- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
adammkaa #56155 üzenetére
Wazzeg, fejezd már be a kibaszott okoskodásod. Egyszerűen fájdalmas olvasni, hogy mekkora suta ember vagy.
Naponta leégeted magad, szembesítenk vele, de arra is kevés vagy, hogy észrevedd, és meghúzd magad...Nem, te okoskodsz tovább.
Egy kibaszott telefont nem tudsz megvenni a prohardver nélkül, még ott is atbasznak a hatalmas tudásod miatt, aztán itt próbálod osztani az észt?
Ez nem chat.hu FOGD MÁR FEL!! SZAKMAI TOPIC!
bocsánat a többiektől.. -
[P]laci
senior tag
válasz
adammkaa #56155 üzenetére
Miattad most utoljára fogok offolni (legközelebb inkább átgörgetem a hsz-okat amiket te írsz).
Megpróbálom lefordítani olyan nyelvezetre a mondandómat, hogy megértsd (ígérem csak tőmondatokat próbálok majd használni - utólag visszaolvasva sajnos ez nem sikerült...)."Például egy hónap után feltűnt neki, hogy 16 helyett 10 GB szabad csak a telefonján." -> burkolt utalás az Übermensch képességeidre, hogy mennyire tudsz mindent és osztod az észt mindig mindenben.
készülékbiztosítás linkek és sufniGSM-es link -> ismét burkolt utalás az Übermensch képességeidre, hisz honnan is tudnál magáról a készülékbiztosításról, mint fogalomról, ha sufniGSM világban sokszor olyan dolgok cserélnek kezet, melyek legalitása megkérdőjelezhető, lásd a linkelt szituációt.
Arra már csak "félve reagálok", hogy bemásolod nekem más egyén állítását érvként. Tudod mit? Nem is reagálok...
És mielőtt jelentgetnél engem (bár nem tudom miért), közlöm veled hogy úgyis nyári gyakorlatra megyek, meg diákmelózok majd, szóval elküldöm magam pihenni... nem kell nekem ehhez moderátori segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest