- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatafakk
aktív tag
válasz
beloadjoker #2569 üzenetére
sajnos ez a fórum már kipusztult, éppen a sót hintették rá, amikor írtál egy hozzászólást
de a lényegre térve, simán odinnal egy rendes hivatalos ftf-et nem próbáltál feltenni, hogy működő telefonod legyen, és újra elkezdjed a moddolt romok telepítését?
-
vatafakk
aktív tag
Valakinek van tapasztalata, hogy a spanyol t-mobile JB és a nemrég megjelent magyar között van-e különbség az akkumulátor üzemidejét tekintve?
Nekem még a spanyol van fenn, de elég hamar leszívja az akksit... Érdemes a magyar T-Mobile által kiadottra cserélni ebből a szempontból? -
vatafakk
aktív tag
4.1.2 felrakasa es root utan minden tokeletes eddig. egyetlen aprosag, hogy valamiert kikapcs+hangero gomb nem csinal screenshotot, ICS alatt mukodott.
mit csinalok rosszul? -
vatafakk
aktív tag
SOS
amikor rootoltam a telefont a re-partitionnál a pipát ki kellett szedni! ODIN
amikor a jelly beant akarom feltenni, akkor vissza kell pipálni? -
vatafakk
aktív tag
EFS fájlt root nélkül hogyan tudom backupolni?
-
vatafakk
aktív tag
nagyon gyorsan merul a telefon, es a mediaszervert irja a listaban a legnagyobb fogyasztonak. ezt hogyan lehetne kikuszobolni? 4.0.3
-
vatafakk
aktív tag
ilyen órát melyik programmal lehet csinálni? vagy benne volt a ROM-ban? nagyon tetszetős
másik kérdés, ami félig ide kapcsolódik:
Sonyn volt egy szimpla kis digitális óra, semmi extra (nap dátum alá volt még írva), de ha rámentem akkor az ébresztőt ott tudtam beállítani. Ezt nagyon hiányolom a Samsungos kezelőfelületből, tudnátok ajánlani egy ilyet?
4.0.3 van fenn még egyelőre -
vatafakk
aktív tag
hello, ma vettem egy SII-est T-Mobile függőt!
esélytelen rávarázsolni a Jelly Beant? eddig Sony telefonom volt évekig, azokon simán tudtam flashtoollal és egyéb módokon ROM-ot feltenni, frissíteni.
jelenleg a KIES nem is engedi csatlakoztatni a telefont az USB hibakeresés miatt, pedig próbáltam már úgy is ha be van pipálva, illetve akkor is, ha nem...4.0.3. van jelenleg a telón, de már megszoktam a 4.1.2.-t az előző készülékemen, jó lenne erre is rátenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest