- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Frozzy #63657 üzenetére
Pfű, ezt most így fejből érdekes lesz elmagyarázni
Ha elindítod a programot, akkor azt hiszem egyből a telefon gyökerében találod magad. A legfelső sort ha nyomogatod, akkor lép felfelé a könyvtárszerkezetben.
Ilyeneket kell találj a gyökérben \system meg \mnt meg \efs meg még sok file és könyvtár. Linuxos partíció. Na itt az efs is.Az sdcard pedig az \mnt -ben lesz (mount) USBCARD vagy exsdcard néven fut ha jól emlékszem.
Fontos, hogy jót törölj, és jót másolj, nem mindegy honnan hova teszed.Szerk.:
Na, akkor először nézd meg download módban (odin mód, tricolor, fastboot ki hogy hívja már nem tudom követni), hogy mit ír :
Custom Binary Download : NO
és az alatta 2 pedig : OFFICIAL vagy Samsung OFFICIAL
Ez most kizárt, a root miatt sztem.
Szóval jöhet a CSC visszaállítás( gyári független a XEH) -
havri1
félisten
válasz
Frozzy #63653 üzenetére
Énmint eddig mindig is mondt am, root Explorerrel másoltam vissza, és mindig jó volt.
Tehát:
- Olyan rom legyen fent, ami alól le lett mentve az efs mappa
- Meg kell rootolni
- Kell egy Root explorer
- a tarból, imgből előzőleg totalcommanderrel kicsomagolod az efs mappát, ezt a kártyaolvasóba helyezett sd kártyára átmásolod.
- beteszed a telefonba, root explorert indítod, kikeresed a telefon gyökerében lévő efs mappát. Annak tartalmát törlöd (mappa marad, nem is tudod törölni), és abba beleteszed az sd-re másolt efs mappa tartalmát. Itt akksi ki, vagy kikapcs. Nekem a restart is elég.
- efs itt már jó, imei-nek lennie kell.
- Ha jó, akkor CSC changer vagy mi a progi neve (ha kell kikeresem) beállítod a neked megfelelő CSC-t. Mivel ez HR-t csinál, így ...újra root
- Ha megvan az IMEI, van hálóaz stb, és jó a CSC, akkor TribgleAway -el nullázod a telefont. Fontos, hogy ennek végén hangerő le, mert ekkor teszi downloadba a telefont. NEM SZABAD ÚJRAINDÍTANI!
- Odin, és mehet fel a gyári repartos rom. -
havri1
félisten
Más:
*#197328640# szervizkódra a read IMIE -nél azt írja nekem, not supported..pedig *#06# -re kiadja, és a jót.
WTF?
Miket ellenőriz a szervizes, és miknek kéne ott lennie? Nekem eléggé átláthatalan ez a menü. -
havri1
félisten
válasz
asderr #63565 üzenetére
Ha a legfrissebb (MG4) van fent, arra nem jó a régi mentés. Mert menet közben írja át, így sztem nem fog működni.
Ha ICS alatt volt efs mentés, akkor annak mennie kell - elvileg - XXEMC2-XFEMC1 alatt is, de ezt majd megerősíti szervizes kolléga.
Ha igen, akkor én most feltenném a helyedben a repartos XXEMC2-XFEMC1 -et, arra rá az efs mentés.
Gari miatt csinálod? Mert akkor kell egy CSC átállítás is, illetve countert nullázni.
Ezek már megvannak?
Gyári független vagy szolgáltatós a téglád? -
havri1
félisten
válasz
balazs1022 #63535 üzenetére
Gyorsabbak, kevesebb memóriát esznek. Ha restartolsz, és az Apexet indítod, akkor a TW nem fog elindulni, felesleges lefagyasztani. De amúgy igen, le lehet. Pl Titanium Backuppal.
-
havri1
félisten
válasz
asderr #63513 üzenetére
Nekem azt mondta, hogyha cserél helyszínen, akkor be kell küldenie a cseredarabot a központba, ahol megnézik. Root, custom rom kiderül. Garancia veszélyben. (ha észreveszik). Ahogy előttem szóló szavait használva : lehet lerázó duma..
Több infóm nincs..Mobilnet vagy wifi kell a cseréhez, mert valamit aktiválnia kell vagy mittudomén' minek.. -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #63476 üzenetére
Nehéz döntés, én is a napokban gondolkodtam a cserén. S3 <-> N4.
Le kell mondani a csili vili samsungos TW felületről. Cserébe gyorsabb.
Nincs inteligens képernyőzás, csilivili fodrozódás effekt, lájtos ébresztő, újratárcsázás...
Viszont jó sok ram, gyors HW, szoftverben mindig friss.
Meg kell élőben nézni, nyomogatni, és úgy jobban tudsz dönteni. -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #63474 üzenetére
Én sokat nyomkodok N4-et (N7-esem van, de azért az más kategória), sebességben, felhasználói élményben veri az S3-at.
A színek..IPS, meg kell szokni. De ez is szubjektív. Kinek ez, kinek az. Nekem egyikkel sincs bajom. A SAmoled sztem túlszaturált, az IPS-nek van a valósághoz több köze - szerintem - .
A garancia valóban problémás N4 esetében.. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #63421 üzenetére
Melyik romot pakoltad fel S3-ra a szervizelésre? Vagy csak S2-t csinálta?
Repartos fileokat feltolhatnád valahova(S2)
Mákod van a számla miatt. Én nem kockáztatok. Most lesz 1 éves, rendbe rakatom, ki tudja mi lesz később. Ha beég a hátralévő 1 évben a kijelző, akkor megkockáztatom majd a javítást számla nélkül én is.. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #63339 üzenetére
Jah, aztán felrak egy ICS-t, oszt had szokjad
(meg megemlíti, hogy CM jobban szíjja'
)
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #63327 üzenetére
Mit kéne beírni a szervizlapra, hogy akksit is cseréljenek? Még nincs 1 éves
- Kijelző keret repedt, kijelző foltos
- Akksifedélen a lakk repedt
Egyelőre ennyit találtam..(#63331) FrankMonzano : köszi
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
trobi28 #63297 üzenetére
Meg is van a törvény / jogszabály / kormányrendelet :
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
(2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.
-
havri1
félisten
válasz
Gizmo94 #63295 üzenetére
De nekem nem szőke picsa, hanem a szervizes gyerek mondta.
És neked volt 1 évesnél idősebb telefonon is javítás háznál?
Na meg nem csak az ügyfsz a segg hülye, hisz a weblapon a megrendelésnél is kint van a számla is..(#63294) MunezXBK: Hol van ez a törvény, miként kell rákeresni? Kinyomtatnám.
-
-
havri1
félisten
MH2 valaki?
-
havri1
félisten
válasz
korcsillio #62938 üzenetére
Nesze semmi fogd meg jól, marketing válasz.
Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy egy program vágta össze a választ, a szavakra rákeresve az emailodból -
havri1
félisten
Az MF7 még régebbi mint az MG4 ill MG2. Régi efs kell hozzá.
(amúgy fura ez az efs vesztés. Most MG6 romról telepítettem a régi Slimromot, és nem kellett efs helyreállítás. Simán van hálózat, imei is. Pedig ez is dowgrade)Bubukain: ne ott. A lista alján lesz olyan menü, hogy advanced option (ez a rendszer "fül" alatt található) .
-
havri1
félisten
válasz
_seth_ #62911 üzenetére
Nekem ami a gyári 4.1.2-n működött, az ezen is.
Egy hibát találtam benne : ha pl ide írtam vele, és a hsz-t akartam szerkeszteni, beleböktem a hsz-be, és akartam lefelé görgetni, össze vissza ugrált az egész oldal... De tényleg csak ezt találtam benne.
RAM ugyanúgy elfogy, Akksi jól bírja. -
havri1
félisten
válasz
-Jolly- #62901 üzenetére
ME7 az utolsó relase belőle, nekem bevált, de visszatértem inkább a hivatalosra..
[Leaked JB Firmware] I9300XXUFME7 (4.2.2) - ODIN Firmware [21-06-13]
(#62902) kodoboy: Én úgy vettem észre, hogy a Samsung programjainak a push értesítéseiért felelős, én alapból törlöm..
-
havri1
félisten
válasz
Dinamiq #62894 üzenetére
[ROM][CWM][4.1.2] I9300XXEMG6|14/08| Odexed/Deodexed | Rooted | BusyBox | Zipaligned
Szerk.: Ja de ez 4.1.2 . 4.2.1 romot én nem tudok neked linkelni.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
peter_27 #62705 üzenetére
Van megoldás, utángyártott szélvédő 20k-ért
Szerk.: A francia autókra jellemző a fémgőzölt szélvédő. (Audin, VW-n még nem láttam). Amúgy úgy látszik melyik az, amit ha egy polarizáló napszemüvegben nézel szemből, és lilás beütése van.
Meg valószínűleg fel is van tüntetve a szélvédőn valahol. -
havri1
félisten
válasz
gyulaitomika #62610 üzenetére
Én ezt használom.
[ROM][CWM][4.1.2] I9300XXEMG6|14/08| Odexed/Deodexed | Rooted | BusyBox | Zipaligned
De ez rootolt, nem official már..
Ha full gyári kell, akkor kékbéka fórumán találod a fincsi romokat. Linket oda sajnos nem tudok, keresni kellene, de most nincs erőm hozzá -
havri1
félisten
válasz
t_a_m_a_s #62483 üzenetére
Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
Sokan keverik a dolgokat.
A 0-45 euro közötti vámmentesség csak magánszemély-magánszemély között van.
Ha rendelsz, és ezt cégtől teszed, akkor 0-22 euro a határ!!!
Az, hogy néha átsiklik 1-1 termék a vámon úgy, hogy nem kell rá fizetned, a szerencse. Általában a pici dolgokat nem nézik át. Ha nagy a csomag.. -
havri1
félisten
válasz
ToMmY_hun #62369 üzenetére
Igen, csak ezzel egy a baj. Magától az IMEI nem mászik el "sajnos".
Tehát én maximum azt tudom elképzelni indoknak, hogy blablabla..OTA-n jött a frissítés, és Te rányomtál, és ez van, nem tudod mi lehet a baj.
SZVSZ nagyban a szervizesen múlik, hogy nyel egyet, és cserél alaplapot vagy szoftvereli.
Nagy valószínűséggel bent a telmaxnál visszadobnák a telefont, nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva. -
havri1
félisten
válasz
DeSanto #62357 üzenetére
Nekem akkor kezd el szarakodni, ha kihúzom a töltőből, be a gépbe, odinozok pl, vissza a töltőbe, és máris csak 400-al tölt
Megtisztítva, következő "mozgatásig" jó..Ne bevidd, hívd házhoz a szerelőt, mert egyből cseréli. Szervizben (annak ellenére, hogy egyértelmű a hiba), valószínűleg beveszik a telefont, meg a töltőt, és pár napig tesztelik..
Ha rám hallgatsz.. -
havri1
félisten
Amúgy garis hiba, tehát cserélik a cuccot, ha 1év-nél fiatalabb a készülék.
Ezzel a programmal tudod felügyelni a töltést. Ha az alsó érték 1000, akkor jó a töltő, és a kábel is. Ha kevesebb, akkor rossz valamelyik (valószínű csak a kábel, de annak alapo csatlakozó zsírtalanítása után az esetek 99%-ban megjavul amúgy)
-
havri1
félisten
válasz
Bubukain #62241 üzenetére
A napokban írta valaki, hogy otg kábeluután nem alszik a készülé. BNos amióta ezt hallottam, figyelem, és tényleg. Viszont így nincs deep sleep, egyből ébred a kijelző :-D
Meg ott a linkelt program is, azzal is ki lehet kapcsolni. Nem vettem észre, hogy jobban enné az Akksi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest