Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vemy
csendes tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi van az S3 Jelly Bean frissítésével? Elvileg most esedékes..
-
Vemy
csendes tag
RedCat: A lebegő app szerintem az SIII-ban a videólejátszó azon funkciójára vonatkozik amivel a videót ki tudod tenni a kijelzőre egy kis ablakban és közben bármit csinálsz a telón, a videó ott megy majd legfelül ja és át is helyezheted közben akárhova. De egyébként sok ilyen alkalmazás van, köztük ingyenesek is, pl. én használok egy lebegő böngészőt (hasznos tud lenni) Angolul floating app-ként próbálj rákeresni az ilyen alkalmazásokra.
[ Szerkesztve ]
-
Vemy
csendes tag
Ma vettem észre, hogy a launcher-em alján lévő fehér csík és az alatta lévő fehér ikonok már minden alkalmazásban látszanak halványan :S nem tudja valaki mi miatt van ez és hogy cserélik-e garanciában? :SS
-
Vemy
csendes tag
Kösz az infót! És esetleg valami ötlet, hogy a későbbiekben ne forduljon elő?
-
Vemy
csendes tag
Hát ezaz... én meg maxon használtam mindig és ilyen lett másfél hónap alatt.. azért durva, de mind1 ha cserélik majd vigyázok, egyébként esetleg valami tapasztalat kijelző cserével kapcsolatban valakinek? Remélem szépen megcsinálják, úgy hogy észre se veszem hogy javítva volt.. allergiás vagyok a legapróbb hibákra is (sajnos) főleg ilyen árú készüléknél..
-
Vemy
csendes tag
válasz gyuri81 #9204 üzenetére
Hát de most őszintén honnan a ....bol kellett volna tudnom, hogy ezt a telefont nem lehet max fényerőn használni hosszútávon? Megvettem 160ért és nem használhatom max fényerőn mert beég... ez olyan dolog mintha a kamerát csak 5 megapixelen használhatnám hiába bírja a 8at
[ Szerkesztve ]
-
Vemy
csendes tag
válasz tzsolesz #9207 üzenetére
A szmájli nem az örömre utal hanem inkább, hogy ez már vicc... én sem vagyok elnéző! Sőt engem kimondottan irritál minden apró hiba amit meglátok a telómon :S Én is örülök hogy cserélik, viszont most meg attol tartok, hogy nem lesz ugyanolyan a csere után mint volt. De azért reménykedem, hogy szépen megcsinálja az illető és nem b*sz el rajta semmit mikor szétkapja.
-
Vemy
csendes tag
Nekem még olyan kérdésem lenne, hogy ha a készülékemet az ujgsm webshop-ban rendeltem (persze be van regisztrálva a Samsung-nál) akkor is jogosult vagyok erre a szervizfutár dologra, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.