visszhangos a laptopja.
Hangszoroval viszont tuti semmi gondja nem lehet senkinek. -
kerekfej
őstag
válasz
dubovansky #484 üzenetére
Legalább vennéd a fáradtságot és előbb visszaolvasol utána kérdezel!
-
cafatmaister
csendes tag
válasz
dubovansky #484 üzenetére
1.skype nalam jol ment.
2.gps-rt nem hasznaltam
3.gepelni jo vele mert nagy,de engem picit zavart,hogy nem rezgett gepelesnel. -
kerekfej
őstag
válasz
A 2-ről meg a 3-ról már volt szó itt a topicban. Visszaolvashatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest