- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr. Kind
aktív tag
Dehogynem, csak sajna ezer dolgunk van ezen kívül is. Lesz róla blogbejegyzés, csak én sem szeretnék pár napos használat után komoly konklúziókat levonni. Jelenleg tegnap dél óta megy a telefon, most még körülbelül 20% van benne. Ráadásul ma egy órát benchmarkoltam is, úgyhogy jól bírja, egyelőre.
-
cqr
aktív tag
Fak szerkesztési idő: d
Meg lehetne becsülni hozzávetőlegesen a kezdeti folyamatosan bekapcsolt szakaszból
Nyilván nem azt, hogy mennyit volt bekapcsolva, hanem azt, hogy kb mennyi idő alatt merülne le.Az alapján a kép alapján, 100% fényerőn ( +elvileg a soc-ot is használta) kb. 4.5 órát bírta volna a telefon.. (nagyon hozzávetőlegesen..)
-
Mr. Byu
aktív tag
Nekem igenis probléma volt.
Ezért is amikor nagy nehezen meg tudtam volna anyagilag szülni egy 3GS-t, akkor azt mondtam: na azért álljon meg a menet, nem fogok egy vagyont fizetni egy olyan telefonért, ami bár szoftveresen pöpec, de a kijelzőjét egy LG Arena a porba alázza (320×480 vs 420×800).
És bár most iPhone 4-em van, de a 2G, 3G, és a fenti probléma miatt még a 3GS helyett is gondolkodás nélkül Galaxy S-t vennék. Nah, de ok, vissza az eredeti témára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest